Freitag!

Riktigt segt att ta sig upp imorse måste jag säga. Ännu segare blev det i skolan. Föreläsning om PowerPoint, yey. Visst, bra med lite genomgång kanske, var ju ett tag sen man höll på med det. Men åh så seg hon var på att förklara, haha. Sedan fick vi kolla på två filmer som också var rätt värdelösa.

Har i alla fall varit duktig nu efter att jag kom hem. Tog tag i diskberget och vek tvätten. Ska ta och damma av lite och dammsuga tror jag också. Sedan plugga, oooh så rolig fredag.

Imorgon kommer pappsi och ska hjälpa Anders med bilen. Kul att träffa honom :)

Spinning

Underbart med spinning!!

Något bättre

Idag gick jag upp vid halv sju, åt frukost och gick ner med all tvätt till tvättstugan. Har mellan alla tvättar pluggat på rätt bra. Stor skillnad från igår, haha. Nu ska jag snart ner och hämta det sista och sedan ta en promenix och handla mat så man har det gjort.

Sedan blir det lunch och fortsatt pluggande. Ikväll sen så blir det spinning, oh så skönt.
Igår var vi på ki-balans och det var faktiskt riktigt skönt. Var ju på yoga i måndags och det var väl sissådär. Hade förväntat mig att ki-balans skulle vara ungefär lika, men det var mycket bättre. Man blev helt varm och mjuk i kroppen :) Superskönt! Så det lär vi gå på flera gånger.

Nu ska jag dyka ner igen och läsa om kolet och kvävets kretslopp. Woho så intressant.. eller inte.

Aja, ha det gött, tjoheeeej!


Saknar min fämäly!! <3

Sämsta jag

Idag var det planerat att plugga hela dagen lång och lära mig massor massor. Tror ni att jag gjort det?
Fyfan vad sämst jag varit idag. Visst, dagen är inte slut än, men snart ska jag börja med maten, diska och träna. Så, så himla mycket mer känns det inte som jag kommer få gjort.

Motivationen ligger på minus, diciplinen har flugit någon annanstans.
Jag har läst ca 30 sidor, åh så bra jobbat johanna!!!

Räcker med att titta ner i ekologiboken så blir man deprimerad.

Nä detta kan inte få fortsätta, måste dunka lite musik för att komma på bättre humör, sen kanske, seeen kanskeee jag får något gjort.

Eh, hoppas ni andra har det bättre än vad jag har..

hejs.

Tentaplugg

Ja nu måste jag återigen dyka ner i ekologiboken. Fyfan vad trist. Fick ju omtenta på det så på måndag gäller det igen.
Motivationen ligger väl ungefär på noll så detta går stråålande!

Tjohej!

Finally

NU är allt klart!! Får hålla tummarna hårt för att jag ska slippa få nå komplettering i den här kursen. Oh, vore så skönt om den var över nu, haha.

Helgen har varit rätt najs. I fredags kollade jag Let's Dance, sedan kom Anders bror Erik och vi kollade film. Vad vare för nån? Hm, Bedtime stories tror jag det var. Ehm, inte så rolig direkt. Somnade nog mot slutet, så ja, så bra var den.

På lördagen var vi och bowlade och det var sköj det :) Sedan åt vi tokgod middag, fläskfilé i svampsås och klyftpotatis, yummi. Därefter kollade vi melodifestivalen. Ehm, ja vad säger man? Jag tycker de flesta låtarna var rätt bra, men de jag tyckte var bäst kom självklart inte med alls. Var väl okej att EMD gick vidare, men Molly? Ne, fyfan vad trist hon var.
Sen kollade vi på Rosemary´s baby. Film från 1968, var väl sissådär bra. Men måste säga att Mia Farrow som Rosemary var grymt bra. Slutet kan vi ju diskutera, hah!

Nu ska jag väl ta och äta något, sen bär det av till skolan. Börjar ny kurs idag, Beroendelära. Kommer nog bli riktigt intressant.

Ha det gött, hejdå!

Textgranskning!

Den här textgranskningen kan nog vara en av dom jobbigaste sakerna jag gjort. Fyfan vad trist det är!

Suuuuck!

PUUHH!

Ja då var hemtentan inlämnad i alla fall. Känns skönt att slippa skriva nå mer på den. Är inte hundra procentigt njöd, snarare 23 procentigt eller nå liknande. Men jag orkade verkligen inte skriva nå mer, fick total skrivkramp o hjärnan hängde inte me nå mer, så hej svejs hemtenta.

"Firade" att vi var klara med hemtentan genom att gå till Wayne's och fikade lite. Sedan gick vi runt lite i butiker och det var mys. Dock tråkigt att man inte kunde shoppa något eftersom man är paank. Blöh.

Jaja, i helgen kommer Anders bror så får se vad vi hittar på. Måste också få klart den där förbannade textgranskningen som går åt helvete.

Jag orkar inte, jag vill ha lov, varför får vi inte lov? Varfööör? Varföööööör? VARFÖÖÖR?

