FREEEEDAAAAAAAAAG

Äntligen fredag och denna fredag känns hundra gånger skönare än många andra fredagar eftersom man har NADA att plugga. Kursen tog slut idag och nästa börjar på måndag. Typ lovely att vara leeedig!

På förmiddagen var jag i skolan och vi hade tvärgruppsredovisning. Det gick fort och bra och man var väl ifrån skolan kvart över tio eller så. Drog då till stan med Elin, Sandra och Fia. Kollade runt på kläder, hittade en del faktiskt. Hjälpte sedan Elin att försöka hitta nå fint till ikväll och det tyckte jag verkligen att hon gjorde. Hon var så fin så :) Från topp till tå :) Inse det Elin!

Därefter cyklade jag hem och åt lunch, städade och nu sitter jag här. Ska ta tag i disken och sedan käka middag. Senare så kommer Elin, Sebastian, Fia, Sandra och Thim och då blir det partyyy partyyy! Förfest här hos mig och Anders, sedan bär det av till HeartBreak. Skoj skoj skoj :)

Förrrrresteeeen, jag grejade provet på testledarutbildningen. Wihooooo! Hade verkligen ställt mig in på att jag skulle få göra om det eftersom jag blandade ihop så mycket mot slutet. Oooh, ännu en anledning till att fira ikväll!

Ja, vad säger ni? Vi korkar upp nu va!?

TJOHEEJ!

...

Satt och läste en barndomsväns blogg nyss och fick tårar i ögonen och rysningar i hela kroppen. Hon skrev om dagen då hon förlorade sin bror. Det var så hemskt att läsa och jag finner inga ord för det.

Ville så gärna lämna en kommentar, men kunde inte komma på ett endaste ord att skriva..

Annorlunda

Kändes väldigt skumt att Anders var hemma halva dagen idag. Han började jobba kl 14 :O Riktigt skum tid, men skönt att ha honom hemma så länge :)

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Har försökt skriva klart sista uppgiften i den här kursen och den är väl i stort sett klar. Ska bara finslipa lite, men sen sååå.

Jag var nyss en sväng till DinSko
. Har letat ett tag nu efter ett par vinterskor och satt och tittade runt på nätet. Hittade ett par på DinSko:s hemsida så var tvungen att ta mig dit och testa dom. Snygga är dom, men är inte helt hundra på om dom är superdupersköna. Köpte dom i alla fall, så ska ta och testa med sockor i, hoho. Hittade även ett par fulsnygga vinterskor som var toksköna så dom köpte jag också. Hade tur att dom fulsnygga var på rea, wohoo!

Nu ska jag lägga i sista växeln och få klart sista uppgiften. TJOHEJ!

Har aldrig någon fantasi för att komma på en bra rubrik.. Så idag får den se ut såhär. Fint va!?

Idag har jag varit i skolan, först grupparbete och sedan redovisning. Skönt att ha det avklarat. Efter plugget följde jag med Elin hem och fick se hennes lägenhet. Riktigt fin måste jag säga :) Vi tog sedan en promenad med hennes hund och därefter gick vi och tränade.

Nu står lasagnen i ugnen och ja, det ska bli intressant och se om den är nå god. Känns lite tveksamt. Vet inte direkt varför, men men, vi får väl se.

Ikväll händer nog inte så mycket.
South Land kl 22 är inplanerat i alla fall. Wiho, bra serie! Har länge längtat efter en bra polisserie. Var förut tokig i Third Watch och blev tokledsen när den lades ner. Men kan njuta av South Land nu. Den kan såklart inte slå Third Watch, men bra är den.

Nu ska jag beställa kurslitteratur till nästa kurs. Alltid lika kul. Denna gång blir jag 1157 kronor fattigare. Jag jublar och skuttar runt. Ohh!

Nee, väldigt tråk tråk tråk.. tjohej!

