Finner inga ord..


Vila i frid Robert!

image16



!

Ja, humöret är då inte på topp idag heller. Allt känns så förbannat tråkigt just nu. Det händer alldeles för lite saker. Ska jobba idag och det är så jäkla spännande, intressant, utvecklande och roligt som jag vill ha det. Nej, inte riktigt va!

Blaha blaha!





Jag saknar dig Anders <3


Nej..

.. inte på humör för att blogga idag, eller just nu. Inte på humör för någonting egentligen.
Något som skulle få mig på bättre humör är väl ifall bäjbi kom hit. Då känns allt bra!

Ja!

Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

Jag vet..

..att bloggen blir roligare med lite bilder i. Oturligt nog nu så sitter jag vid den bärbara och där har jag typ inga bilder. Det var planer att vi skulle omformatera den för ett tag sen, så sparade allt på den andra datan. Omformateringen har än inte blivit av, haha, får se när det blir.

Hittade en mapp i alla fall, men lite bilder i. Från i vintras nångång..
 
änjåj?

 Typ jättejättecoola jag!
 Ser ni människan? Gissa vem?
 Världens sötaste <3

Nämen se goddagens!

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag drar ut till solen igen.

Är nu hemma i Stockholm. Känns lite både och. Underbart att träffa familjen igen, men saknar redan min älskling.

Har varit en mysig dag. Kom till stationen efter elva någon gång, där mamma hämtade mig. Åkte hem, åt lunch och tog en promenad i det härliga vädret med mamma. Sedan satte vi oss på baksidan i solen med glass och kaffe. Ja, visst har man det jobbigt :)

Aa efter det har det inte hänt så mycket mer. Suttit här en stund och ska väl gå ner och hjälpa mamma med tvätten nu. Sen, solen!

Imorgon, ja då blir det bowling :) På kvällen sen får vi gäster och sedan bär det av till Medusa :) !!

Hoppas ni får en fin kväll!

/ J.

Hällåu ögän!

Kan inte direkt säga att jag har så mycket mer vettigt att skriva nu heller, men i alla fall...

Anders jobbar knastider idag. 8:15 - 12:15. Sedan hade han 4 timmars rast kan man säga, sen började han 16:15 igen och slutar 19:15. Han kom hem på "rasten", vi åt lunch, tog en promenad och sen blev det inte så mycket mer.

Satt ute på balkongen i drygt 2 timmar och läste en bra bok. Jag fick förflytta mig mycket, solen vill ju liksom inte stå stilla på himlen, där jag vill ha den.
Var rätt dum som satt där ute så länge, brände mig såklart, men det var ju så skönt :) (inte att bränna sig kanske). 

Nu ska jag ta hand om disken och förbereda lite för middagen tror jag.

Bajj!

Goddag goddag goddag!

Anders är på jobbet och här sitter jag igen, utan något vettigt att skriva.

Solen skiner och det är riktigt varmt ute på balkongen. Ska vänta en liten stund, sen blir nog balkongen min plats, i alla fall nu på förmiddagen. Sedan försvinner den som sagt bakom lägenheten.

Glömde föresten berätta om en sak. I tisdags var det 1 år och 10 månader med bäjbi och då var vi på helkroppsmassage. Underbara älsklingen min, tack ska du ha för det :) Hihi

Nu ska jag koka en kopp kaffe och sedan sätta mig på balkongen :) Skriver kanske mer sen!

Ha en fin dag!

/ J.


Yaoyaoyao!

Update!

Wiie, underbart väder! Blev en kort promenix, först till Ica för att köpa brödformar, sen till Coop för att handla mat. Har ju mitt medlemskort där så där vill jag handla mer, hah.

Satt sedan en stund på balkongen i solen och läste. Supersuperskönt :) Fast solen försvann efter en timme, eller mindre, bakom lägenheten. Not good :P

Vad har jag annars gjort?

Jo, jag tog hand om diskberget vi hade i köket. Haha, galet! Jag förstår fortfarande inte hur det kan bli så mycket disk på bara två personer.
Sen så bakade jag :) Hihi! Nån sorts limpa blev det. Har gjort den en gång förut och då blev den supergod så får hoppas på att den blir lika god den här gången också.