Ikväll åker familjen upp till stugan och man är ju inte lite avundsjuk alltså. Örk. Men jag hoppas dom får det mys och badar lite bastu för mig också :)

Nuuu ska jag gå och handla mat (för vilka pengar?) Wohoo, så underhållande!

Bajj

Hemtenta!

Skriver på min hemtenta idag igen, därför får bloggen sova för tillfället.

Paus

Tar en liten liten liten paus från pluggandet nu för att slänga in ett inlägg. Var ju ett tag sen nu.
Sitter och skriver på den där förbannande hemtentan som jag inte kommer någon vart med. Eller ja, jag har ju skrivit en del men känns som det bara blir skit.

I helgen var jag som sagt i huvudstaden. Träffade föräldrarna och hade det mys. På lördagen bar det av in till Orionteatern för att se Bounce. Väldigt annorlunda föreställning måste jag säga. Liknar inget jag varit på förut.
Det utspelade sig runt om, över oss och bland oss. Väldigt ballt, men man saknade den röda tråden lite. Det har alltid varit någon sorts handling i Bounce tidigare föreställningar och nu var det lite huller om buller med det. Det var spindlar, sand och såpa som kom ner ifrån taket, studsmatta, kravallpoliser, mobbning, osv. Vissa scener var grymt häftiga, som när de kom in i början bland publiken i läskiga masker och sedan så kom det två gigantiska spindlar (deltagarna gick på styltor med spindelförklädnader, okeej?). Sedan hoppade de ner för en hög vägg ner i studsmattan och upp igen. Ja, okej svårt att föreställa sig detta när jag förklarar, men det var ballt. Sedan var det häftigt att scenerna förflyttade sig och hela publiken var tvungen att flytta sig.

Jaja, det var mestadels coolt, men vissa scener hade de gärna kunnat skippa.

Nuuuuuuuuuu måste jag återgå till min kära roliga underbara hemtenta! Tjohej!

13 år och pappa

Blev totalt chockad när jag läste om 13årige Alfie som blivit pappa. Hallå??
Det är helt sjukt!

Har du inte läst om det redan, kan du läsa om det här:
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article4408266.ab

Stockholmo

Jag är inte där jag borde vara på alla hjärtans dag. Jag borde vara i Gävle hos Anders, men istället är jag i huvudstaden och ska ikväll till Orionteatern och kolla på Bounce med mamma och Persson :) Kommer bli grymt skoj!
Får ta alla hjärtans dag imorn när jag kommer hem istället, hihi :)

Idag har jag kört lite bil. Behövdes haha, så man inte tappar allt. Gick bra i alla fall och det var skoj det :) Var till Jakan med mamma och köpte skor och dataväska. Wuhu!

Nu ska vi snart äta fläskfilé med parmaskinka, klyftpotatis och sås :) Yummmmiiiiii!

Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag,
hej svejs!

Bilden

M och P, duger bilden nuuuu dååååå? Hahhahahaah

JAG ÄLSKAR MINA HÖGTALARE

Ville bara tala om det :)

Guru Josh Project - Infinity på högsta nivå,

undeeeeeeerbart!


Tjohej, nu drar jag till huvudstaden och hälsar på min undeeeeeeeerbara familj :)

i'm stuck!

Ursäkta, men jag måste..

SKITSKITSKITTEXTGRANSKNING!!!!!!!!!!!!!!!!!

Urk!

Dom skurar och grejar utanför lägenhetsdörrarna och i trapporna med nå jäkla starkt rengöringsmedel. Den starka lukten tar sig in i lägenheten, fyfan, kan inte direkt påstå att det går nå vidare att plugga då. Dessutom är det svinkallt eftersom jag har balkongdörren och fönstrerna på vid gavel. Känns som detta är något man borde klaga på. Kanske inte på att det är kallt, höhö, men varför ha så starkt medel? Miljövänligt? Njaa, skulle inte tro det.

Nu luktar det rök också. Antar att någon står nedanför balkongen och röker, jaa, ännu bättre!! Gahh, så glad jag blir!

Klev upp klockan åtta imorse och dök direkt ned i ledarskapsboken. Läste non-stop fram till halv tolv, sedan blev det lunch och en tur till cykelbutiken, hemtex och ica. Köpte bland annat vita vepor som ska hänga bakom de nya gardinerna. Blir nog snyggt.
Här kan du smygtitta på dom. Går bra ihop med tapeterna tycker jag. (Klickbar bild)



Jaja, nu ska jag rosta några mackor, koka te och fortsätta med denna jäkla textgranskning. Örk!

Hoppas ni har roligare än mig. Tjohej!

Ingen rubrik

Dagen började tidigt på gymmet. Det gick segt, men kändes väldigt bra efteråt.
Därefter har det då inte hänt speciellt mycket. Handlat lite, läst klart inför kursen ikväll och glott serier.

Nu ska jag väl ta och äta lite pastasallad och sedan bär det av till kvällskursen. Riktigt intressant kurs, men oh vad bättre det skulle varit om kursen var på dagen och inte till åtta på kvällen. Man är ju i princip död vid den tiden.