Ingen rubrik liksom

Idag var Elin och jag duktiga och gick på ett spinningpass. Grymt skönt! Fick höra att det skulle vara ett spinningpass med hårdrockstema den 7e november. Hur roligt hade det inte varit att gå på det?! "Tyvärr" fyller man år då och har valt att åka hem till Stockholm för att firas, hihi. Får hålla tummarna för att det dyker upp fler tillfällen med hårdrockstema!

Annars har jag försökt skriva
på vårat arbete och även på den inviduella uppgiften. Är väl ett antal irritationsmoment som varit i vägen för att arbetet skulle gått felfritt, men sånt är livet.

Har även nyss varit duktig och diskat och börjat med maten. Idag blir det pyttipanna! Hur tokgott är det inte när man gör den själv? Eh, typ tokigt tokgott!

Har ett hett tips
och det är att lyssna på min spellista på spotify ;) Hihihåhå
http://open.spotify.com/user/rock0nyo/playlist/3r9mw4OtU0AjhBesUp7Gp2 (hoppas länken funkar, hoho)

Vips, så var det måndag igen!

Såg nu att mitt inlägg jag skrev från tåget igår aldrig kom upp. Jag undrar vart det tog vägen. Ligger väl antagligen och underhåller någon rolig prick ute i cyper-rymden.

I helgen var jag som sagt hemma i Stockholmo
och firade pappa som fyllde år och det var mycket trevligt! Tråkigt att helgen ska gå så fort bara. Vips, så var det måndag igen ja!

Idag gick jag upp tidigt för att plugga
inför testet idag, men tror ni jag öppnat boken ännu? Nej såklart inte! Finns ju så mycket annat roligt att göra. Ja, som att till exempel skriva här.

Skola mellan 13.15-16.30 idag då, sedan vid 17 står dans på schemat. Otroligt skoj ska det bli! Ragga ragga ragga!!

Nog från mig! Tjoho

Mobilbloggar från tåget

Sitter just nu på tåget hem till stockholm. Är helt slut i skallen efter att ha haft grupparbete hela dagen, men försöker ändå plugga lite inför tentan på måndag. Ska bli så grymt skönt att komma hem till familjen :)

Typ no ork liksom!

Sitter och funderar på middagen och hoppas på att den lagas av sig själv. Disken får gärna ta hand om sig själv också. Jag är hungrig, men jag orkar inte börja med maten.

Idag då? Var i skolan och redovisade vår fotouppgift och det gick väl helt okej. Sedan var jag, Erika och Camilla en sväng och övade inför testledarcyklingsskiten. Tror jag har greppat hur man ska göra med det mesta i alla fall. Har tenta och praktiskt prov på det på måndag så får hålla tummarna för att det går bra då.

Därefter har jag inte gjort speciellt mycket. Har skrivit lite på fallbeskrivningen och gluttat senaste avsnittet av desperata. Helt in love med den serien! Så grymt bra!

Annars så har jag suttit i en timme med att försöka få tag i en person från Gavlegårdarna. Skulle fråga lite om uppsägningstid på vår lägenhet och så vidare. Fick tag i henne tillslut och var lättad när jag la på att vi slipper betala dubbla hyror! Ja, och som det ser ut nu så verkar det som att vi får lägenheten! Han/hon som stod först i kön hade tydligen tackat nej och vilka står som 2a i kön då? Jo vi! Typ lovely! Går allt som det ska så flyttar vi till en 2a den 1a januari! Wiiie! Tycker den är riktigt fin och det bästa är nog att den är dubbelt så stor än vad vi har nu!

Längtar tills på fredag
då jag åker hem till stockarnas holm för att träffa familjen och fira pappisen som fyller på lördagen! Me like!

Nääääää, men man kanske måste ta och laga lite mat då! Fy tusan vad tråkigt!

