Stockarnas holm

Hade egentligen bestämt att jag skulle åka till Sthlm idag, men blev att jag åkte med Anders igårkväll istället. Fick även sällskap av Anders brors flickvän och hon var en trevlig prick hon. Det var något läbbigt när jag skulle köra igår, det var länge sen och mörkt, hoho, men vi kom fram med livet i behåll i alla fall.

Idag vet jag inte alls vad som händer och fötter. Har precis ätit lite lunch och slagit pappa i yatzy, hohoho och nu glor jag tv. Får väl se vad som händer senare idag. Grymt skönt att inte ha några måsten och inte få dåligt samvete av att bara ligga och dega, hoho.

Blaha blaha,
nu ger jag mig.

Föresten, vad tycks om min nya design? Höhöhö.

Vad gör man när man är ledig?

När man har massor med plugg ja, då hittar man massvis med annat att göra, men när man är ledig känns det som det inte finns någonting att göra? Haha. När man egentligen måste plugga är ju till och med städa, diska och tvätta mycket roligare, men hur roligt är det nu? Hoho

Jaja, ska väl om ett tag ta en promenad och lämna in mina uppgifter i skolan, sen får vi se vart dagen för mig, hoho.

Måste tipsa om en av mina favoritlåtar för tillfället;



I love it!

I LOVE YOU ANKA




Denna söta anka visar temperatur och har radio i sig, hur lovely är inte det liksom? Perfilerfa i duschen! (thanks for the tip elin)




Dansafro

Igår testade jag, P och Elin på passet dansafro och det var riktigt kul faktiskt. Stora rörelser till trummusik. Man rörde på sig hela tiden och tusan vad jobbigt det var, men så grymt kul. Ska försöka boka passet till nästa måndag också. Wiho!

För tillfället tar jag en liten paus från skrivandet och ser på Våra bästa år. Pluggandet går annars helt okej, har 3fjärdedelssida kvar att skriva. En del stycken blir riktigt skumma eftersom man ska koppla till så flummig litteratur. Yesyes, men det får väl bli som det blir antar jag, något annat är omöjligt, hohoho.

Ikväll blir det station/medel-pass,
wiho, ska bli skönt det!

Yes, vi höres, tjohej!


Progress

Har cirka en sida kvar att skriva på mitt sista PM. Så jag känner mig grymt lugn, himla skönt det. Borde helt klart lyckas bli klar imorgon. Lovely!

Helgen har varit helt okej. Filmmys i fredags med P, Carro & Nara. Vi såg "I love you man" och den var grymt rolig, haha. Många skrattattacker kan jag lova! På lördagen blev det först en sväng på stan, sedan på kvällen förfest hos P och sedan Heartbreak. Mycket rolig kväll, sämre avslut bara. Men så kan det vara, tyvärr.



Söndagen spenderades i soffan framför tvn. Skönt skönt. Fast var duktig och skrev en halv sida på mitt PM också. Stolt, hoho.

Idag har jag suttit med mitt PM,
men även tagit det lugnt. Ikväll blir det till att testa ett nytt pass på friskis, dansafro blir det. Ska bli grymt spännande att se hur det är. Det är i alla fall väldigt populärt eftersom platserna gick åt på 10 minuter när de släpptes. Så rätt höga förhoppningar har jag nog allt.

Yesyes, åter till pluggandet
och sedan top model och matlagning. TJOHEJ!

Rysningar!


Rejäla rysningar när jag ser Bounce, för hur grymma är de inte? Ohh, längtar till april!!!

Skippar rubriken den här gången

Igår blev det plugg med Erika nästan hela dagen. Därefter tog jag en sväng till gymmet med Elin innan jag sedan skulle på dansen. Något skakis i benen efter att ha tränat ben på gymmet och sedan dansstilen ragga då man har benen böjda hela tiden, hoho. Men skoj var det och skönt kändes det efteråt.

