Ny vecka, nya tag igen!

Helgen har varit skojig när brorsan varit här. Har blivit en del xbox-spelande och filmtittande (ja, eller Anders och Matte har tittat, jag har väl typ sovit som vanligt). Sedan var vi en sväng till Interpool i lördags och lirade lite biljard. Jag totalsög. Inser nu att det måste ha berott på den totalsugiga musiken där. What's up with that? Spelades hyfsat bra låtar när vi först kom, sen ställde sig en Dj där och spelade apmusik. Musik med typ 2 sound. Musik som man blir totalslö och ja som sagt totalsugig på biljard av. Ja, så kan det vara. Men trevligt var det i alla fall.

Idag vid ett bär det av till ännu en föreläsning om stress. Det ska bli intressant det så känns inte direkt jobbigt att behöva vara i skolan.

Ikväll sen då, ja vi får se om det bär av till friskis för lite träning. Vore skönt det så hoppas jag får med mig Erika och att det sen är något skojigt pass.

Ja, nu avslutar vi väl på samma sätt som de flesta inlägg.. med ett; TJOHEJ!

Ikväll ska jag ragga!

Hoho, oh så fyndig rubrik.
Men jag ska i alla fall ragga ikväll. Eller snarare dansa ragga. Ska bli grymt skoj att testa på. Tråkigt att Persson är sjuk och inte kan vara med bara. Tycker så synd om henne som blir sjuk så ofta och det håller i sig under längre perioder också. Men idag hade hon i alla fall varit hos läkaren och fått antibiotika, så nu får vi hålla tummarna för att hon snabbt blir frisk.

Annars idag då..
Var på första föreläsningen på nya kursen Stress ur ett hälsoperspektiv. Mycket intressant måste jag säga. Ser fram emot resterande föreläsningar och hoppas att de kommer vara ännu bättre. Idag kändes det mer eller mindre som lite repetition, vilket inte är helt dumt det heller. Men det är ju såklart mer spännande att lyssna på nya saker.

Imorgon kommer brorsan hit och hälsar på. Grymt kul det :)

Nä nu alltså, nä nu blir det tv eller ut på balkongen och läsa.. hm hm..

Tjo!

Back on högskolan

Nu har skolan dragit igång igen och det känns väl lite både och med det. Kursen vi ska läsa nu låter i sig väldigt intressant, men kursansvarige är inte direkt min favorit. Idag blev vi även indelade i grupper. Det känns så "lågstadiet" att bli indelade i grupper. På ett sätt är det ju bra att vi inte får dela in oss själva i grupper eftersom det för det mesta blir likadana grupper då och man får även jobba med nytt folk. Men jag gillar inte när man inte har en egen talan om det. Direkt när en lärare numera säger att det är de som ska dela in grupperna, ja då känns det som man hamnat på låg/högstadiet igen. Kul? Nae!

Ja mycket mer än skolan idag har det inte direkt blivit. Har mestadels suttit på balkongen och läst och hur lovely är inte det? Har nyligen avslutat boken Vår lilla hemlighet av Toni Maguire. Hemsk bok som är svår att slita sig ifrån är väl min kommentar till den. Började på en ny bok idag också, Snömannen av Jo Nesbo. Verkar spännande :)

Nä nu har jag inget mer att säga, så haaaareeee!

Vanilj- & kanelbullar - oohh!

Ja, ni skulle vara här och känna hur förbannat gott det luktar här i lägenheten nu :) Oooh säger jag bara!


Mmm, vaniljbullar!

Guten Morgen!

Nybakat bröd, en kopp te och en bra bok. Ja, så startar en bra morgon. Nu dunkar jag lite musik också, så ja, det är bra nu, hoho.