Update - triggerpunktsutbildning + lägenhetsvisning

Någon kanske är intresserad av hur det gick på triggerpunktsutbildningen i helgen?
Det var i alla fall intressant och lärorikt, men långt ifrån lika kul och skönt som den förra massageutbildningen. Eftersom man vi triggerpunktsbehandlingar trycker och klämmer för att få bort triggerpunkter/knutar så blir det mesta rätt smärtsamt. Men samtidigt är det såklart skönt att få bort triggerpunkter från musklerna. Dock var det rätt svårt till en början att hitta dem, men man lärde sig hyfsat sedan i alla fall. Grymt bra lärare hade vi, samma som förra utbildningen. Mer pedagogisk person får man leta länge efter. Dessutom är det så grymt kul när en lärare verkligen brinner för det han/hon gör och tycker att det är grymt skoj att lära ut!



För en stund sedan var jag
(och snälla Erika följde med :)) och kollade på en lägenhet som möjligtvis, förhoppningsvis kanske blir min och Anders i januari. Den var riktigt fin och fräsch och hallå, dubbelt så stor som vi har nu?! Kan inte bli mycket bättre då. Det enda jag kommenterade var fondväggen i vardagsrummet, haha, den var lite fylsnygg sådär. Brun med nå mönster i. Det är ju inte akut att få bort den, för så ful var den inte, men vore roligt med någon annan där.

Japp, det var väl det jag hade att komma med! Nu måste jag sätta igång med pluggandet igen så ha det gött allesammans! Tjohejhejhej!

Spinning!

Yepps, snart är det dags för spinning! Lovely!
Håller tummarna för att det är ett bra pass!
TJOHEJ

Roses


Fick en bukett med tokfina rosa rosor av pappa i torsdags! Tack pappa <3

Massagekurs igen

Var uppe redan vid åtta idag och har suttit och pluggat tills nu och ska fortsätta med det ett bra tag till. Sitter samtidigt och lyssnar på gamla favoriter så som till exempel FIVE. Wiie, lika bra nu som då.

Annars idag så blir det massagekurs mellan 16-21.30. Det är en vidareutbildning på kursen jag gick förut och nu ska vi lära oss triggerpunktsbehandling. Spännande spännande!

Nu ska jag ta och koka lite te och fortsätta med pluggandet.
Tjo!

Regn regn regn

Riktigt tråkväder idag, men det gör absolut ingenting. Eller jo möjligvis lite eftersom vi ska ta oss till skolan en sväng efter lunch för att hämta ut en tenta. Men därefter gör det ingenting om det regnar eftersom jag och Erika ska kolla film. Då är det ju perfekt filmväder!

Igår kom papi förbi, han hade varit på nå möte med Gävle kommun. Så vi fikade, pratade och tog en promenad. OCH spelade yatzy (och jag vann alla 3 gånger, hoho). Riktigt mysigt att träffa min bästa pappis :) <3

Nu måste jag sätta igång med pluggandet, wihoo!
Bajjbajj!

God morgon världen!

Uppe med tuppen för att tvätta. Ruggigt kul måste jag säga, verkligen.. blaha blaha!
Ska väl ta tag i städandet när jag ändå håller på, sen måste plugg göras också.

Sen runt ett idag kommer min kära far hit på fika :)
Han ska först på nå möte med kommunen här, sen kommer han hit, wihoo :D

Igårkväll var jag och Erika ute och gick uppe i Hemlingby. Mysigt att vissa spår är upplysta så man kan gå där även när det är mörkt. Tog oss även uppför skidbacken där och det var jobbigt kan jag lova. Höll på att dö halvvägs.
Yes, men riktigt mysig promenad med bästa Erika :)

Nu ska jag koka mig en kopp te
för att förhoppningsvis vakna till lite i alla fall, sedan kallar städandet. Ha det gött va!? tjohej!

Nämen se goddagens!

Det går ett tag mellan inläggen, hoho. Men nu är det dags för ett.

Helgen gick på tok för snabbt, men den var grymt mysig ändå. Anders och jag och hela familjen i stugan. Kan inte bli bättre! På lördagen var det lite kallt, men superfint väder. Blev promenad och svampplock (helt frusna var trattisarna, så det var lite skoj, hihi) grillmiddag och bastubad på kvällen. På söndagen kom farmor och farfar förbi på fika. Då fick vi även se första snön falla, som sedan övergick i regn, såklart.

