GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år fina du som läser detta :)


Oj, har jag en blogg?

Ja, haha, har inte orkat bry mig om bloggen tydligen. Trodde dock den skulle vara snäll att uppdatara sig själv, men icke!

Sedan jag sist skrev så har jag bland annat varit ute på praktik
och det var skoj, speciellt på Itrim i Spånga. Grymt trevlig och inspirerande personal måste jag verkligen säga. Annars har det blivit mycket plugg och sedan nu är det jullov. Har en del uppgifter att göra över lovet, men fram till nästa vecka gav jag mig själv helledigt. Ruggit skönt, verkligen!

Jullovet har bland annat innburit mycket slött men även lite träning.
Över jul var jag med familjen i stugan och det var hur mysigt som helst. Bästa sällskapet, god mat, bastu, snöbad, grymma julklappar, mysiga promenader och skidtur. Me like a lot!

Utöver detta har jag slöat ännu mer. Plöjt igenom två serier (Ten things I hate about you och Pretty little liars) och flera filmer. I veckan har jag och Anders även varit och simmat. Skönt, men jooobbbigt!

Igår var jag, Anders, Sandra och Fia på bio och såg Narnia i 3D och den var faktiskt riktigt bra. Och idag har jag varit slö igen, glott film och tv och sedan har jag även färgat håret på mig själv. Gick över förväntan och jag tror det blev bra, dock svårt att se baktill om det blev bra, men jag tror det i alla fall.

Ikväll skulle jag och Anders också till Fjärran och simma, men kom på att det stängde tidigt idag så blir en lugn kväll. Imorgon får det däremot bli träning. Tror vi ska fara upp till Hemlingby och Anders ska springa och jag tar en skidtur. Härligt!

Sen imorgon kväll blir det trerätters för oss här hemma
och sen går vi över till Sandra och har det trevligt med dom där. Tihi, blir nog en mysig nyår :)

Ja ojojoj, om du har orkat läsa enda hit ner, BRAVO, skulle jag nog själv inte orka. Så jag tror jag tar och avslutar nu på en gång så det inte dras ut på detta ännu mer. Ha det bäääst allihop så får vi se när jag skriver här nästan gång. Kan ju hända att det dröjer en månad till, vem vet, hahaha!

Tjooooo!

Sååå bra!