Nu blir det maaaat!

ps. jag har köpt nya gardiner. grrrrymt snygga om jag får säga min mening.

Ny vecka, nya tag igen!

Denna vecka blir det mycket pluggande. Måste skriva klart uppgiften "skarp situation" om en konflikt på jobbet och sen måste jag läsa en ledarskapsbok och göra textanalys på den. Låter kanske inte så mycket, men det är grymt mycket. Blir desto svårare när man inte har någon motivation och rätt dåligt med diciplin. Men nu gäller det, den här veckan måste det bli klart.

Har en del att se fram emot i alla fall, så får hålla tankarna på det när det blir jobbigt.
Ikväll blir det ki-box med P, gymmet imorn, onsdag spinning (?), torsdag dans (!!!!!!!) och på fredag åker vi hem till Stockholm. Och så det absolut roligaste denna vecka blir ju såklart lördagen då vi ska till Orionteatern och kolla på BOUNCE!!

Fan, vad skoj det ska bli!!!

Så var helgen över då, buhu

Varför ska helgen gå så snabbt? Va va va?
Det har i alla fall varit en mysig helg måste jag säga. På fredagskvällen stog biljard med tjejerna på schemat. Grymt kul faktiskt, även fast jag sög, haha!




Igår blev det melodifestivalen för mig och Anders med massa gott att äta och dricka. Var väl ingen höjdarunderhållning med melodifestivalen, men ett fåtal låtar var väl bra. Tyckte första låten var bra med Nina (?) och sen var väl Alcazar rätt bra också, men dom låter ju som de alltid brukar låta. Kan någon kanske förklara för mig varför man röstar på Carolina af Ugglas? Jag förstår det då inte. Nope!

Jaja, håller på att plugga lite nu, eller ja, jag försöker. Håller dessutom på att baka bröd :) Hoppas det blir gott det.

Tjohej!

Illrar

Såg nyss att en kille var ute och gick med 3 stycken illrar. Inget man ser varje dag. Haha

Häälj

Idag gick jag upp vid halv sju för att vara redo då dom skulle komma och greja med ventiler och sånt här. Dom skulle komma mellan 7-14, kul verkligen. Man är ju rätt låst då eftersom man inte vet när dom kommer. Tur att dom kom hyfsat tidigt, efter tio någon gång.

Därefter bar det av till gymmet igen. Verkligen superskönt :)
Sedan har jag inte gjort så mycket, mest segat, men har i alla fall försökt skriva på uppgifterna, men det gick väl sådär. Kommer ingen vart.

Ikväll blir det biljard med tjejerna, riktigt skoj det. Får hoppas på att man inte är lika dålig som senast ;)

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans! Tjoohejsanhoo!

Dagen i korthet

Vaknade (ja faktiskt)
Åt frukost
Pluggade
Åt lunch
Gymmade med P
Åt ännu mera mat
Duschade
Såg film
Städade
Diskade
Lagade mat
Åt mat
Top Model

Oj, känns som jag inte gjort något idag, men blev en del, haha. Massa mat blev det allt och halsen höll sig snäll hela dagen :)

Pöss på er och god natt! Tjohej!

Gymmet och Daniel Breitholtz

Rätt lugn dag idag. Var en sväng till gymmet med Persson och gymmade väl ca 1 ½ timme. Skönt vare :)
När jag höll på och fixade lite inställningar på en maskin så kom Daniel Breitholz fram och frågade mig lite vad jag tyckte om gymmet och så ville han ha förslag på vilken maskin han skulle testa. Haha, han var rätt rolig faktiskt. Han bandande allt vi sa också, något skumt. Tydligen hade han fått nå uppdrag att han skulle testa och se hur det var i gymmet osv. Undra varför, haha!

Nu ska jag nog ge mig på disken och sedan börja laga mat. Städa lite borde jag göra också. Resväskan vill nog bli uppackad med. Har massa borde att göra, men om jag vill är en annan femma. Får se vad som blir av. Haha!

Byyyye!

Ork nicht!

Nejje jag ork nicht!

Jaja, fick tillbaka ekologitentan idag, gick inge vidare. Var ju dock inte så oväntat, men något surt att man var 3 poäng ifrån godkänt. Urk!
Det var inte många glada ansikten i klassen efter tentahämtandet, lät som ungefär hälften får göra om. Jag undrar vad orsaken till det är? Kan det vara att vi hade världens sämsta och mest opedagogiska lärare ever? Kan det vara så kanske? Kan det vara så att denna sämsta läraren lägger ut lite mer att plugga på 1½ dag innan tentan är och sedan så kommer det med på tentan? Kan det vara så att denna sämsta läraren inte kunde formulera frågor? Inte rätta frågor? KAN det vara så kanske??

eh, ja, det kan nog vara så!

Nu ska jag och bäjb se på någon film, myyys!
God natt sen folket! TJOHEJ!!