Annars har veckan än så länge inneburit skola och grupparbete och äntligen känner man lite hopp för arbetena och gruppen. Har endast en uppgift kvar så det känns tokskönt.

Jaojao, nu ska jag nog ta och glutta lite tv.. tjohej!


Ouff, I'm alive!

Äntligen har förkylningen vänt och jag mår mycket bättre. Har haft feber och lite annat sånt där mysigt ni vet. Nu vill jag bli helt frisk så man får återgå till träningen. Gymmet saknar mig liksom!

Idag då?
Jo då sågs vi tidigt för grupparbete och ja, var väl den mest framgångsrika dagen i alla fall. Klara med två arbeten. Måste bara säga att vissa inte alls är gjorda för att arbeta i grupp. Ni vet dom dära som inte gör någonting eller dom dära som inte lyssnar på vad andra har att säga. Ja, ni vet dom dära! Jao!

Nu har jag precis diskat och städat lite smått i lägenheten. Packat har jag gjort också och nu väntar jag bara på att klockan ska rulla på så att Anders kommer hem och familjen kommer hit så vi kan åka vidare upp till stugan. Oh, ska bli så himla härligt att komma iväg. Håller tummarna för lite snö också, hihihoho!

Nä man lär väl kanske ta och laga någon mat också
.. pänkäjks it is!

Ha en bra helg allesammans! Tjoohejhejhejhejhej!


Idag är det skit

Åkt på världens förkylning så idag är det allt annat än bra. Det gör apont att svälja, näsan och ögonen rinner hela tiden och man är tokdöd i hela kroppen så man orkar ingenting. Men heldag i skolan har det blivit i alla fall. Först föreläsning och sedan grupparbete. Vi kom väl en liten bit på vägen med arbetet, men det går på tok för segt framåt. Hoppas jag och Erika kan få lite gjort imorgon så vi kan bli klara med åtminstone en uppgift.

Vad blir det till middag idag då? Svängde förbi Konsum på väg hem ifrån skolan och skulle handla till middagen och när jag precis ställt mig i kön till kassan så kommer jag på att plånboken ligger hemma i min andra jacka. Himla glad man blev då. Var bara till att lägga tillbaka alla varor och bege sig hemåt.. utan mat..! Har inte orkat kolla om det finns något att äta hemma, men känns lite tveksamt att det gör det. Hoppas på att jag kan hitta något i frysen. Håll tummarna för det ni!

Ska koka mig en till kopp te nu och sedan glo ett avsnitt av One tree hill.

Byee!

Jobb i ny butik!

Idag stod grupparbete på schemat och det var ju som sagt spännande, som jag skrev förut. Gick väl sisådär. Viss irritation blev det självklart, men man kan ju inte direkt förvänta sig så mycket annat. Tycker dock att det är så tråkigt att vissa inte har så mycket respekt. Är man i en grupp och ska arbeta tillsammans, då är respekten för alla oerhört viktigt. Jaja, nog om detta!

Under grupparbetet så ringde de från Coop Nära i Hagaström och undrade om jag kunde komma in och jobba några timmar. De hade fått mitt nummer från Konsum Eken, så det var ju lite kul faktiskt. Det blev i alla fall en aning stressigt efter grupparbetet. For hem för att lämna datorn och slänga i mig lite fil. Därefter cyklade jag ner till stan och tog bussen där till Hagaström. Sen blev det jobba i några timmar. Lite småkul faktiskt. Supertrevlig personal var det :) De frågade om de fick ringa mig nå mer, så får se om dom gör det. Inte helt dumt med lite pengar då och då.

Nu ska jag skriva klart en uppgift,
sen lite tv innan man ska sova..

Natti natti hörrnini!

Pappa är bäst!

Internet krånglade på min dator och vem är bäst och hjälper mig med det? :) Pappa såklart! Han kan allt!
Jag har världens bästa pappa och det har inte ni, hihihåhåhaha!

