Puuuh!

Styrka i ca en halvtimme, sen några kilometers joggning, wöwöö *klappa på huvudet* Nu ska jag dansa in i duschen. Yes yes, dunkar grym musik så det är oundvikligt att inte dansa!


...

Första dagen i skolan klarades av på en timme, hoho. Lite introduktion och info om kursen och hittills känns det som det kommer bli intressant och roligt.

Efter skolan har det inte hänt så mycket mer än segande framför daton och tvn,
men nu ska det i alla fall bli lite träning; styrka & joggning.

Såå, bye byee!

Caught in the middle!

Imorse var det träning som gällde; Spinning med Erika. Regnade innan jag skulle gå så hoppade i regnkläder och stövlar, men såklart avtar det när jag kommer ut. Hur kan det alltid bli så?

Ja, har inte så mycket spännande att bjuda på idag, i text i alla fall, så det får bli en grym låt istället;


Mohombi!

Raggan i torsdags var rolig som alltid, grymt jobbigt dock, men det ska det vara! Ser fram emot nästa torsdag :)

I fredags var Anders ledig så då tog vi en rätt lång cykeltur.
Mycket mysigt, förutom att jag önskade mig en mjukare sadel mot slutet, hoho.

På kvällen drog jag, Fia och Sandra till Persson där även Carro var och Sofia anslöt sig lite senare. Gott att dricka och bästa sällskapet, I like! Senare på kvällen drog vi på oss klackarna och gick till kåren där vi dansade och hade det bra! Resten av helgen sen har varit lugn och skön. Film och xbox-spelande, hoho.

På tisdag börjar skolan igen och det känns väl lite både och,
men mest ska det bli roligt. Hoppas bara att jag inte har för höga förväntningar nu på kurserna. Fast ja, det är ju inte pedagogik, så lär ju bli bra vilket som, hoho :D

Slänger in en grym låt som spelades i fredags, woho;



Dansadansadansa!

Började dagen med att gå till skolan med Sandra och Thim för att fixa tillfälligt kårleg. Det behövdes eftersom imorgon blir det antagligen kåren, wiho. Ska bli skoj det!

Efter att ha stått en evighet i kö för att fixa det gick Sandra och jag vidare till stan för lite kik där. Skulle inte köpa något men hittade tyvärr en kjol och ett halsband jag inte kunde motstå, haha.

Om ett tag är det dags för ragga och det ska bli grymt skoj. Sandra, Fia och Erika ska även med och testa på så ska bli skoj att se de dansa, hihi.

Ha det gött hörrni!

Obefintlig rubrik idag

Har fortfarande träningsvärk sen min och Erikas träning i måndags. Haha, det värsta är fasen att sätta sig på toaletten, för den är ju inte direkt mjuk den, hoho. Har i alla fall tagit mig en springtur idag och kört lite styrka så musklerna är något mjukare.

Imorse var det lite sol, men nu öppnade sig himlen. Gör mig ingenting alls, för då slipper man få dåligt samvete för att man degar framför tvn ;D


Cool byggnad vi såg i Oslo, som vi även promenerade upp på. Någon som vet vad byggnaden heter?

Så har ni inte sett mig!

Helgen i Stockholm med de bästa har varit grym! Vi bilade ner i Fias bil på fredagen och på eftermiddagen bar det av in till stan och The Studio där vi plåtades. Hoho, det var en annorlunda upplevelse kan jag allt säga, men skoj var det och fina bilder fick vi alla fyra till :)


Efter plåtningen mötte vi upp Carro och drog till Medusa.
Kunde inte bli annat än en grym kväll eftersom den innehöll både grymma vänner och grym musik, wiho!


Lördagen spenderades på stan för lite shopping och på kvällen sen blev det spel. Mycket rolig kväll det med. På söndagen sen mötte vi upp Carro igen och for in till Gröna Lund för en dag där. Har aldrig varit med om så långa köer till alla attraktionerna, men det blev en rolig dag ändå. Svårt att inte ha det roligt där :)

Idag har jag träningsvärk i rumpa och lår efter min och Erikas träning igår. Hoho, me like! Idag började jag dagen med att tvätta och blev precis klar med det. Mysväder ute så får inte nå dåligt samvete för att jag degar i soffan, hoho. Men får se till att köra nå träningspass idag i alla fall. Yeye, nog från mig! Haaa deeeeeet!

Bästa uppdateraren är jag det!

Yes, det är nog jag det, hoho.

Men men, liten uppdatering nu då va.. Igår kom vi hem från en veckas road-trip som har varit hur mysig som helst, men ja, det går ju inte att ha det dåligt med världens bästa kille :)

Vi har bland annat varit ett par dagar i stugan,
därefter rullade bilen till Kil där vi campade en natt. Dagen efter blev det en tur i ett regnigt Karlstad med lite shopping. Natten spenderades sedan på camping i Årjäng och dagen efter blev det en dagstripp över till Oslo. Kul att se Oslo, men jobbigt med all tull, konstiga väganvisningar och konstiga hastigheter, haha.

Efter Oslo åkte vi till Strömstad och kikade in den staden. Solen sken och det var hur mysigt som helst. Där skulle jag kunna bo, tihi. Natten blev på en camping i Strömstad. Dagen efter åkte vi till Smögen som jag såg så fram emot. Det var såååå fint där och jag vill bostätta mig där. Alla klippor, allt vatten, så fina hus, ooh, I like.

Sen har vi sett Kungshamn, där vi även campade, och sedan Lysekil en sväng. Oh juste, innan dess var vi även i Grebbestad och den staden gillade jag också. Ja, finns det någon stad längs västkusten man inte kan gilla? Hihi.

Sista destinationen blev Göteborg där vi var på Liseberg. Superroligt att vara där, hade inte varit där sen typ jag var runt 10 eller något, hoho. Roligt roligt att åka och sen roligt att spela. Brukar aldrig ha tur med det, men jag vann hela 4 gånger :D Storvinst två gånger till och med. Wiho!

Yes, underbar vecka med Anders :) och på fredag bär det av till Stockholm med Fia, Erika och Sandra. Ska bli så grymt skoj med plåtning, utgång, shopping och Gröna Lund :D Yeeey!

Satellite!

Diggade inte alls Lenas låt Satellite förut, men hur skön är den inte nu liksom? Och här har vi en annan version på den med två andra som sjunger. Grrrymt bra om jag får säga min mening, och ja det får jag ju, det är ju min blogg, hoho.


Hej och hå!

Helgen har spenderats på jobbet. Ujuj, har bott där känns det som, men har i alla fall varit helt okej. Tiden har både gått fort och vääääldigt sakta. På lördagen blev vi klara med det mesta varorna, så hade inte så överdrivet mycket att göra resten av helgen, haha.

Nu ska jag strax dra mig mot stan och träffa Sandra och Fia. Får se vad vi hittar på, men ska i alla fall bli väldigt mysigt att träffa dem, hihi :)

Och imorgon tar jag bilen och rullar mot Stockholm,
wiho, me like.

Tjoheeej hörrninini!