Igår kom äntligen min Anders hem. Det var på tiden, eller hur? Väldigt dumt att vara borta så länge, eller hur? Dåligt dåligt! <3

Hallå, i typ fredags så hände något tråkigt i bloggvärlden. Det är grymt tråkigt och man blir uppriktigt ledsen av att höra det. Grymmaste, ballaste och roligaste
Egoina och hennes pojkvän har gjort slut. Eller rättare sagt, han gjorde slut. Så jäkla tråkigt att höra. Man har hängt med och läst hennes blogg ett bra tag nu och man får höra om allt möjligt som händer i hennes liv.. och så får man höra detta. I inlägget där hon berättade det så har över 1000 personer kommenterat. Härligt att se att så många bryr sig.

Nej, nog om detta, man blir bara deprimerad.
Nu ska jag nog höja volymen på högtalarna och dunka vidare, ha det gött allesammans, tjohej!

Kan inte bli annat än förbannad när man läser detta!

Gick in på aftonbladet och såg denna artikel.
Läste om denna tjej för några veckor sedan. Hon har förlorat synen på ena ögat och kommer snart förlora synen på det andra på grunt av cancern. Hon är 5 år och får snart inte se världen längre. Det är så brutalt grymt, men hon har det ännu värre. Två pojkar hade börjat slå och försökte tända eld på henne. Innan det hade hon även blivit slagen vid ett annat tillfälle. Har hon inte fått gå igenom tillräckligt?
Kände mig bara tvungen att skriva om detta för man blir så förbannad. Tycker så otroligt synd om henne. Hon måste inte bara kämpa på grund av cancern, utan även med människor runt om sig som behandlar henne illa.

Usch, det är så tragiskt!

Freitag!

Sitter här med min tekopp och dunkar musik. För tillfället är det Radio 107,5 som spelas och hur bra är inte det? Vill man bli på partyhumör så är det rätta kanalen!

Ska väl strax hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite, sen vid 18 ska jag åka och hämta upp Carro vid stationen. Wiho, roligt att hon kommer :) Ikväll blir det i alla fall kåren. Får hoppas att det blir skoj :)

Nog för mig, tjohej!

Gjort mig förtjänt av en öl

Ja nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en öl. Men jag vet inte riktigt vad det är jag har gjort som får mig att förtjäna en öl. Men äsch, nu pratar vi inte mer om det.

Har precis diskat undan diskberget (kanske är det det som jag gjort så jag förtjänar ölen, vem vet) och nu sitter jag och lyssnar på Kings of Leon. Måste tipsa om deras låt Ragoo. Riktigt skön, verkligen. Ett annat tips är såklart att spela den på högsta volym.

Åh åh jag har ännu ett tips på en bra låt. Helt annorlunda jämfört med Ragoo, helt annan stil, men oh så grymt skön och man kan inte bli annat än på partyhumör. Låten är i alla fall Sonic Palms - On the Beach. På högsta volym, okey?
Här är videon och låten:



Jag tycker i alla fall att den är grymt skön!

Ja, nu kanske man skulle ta och äta lite middag. Orkar inte laga något, men som tur är så har jag rester från igår. Man är ju smart och gör stora portioner när man är själv hemma. Orken och inspirationen för att laga mat endast åt sig själv är ju verkligen noll så här måste man vara smart.
Pannkakor blir det för den som undrar. Ja, so long då!

Nya skor

Var en sväng förbi DinSko idag och hittade ett par skor. Dom sitter superskönt och är rätt snygga men är ändå inte helt hundra på dom.

Bilden gör väl de inte helt rättvisa men man ser väl ungefär hur de ser ut. Så vad tycks?
















Ja annars idag så har det blivit en rätt lång powerwalk på förmiddagen och sedan har jag suttit med en kopp te på balkongen och läst. Riktigt behagligt att sitta där, speciellt nu eftersom det är skugga.

Har precis legat en stund på spikmattan nu också. Det var ett tag sen och det var grymt skönt och avslappnande så lär bli mer av det.

Nä nu har jag verkligen noll aning om vad jag ska hitta på. Vill att Anders ska komma hem från Ö-sund, men får försöka överleva tills på söndag då han kommer hem. Så grymt tråkigt och ensamt utan honom. Buhu för det.