Nu ska jag nog ta och äta lite frukost
och fixa iordning lite mat tills idag. Ska snart iväg till plugget och ha grupparbete. Ska bli intressant att se hur det kommer att fungera. 7 tjejer med olika åsikter, spännande spännande! Haha!

Nä ha det gött ni! Tjohej!

Inge finväder idag inte

Nu spöregnar det, men det gör inte så mycket. Det sprakar så mysigt ifrån braskaminen och det är alldeles varmt i rummet.

Jag och Carro hade planer för bio, men jag känner inte direkt för att bege mig in mot stan nu, dessutom så fanns det inte direkt nå bra som gick nu. Tror vi tar och köper lite gott och ser någon film hemma istället. Inte helt dumt det heller. Jag är i alla fall nöjd så länge jag får träffa Carro. Var alldeles för länge sen nu så.

Just nu gluttar jag på den galna professorn,
eller vad den nu heter. Väntar på att Carro ätit klart så vi kan träffas.

Nä, nu räcker det för mig. Ha det gött, byee!

Finväder i huvudstaden

Nu befinner jag mig hemma i Stockholm och Anders är nere hos sin bror i Växjö. Ruggigt skönt att vara hemma, men något tråkigt att det inte är någon hemma just nu. Hade förhoppningar innan jag kom hit att mamma möjligvis slutade tidigt och/eller att pappa jobbade hemma, men icke då. Brorsan går länge i plugget idag också. Vilken tur jag har, verkligen. Aja, kanske kan få mer gjort med pluggandet då i och för sig.

Började i alla fall dagen med en lite joggingtur, men blev mer rask promenad än jogging. En förkylning visade sig så det blev lite för tungt att springa. Men det känns bra i alla fall att ha varit ute och rört på sig.

Hann aldrig se klart idol igår så kollade klart på det imorse. Satan vad grym Tove var!! Hon är verkligen en av mina favoriter och jag hoppas att hon kommer gå långt. Såg även det mest pinsamma jag sett i idol och jag tror många vet vad jag menar. Stackars Camilla. Hon trodde verkligen att det var hon som hade gått vidare. Fyfan vad hemskt att sedan förstå att så inte var fallet och inse att man gjort bort sig totalt. Näe, stackars henne, usch!

Nu blir det läsa av, hoho. Har flera rapporter att läsa igenom tills på måndag så det är nog bäst att jag slutar skriva och sätter igång att läsa.

Later!

Kallt här i norr

Frost i gräset och minusgrader. Jag kan inte direkt säga att jag längtar efter att cykla till skolan. Jag kommer frysa ihjäl. Har ju nästan skakat sönder när det varit 5 plus, så ja, detta kommer bli spännande. Mössa, vantar och halsduk flyger på i alla fall, men tror inte det kommer hjälpa så mycket när man har en tunn vårjacka. Kanske dags att införskaffa sig en höstjacka?

Halvtråkigt med idol igår måste jag säga. Dock bra att Erik gick vidare för han är ju så grymt bra! Tycker det var synd att Carl inte gick vidare, men förstod ju att han inte skulle göra det efter sitt framträdande igår. Verkligen fel låtval. Jag får hålla tummarna för att juryn vill se honom i fortsättningen så han får fortsätta.

Idag då.. skolan står på schemat. Först har vi en föresläsning om FaR - Fysisk aktivitet på recept och sedan är det programinformation inför nästa termin och det kan ju vara bra att gå på.

Föresten, var det någon som såg dokumentären på 3:an igår? 45 stone virgin hette den. Både jag och Anders blev så grymt imponerade av killen det handlade om. Han vägde innan 285 kg och sedan gick han ner massor, helt utan någon sorts operation. Han måste ju vara en så grymt bra förebild för massor med människor som tror att det inte är möjligt att gå ner i vikt. Har man bara viljan så kan man klara det mesta!

Nä nu har jag lite att fixa innan det bär ut i kylan och till skolan. Ha det gött, tjohej!