Oooonsdag!

De flesta dagar består endast av uppsatsskrivande och träning. Yepp, i princip det enda man gör känns det som. Fast jag klagar inte. Träningen är grymt kul och om kroppen inte skulle behöva vila skulle jag säkerligen träna varje dag. Har varit riktigt roliga träningspass nu på sistone. Har testat två nya gym, bla. Workout center och KomIForm där vi kört riktigt hårda pass. Sen har det blivit skivstång minst en gång i veckan, simning och igår zumba. Simningen i torsdags med Erika, Fia och Sandra var skoj, speciellt när vi övergick från att simma längder till att leka istället ;D Sen igår testade jag och Erika zumba på SATS och det var riktigt skoj, men svårt, hoho.

Igår var vi även till Sandviken där vi intervjuade för vår uppsats och snart ska vi cykla iväg och göra två intervjuer till. Nice nice! Känns bra att vi snart har allt material till uppsatsen så det bara är till att skriva skriva skriva och analysera, tolka och kritisera. Yepp, jag klagar inte, för uppsatsskrivandet är rätt skoj det med!

Yeees, nu är det dags att packa väskan och rulla iväg för intervju! Därefter blir det skivstång, wihoo! Tjoo!

Älskar't!

Föresten, måste tipsa om detta klipp. Gick tyvärr inte att lägga in videon i bloggen, så ni får göra det riktigt jobbiga och klicka här, här eller häääär!

I LOVE IT! Hahahaha!

Hej & hå!

En nytränad Johanna som skriver. Blev lite styrka här hemma bara ikväll. Var ett tag sen jag fick till ett hyfsat bra eget pass. Har väldigt lätt för att tröttna när jag står där framför spegeln med mina hantlar och gummiband, hoho. Men idag så!

Annars idag har det blivit uppsatsskrivande med Erika och det gick rätt bra. Vi läste igenom allt och justerade och fixade med syfte, problemformulering och frågeställningar. Sådant klurigt och skojsigt alltså.

Idag har jag rätt galet med träningsvärk i vader, ljumskar och rumpa från ett gympass igår med Sandra och Thim. Härligt! Känns att man kört på ordentligt blandat med dålig stretch, haha.

Yepp, imorgon då? Jo då blir det mer uppsatsskrivande och sedan skivstångspass. Lääängtar!

Det var nog det. Fast just det, här har ni en braig låt. Varsågoda!
Elephant Man – In Jamaica

Snyggaste strumporna ever!


Underbar kväll!

Igår kom Sandra, Thim och P över för lite spel, dricka och snack. Sedan drog vi ner till O'Learys och satt där ett tag. Första gången jag var där och måste säga att det var ett grymt mysigt ställe med mycket blandad och bra musik. Spelades allt från rock till gammal svensk dänga. Ja, grymt lyckad kväll blev det med mycket skratt :)

Ja, annars nu var det länge sen jag uppdaterade. What's new?
Sitter i princip varje dag med Erika och knåpar på vår C-uppsats. Känner att det än så länge går väldigt bra och att vi har mycket tankar som vi vill få ner. Det är ju så roligt när man skriver, att man måste förfina allt för att det ska låta bra. Svårt ibland att undvika ord som "man" och "skulle" som är så fula och vi inte vill se till i uppsatsen. Yepp yepp!

Annars då? Jo bodypumpen i fredags var hur skoj som helst och väldigt jobbig. Namnet på passet levde verkligen upp till vad passet innebar, huhuhu, pumpade igenom varenda muskel. Trodde jag skulle ha mycket mer träningsvärk än vad jag har. Har typ bara i triceps och sen lite värk i fästet till triceps, men men, det får man ta, hoho.

Idag blir det nog rätt lugnt med slappande framför tvn och förhoppningsvis lite plugg. Har lite att läsa tills jag och Erika ska skriva på uppsatsen igen.
old pic.

Missed me?

Träningsvärk från skivstången i onsdags, men det är bara till att köra igång igen. Snart bär det av till SATS för att testa på BodyPump. Niccee!