Suuuuck

Ja, detta var då en ihärdig förkylning. Kände mig bättre i tisdags, men efter plugget igår var det sämre igen. Lite feber och låg däckad i soffan hela eftermiddagen och kvällen. Idag är det tack och lov lite bättre och känner att lite av energin kommit tillbaka. Hoppas att förkylningen är påväg bort nu och inte svänger tillbaka, böö.

Idag var det plugget som gällde med seminarie som inte gav speciellt mycket. Sen hem och plugga lite mer. Yapp, annars har dagen bara inneburit tv-kikande och mycket segande.

Det enda positiva med att vara sjuk är att man inte behöver ha dåligt samvete över det man stoppar i sig och att man inte rör på sig så mycket ;) Tur jag tar mig ut och går lite i alla fall, blir ju bättre med lite luft.

Imorse var det dock inte det roligaste att gå till plugget i -20. Lite väl kallt och vi var alla väldigt fina när vi kom till plugget. Vithåriga med röda kinder, hihi.

Host, aj, host, aj!

Bleh, jäkla förkylning! Gör så galet ont i halsen när jag hostar, känns som jag hostar sönder, haha. Det är teet som är min räddning, tillfällig lindring i alla fall :)

Ja, helgen då. Åkte hem till familjen i helgen och åkte till Väsby denna gång där pappa hämtade upp mig. Ruggigt skönt att slippa åka enda in till centralen, lovely. Yee, på kvällen tog jag bilen till Hässelby Strand och hälsade på Carro i hennes nya lägenhet. Riktigt trevligt. På lördagen blev det en liten shoppingtur med mamsen och papsen, mycket trevligt. Sedan tog vi en promenad tillsammans och på hemvägen mötte jag upp Norman som jag inte träffat på hur länge som helst. Mycket trevligt det med. Sen melodifestivalen på kvällen. Mys!

Efter att endast ha sovit typ tre timmar under natten så vaknade jag upp på söndagen med svinont i halsen. Yey, hej du ovälkomna förkylning. Så ja, söndagen blev mycket seg och tågresan hem var inte alls rolig, urk!

Idag har jag klunkat te, glott serier, ätit chokladbollar, glott tv, pluggat liiiite och ätit våfflor. Mmm, helt okej, men det suger att var sjuuuk och träningssuget är ju hundra gånger större när man inte fååår träna. Buu!

Ne, slut med klagande. Nu ska jag snart kika Cast away och mumsa popcorn till det. Wiihii!

En trött Johanna som skriver

Är helt slut i kroppen efter en skidtur på 1,5 mil med Erika. Det var hur mysigt och skönt som helst och solen kikade fram lite mellan molnen. Efter ungefär en halv mil stannade vi vid en slogbod och åt lite matsäck som vi hade med oss. Mys och välbehövligt.

Nu är jag så där härligt seg, efter en lång skidtur och en timme i badet. Woo, me like!

Ja, annars har jag nog faktiskt inte så mycket mer att säga. Imorgon hoppar jag föreläsningen och åker hem till Stockholm för att hälsa på familjen och Carro. Det ska bli skoj det!

Ha det bra hörrni! Tjooheej!

Hej folket!

En färdigtränad Johanna som skriver. Blev bara ett styrkepass här hemma bara, men skönt det med. Tur man har lite träningsredskap, men väntar in fler som jag ska få hem. Wiho!

Annars då? Jo snöstormen ute (eller ja, stormar väl inte lika mycket som förut, för nu skiner faktiskt solen till och med) gjorde så att vi alla hoppade föreläsningen i morse. Var inte lite skönt att få ett sms av Sandra i morse att vi hoppar det, hoho.

Igår efter plugget blev det en tripp till stan med alla för att kika present till Elin, sen satt vi oss en stund och di andra fikade. Mysigt! Sen på kvällen var jag över till Sandra för en tjejkväll med Mario, lite dricka och målande av naglar, hihi. Mycket trevligt. Gjorde oss lite fina inför ikväll då det blir party med utgång för att fira Elin som fyllt 22 :) Kommer nog bli himlans trevligt!

I veckan har det blivit ett grymt härligt spinningpass där jag och Erika gav allt till jäkla bra och peppande musik. Sen i onsdags blev det skivstångspass igen. Kroppen är ball, hallå. Tycker det är så häftigt när man märker skillnad på orken. Förra onsdagen hade jag dåligt med ork och en anledning var att kosten den dagen inte var den bästa. Så i onsdags åt jag ordentligt och laddade med mycket vatten, så passet sen gick hur bra som helst. Lovely!

Yes, det var nog det jag hade att säga idag. Nu blir det dusch och sedan ska jag nog ta mig ut för en lite promenad. Ha det grymt bra allesammans!

Så här ser det ut när man tittar ut genom köksfönstret, hoho! Likandant i sovrummet!

Oj..

..nu var det länge sen igen!

Lite uppdatering på vad jag sysslat med sen sist jag skrev:
Förra torsdagen åkte jag och Erika upp till Hemlingby igen och skidade milen. Såå grymt härligt! Solen sken så vackert och allt var helt toppenbra. Det vill jag göra om snart igen, för ooh så bra man mår av det!
På fredagen tog jag Fanskapet och rullade hem till Stockholm på förmiddagen. När jag kom hem slängde jag på mig skidorna och åkte en tur på ca 5 km. Härligt!
Lördagen bestod av bowling med familjen och det var riktigt roligt, även fast det kanske inte gick så bra som jag hade önskat att det skulle. Det var dock skoj att det var rätt jämt mellan oss alla, blir så mycket roligare då.
På söndagen tog jag, mamma och pappa en lång härlig powerwalk i skogen och sedan på eftermiddagen kom Anders som varit i Växjö hos sin bror, och så åkte vi tillsammans hem till Gävle igen.

Jaa, denna vecka har bestått av skola i måndags, sedan plugg resterande dagar och träning. Ohh, träning, jag är kär. Det finns inte mycket annat som kan slå ruset man ibland får av träning. Har dessutom en riktigt härlig träningsvärk i benen och armarna från skivstången i onsdags, me like.

Yeye, nu ska jag fortsätta med att läsa engelska vetenskapliga artiklar och sammanställa. Inte det roligaste kan jag tala om, men men måste göras.

Tjoo!