Nu funderar jag på ifall jag ska göra en blåbärspaj :) Mmmm, gott gott!

Later!

Hej, jag lever!

Jo det var ju ett tag sen jag skrev nu. Jag är så grym på att uppdatera, right?

Så vad har hänt då?

Förra fredagen var väldigt najs, ledig, klarblå himmel och strålande sol. Kunde inte bli bättre. Tog en jogging-/gårunda och sen satte jag mig ute på baksidan med en bra bok. Skulle kunnat sitta i bikini, så varmt var det, men ja, att gå upp för trappan och byta om till det, nja ni vet, det kändes väldigt jobbigt. Haha!

Jaja, helgen var skoj.. eller inte. Jobb 12-21.15 både lördag och söndag. Var inte alls på humör för det och det blev ju ännu bättre att massa massa kunder var griniga :) Förstår inte.. Det är så jäkla många som klagar på våra nya kortläsare "Uuh, dom är så svåra att förstå hur man ska göra" "Uuh, varför har ni bytt för, jag hade ju precis lärt mig er förra" "Uuh, varför ska man vända på kortet nu, varför är det inte åt samma håll" "Uuh, jag förstår inte vart man ska klicka nu" Jaaaaa, neeeej det står ju inte alls hur enkelt som helst hur man ska göra. Haha, asså man drar medlemskortet sen får man välja med en pil om man ska betala med det eller ett annat kort. Ja, JÄTTEsvårt :P Nu klagar dom på den nya, förut på den gamla för att de lästa alla kort så dåligt.. De blir tydligen aldrig nöjda..

På måndagen jobbade jag också, 9-16. Gick rätt bra det, jag var på mycket bättre humör eftersom jag visste att efter jobbet skulle jag åka till Gävle :) Då kan man inte bli annat än glad!

Nu sitter jag här i Anders lägenhet, medan han är på jobbet, not fun! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir väl en promenix snart tror jag.

Skriver mer sen kanske! Ha det gött allesammans!

Ciao!

Frajdäj, jäss!

Guten Morgen folket! Hur står det till?

Jag vaknade vid halv nio, pigg som en ärta (tolka det som ni vill). Har precis ätit lite frulle och nu sitter jag här med min kaffekopp och lyssnar på AC/DC! Laddade alldeles nyligen ned flera album (typ 17 st.) med dom. Grymt nice :) Kanske skulle ta och nämna det för Persson, då blir hon nog glad.

Så vad händer tudäj då?

Ska ut och springa en runda om en stund tänkte jag, sen har jag ingen som helst aning vad jag ska göra. Eller jo, jag måste nog städa mitt rum, tyvärr. Ser ut som en tromb gått lös där inne, haha, och det var inte alls länge sen jag städade. Aja, that's it!

Runt 18 kommer pappa till Arlanda så då ska jag åka och hämta honom. Han har varit med jobbet i Sevilla, oh, hur härligt låter inte det? Jag vill också åka utomlands.
Mina kusiner var över påsken i Thailand och jag fick inte följa med?
Min mormor, moster och morbror är på Cypern och jag fick inte följa med?
Rätt taskigt om jag får säga min mening. Uja!

Höhö..

Bra musik btw:
Bullet for my Valentine - Hearts burst into fire
Skid Row - Born a Beggar
Staind - It's been a while


Johanna, out!

Hej hej hallå!

Visst är jag den bästa på att uppdatera? Höhö
Var väl sisådär en vecka sen jag sist skrev.. Duktigt Johanna *klappa på huvudet*

Vad har hänt då?
Jo, förra helgen var älsklingen här  :) Vi gjorde inte så extremt mycket, tog det mest lugnt, såg på film, gick promenader och sådär. Det var mys :)

Annars i veckan har jag jobbat och tränat en del. Wuhu, känns som jag äntligen kommit igång med träningen!

Igår var jag och mamma hos min kusin och hälsa på hans och flickvännens tillskott Viktor :) Hur söt som helst, men lite smågrinig ;) Där var också flera av mina andra kusiner och det var hur kul som helst att träffa dom! Jag har världens bästa kusiner, visste ni det? :)

Idag ja, tänkte jag skulle ta en promenad alldeles strax, sen blire jobb senare på eftermiddagen, 16-21.15.