Later!

Jag älskar dig!



Du och jag älskling!




En död blogg

Är vad det här är ja!
Igår kom vi hem till Gävle igen efter vår semester ihop. Vi har haft det jättebra och jag har fått sett många nya städer. Vädret hade ju dock kunnat vara lite bättre, men vi klarade oss ändå :) Riktigt mysigt har det varit.

Lite bilder för er som är intresserade. Tjohej!




Men vafan!

Det får jättejättejättegärna sluta regna nu! Känns som det snart kommer gå igenom tältet. Lite problematiskt att sova är det också, så blir att man får fördriva tiden såhär. Kul kul. Klockan är snart fyra och jag vill bara att det ska bli morgon nu, för det här är inge kul, haha. Har dessutom bra tajming för att behöva gå på toa, haha. Jag kommer bli dyngsur juuuuu. Jaja, detta måste ju vara det mest intressanta jag någonsin skrivit. Så jag säger väl god natt nu! Hoppas ni har det bra hemma i era varma sängar, under torrt tak, tjohej!

Öland calling!

Sitter i ett tält på Öland. Har precis vaknat o känner mig lite smått mördbultad. Skönt att sova i tält, men jättebekvämt är det inte, haha. Nu är jag hungrig så ska nog ta fram stormköket, hoho.

ÄNTLIGEN LEDIG!

Ja nu äntligen har man jobbat klart för den här sommaren. Har trivts väldigt bra på jobbet, men oooh så skönt att vara ledig nu.

Tidigt imorgon beger jag och Anders oss av neråt i landet. Blir först en sväng förbi huvudstaden för att byta bil och hämta lite saker, bland annat tält :) Sedan åker vi neråt och första destination blir Öland :) Får se sen hur länge vi blir där. Sen blir det nog Skåne vi åker och hälsar på. Jag har själv knappt varit neråt i landet så det ska bli grymt kul :)

Nä nu ska vi packa klart, sen blir det en film och lite glass.. wiho!

En rubrik

Började dagen med frukost och sedan en liten springtur. Kondisen är inte direkt något att hurra för, men tyckte ändå att jag sprang på hyfsat bra.
Därefter glodde jag tv en stund och sedan blev det balkongen, djungelvrål och en bok. Läser för tillfället Med ont uppsåt av Christiane Heggan och måste säga att den är riktigt bra. Spännande och det är svårt att slita sig ifrån den.

Annars har jag börjat packa lite inför onsdagen då det bär av till huvudstaden och födelsedagsfirande för brorsan. Längtar :)

Nä, nu kanske man skulle ta tag i disken som står och skriker på att få bli diskad.
Later!

Ehh jobbjobbjobb

I helgen har jag jobbat mer än vad det egentligen var tänkt. Bytte pass med en kollega i lördags så då blev det 11-21.15, wiho verkligen och idag skulle jag varit ledig men hoppade in och tog ena halvan av kollegans pass, hehe. Halv(eller hel)segt, men man får tänka MONEY MONEY MONEY!

Annars har det inte hänt så mycket direkt.
Imorgon och på tisdag blir det korta pass på jobbet och sedan på onsdag morgon beger jag mig till huvudstaden för att fira brorsan som fyller hela 18 år då!! Helt galet :D Blir först gäster där på kvällen så så drar jag och brorsi ut för att ta nån öl eller så på krogen. Haha oh så skumt det är att brorsan snart är 18 år! Min lillebror 18 år, hallå? Galet!

Ja, sen på torsdag kväll eller fredag morgon bär det av till Gävle igen för ännu mera jobb. Men hey, inte många dagar kvar nu på jobbet. Typ 5!! Hoho, sen blir det seeeemeeeester i 2 veckor innan skolan börjar. Kan inte säga annat än LOOOOOOVEEEEEEEEELYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!