Kanin så bra allesammans! yop yop! Byee!

Freedag :)

Idag blir det jobb från 11 - 18, sen kommer älsklingen hit!

Igår var det kaos på jobbet till en början. Vi hade för lite personal till kassorna för det var en som hade missuppfattat tiden och trodde hon skulle börja fem istället för fyra som det stod på schemat. Så vi fick klara oss på 3 st kassor ett bra tag, inte kul! Alla kunder blir pissed även fast man förklarar situationen hundra gånger. Ja, väldigt roligt.
Jaja, sen vid fem kom 2 st till i alla fall, himla skönt det, för då kunde jag gå från kassan och göra massa annat jag behövde hinna med.
Ni skulle sett vårat personalrum igår, haha! Alla fast anställda hade möte och sedan lek (?) där det då bjöds på dricka och massa annat gott. Sedan drog alla iväg vidare in till stan för middag och andra festligheter. Haha, och så lämnade dom rummet med alla toma flaskor o dyl. Inte riktigt så man brukar hitta ett personalrum direkt :P

Yaya, det var allt från mig, nu måste jag ordna och fixa lite grejer innan det bär av till jobbet!

Hoppas ni får en bra dag! 

Bajj bajj! 

Update, or something..

Idag har det då inte hänt speciellt mycket. Suttit vid datorn, pratat med Anders en massa :) , gått en promenad, som inte var särskilt mysig. Snöade/regnade och det var alldeles geggigt på marken, och så gick jag själv, inge roligt. Ujuj!

Annars idag så har jag kollat en del utbildningar och hittat i alla fall tre stycken som verkar intressanta :) Känns spännande faktiskt, för jag vill verkligen göra något annat än vad jag gör nu. Alla utbildningar jag hittills har hittat ligger dessutom i Gävle, där bäjbi bor :) Kan inte bli mer perfa!

Lagade mat med mamsen sen också, vegetarisk lasagne. Gott gott gott blev det :)

Just nu sitter jag och kollar på kläder som jag ska beställa. Nu börjar de ha snygga kläder igen, haha, förstod inte alls vad som hade hänt förut. Modet alltså, ibland är jag helt oförstående vad vissa sätter på sig.

Har inte så mycket mer att skriva, men ha det bra allesammans (alleingen?)

Byebye!

Ledig...

Den här lediga dagen satt då inte fel. Känner mig lite sliten efter kryssningen, så det var skönt att få sova ut. Stackars Jenny som skulle upp vid fem idag eller vad det var.

Ja i måndags drog vi iväg på kryssning som sagt, med båten Amorella. Måste säga att det är ingen båt jag vill åka med igen. Dåligt med mat, musik och dansställen, men kul hade vi i alla fall!
Tyckte det var kul när Carro fråga en som jobba där om det fanns nötter i någon av efterrätterna. Det blev som en chock för henne att hon fick den frågan, "OJ!" Sen pekade hon på hallonen och sa att i dom var det inga nötter, men i allt annat var de det. Till och med i vaniljglassen! Asså seriöst, det kallas slöhet! Fastställa sin säkerthet liksom. Nä fyfan alltså!

Ja, utöver att det var dåligt med mat, musik och dansställen, så hade vi grymt kul. Gjorde av med massa pengar på spel och dricka. Insäjn!

Idag händer nog inte så mycket skulle jag tro. Har lite småfunderningar på att ta mig ut och springa en stund, eller så kanske jag gör det som det lutar mest mot, typ film! Haha!

Vi får väl se vad det blir!
Ha det gött folket! Ciao

Ajoprecis

Skapade alldeles nyligen en ny blogg på metrobloggen.se, men kände mig inte riktigt hemma där.. så får fortsätta här då antar jag..

Idag har jag och Persson gått lite ärenden, till komvux där hon skulle fixa med lite papper, sen till banken och sedan till okq8 för att hyra bil. Vi ska nämligen åka upp till Dalarna snart, ska på Ski and Rock i Sälen. Ska bli grymt kul att köra bil dit upp tillsammans, wheey :)

Ikväll bär det av på kryssning med girlsen och några till :D Kommer bli skoj skoj skoj det, aj håup!

---

Me love you Anders <3