Nu ska jag ta tag i pluggandet och försöka få så mycket gjort som möjligt innan lunch. Därefter blir det till att städa och sedan iväg och möta Carro vid tåget.

Känner på mig att det kommer bli en grymt rolig helg med lilla Linis här.
Först när hon kommer ska jag och P dra med henne på ett medelpass, hihi, ska bli riktigt skoj det. Sedan har vi tänkt hyra film och se här. På lördag har vi planer på att gå ut och dansa, wiho. Det var länge sen med Carro :)

Yesyes, nu ropar mitt PM 3 på mig så nu måste jag sätta igång innan det blir riktigt argt! TJOHEJ!

Plugg&träning - så lyder även dagens rubrik

Imorse drog jag med Anders till gymmet vid åtta där vi även träffade Elin. Grymt skönt träningspass och jag vill dit snart igen. Passet igår var även det grymt skönt. Det kändes mycket bättre än förra veckan och jag kan nog vänja mig med detta pass också, speciellt eftersom det är mycket bra musik.

Efter träningen blev det hem och duscha och sedan över till Erika för plugg.
Kände ett riktigt flyt när jag var där och skrev väldigt mycket, och till och med en del som kändes bra skrivet, woho! Inte ofta jag känner så, hoho. Flytet avtog dock när jag kom hem sen, men jag kämpar vidare för det. Endast en sida till att skriva så detta ska jag greja, så det så.

Ehm ehm, ja nu har jag inte så mycket mer att skriva, så jag tror nog jag får sätta punkt här, PUNKT!

Plugg&träning

Plugg hos Erika idag och vi gjorde klart en uppgift tills på onsdag. Kanske inte blev tokprimaperfabra men det får duga. Därefter hem och mera plugg, mera skrivande på de individuella uppgifterna. Har i alla fall kommit igång, så hoppas på att det blir bra.

Nu sitter jag och laddar med bra musik eftersom jag strax ska cykla iväg på träning. Pass med bästa ledaren med skumma passet, hoho. Hoppas att det är bättre idag och att det är mer flyt! Håll tummarna för mig!

TJOHEJ!

Hello hello!

Hade en grymt skoj fredagskväll måste jag verkligen säga! Först var det förfest hemma hos Elin där det blev twister- och kortspelande, grymt skoj. Därefter begav vi oss till HeartBreak. Dans dans dans och lite Linda Bengtzing tittande/lyssnande, hoho. Riktigt lyckad kväll med grymt sällskap! <3

Lördagen blev en segdag framför tvn, hoho.
På kvällen kom Nara över och vi tittade Melodifestivalen (som sög) och Dum&Dummare. Mysigt det med!

På förmiddagen idag knackade det på dörren och vi fick en blomsterbukett levererat från min underbara familj. Superfina tulpaner, hihi! STORT TACK FAMILJEN!


Därefter tog jag och Anders en supermysig långpromenad upp till Hemlingby och runt där. Solen lyste på en klarblå himmel och den riktigt värmde i ansiktet. Hur underbart som helst!

Helg igen?

Tycker veckan har gått tokfort, även fast det kändes som fredag igår, hoho.

Igår när Anders slutade jobbet möttes vi på fjärran och simmade några längder. Blev även lite bubbelbad, wiho, tokmysigt. Var även en sväng ut i utebassängen där dom tänt eldkorgar runt om. Mysigt, men kallt.

Sitter just nu med färg i håret som Erika slängt i. Ska alldeles strax ta och skölja ur. Blir rött igen, kände att det behövde bättras på. Så härligt med nyfärgat.

Ikväll blir det party party. Först förfest hos Elin, sedan Heartbreak. Wiho, vad skoj det ska bli!

Ey, föresten, har precis börjat lyssna på John Mayers nya album,
eyy, tokbra ju! Skön skön röst med underbara låtar. Det ni!

Att det alltid ska vara så svårt med rubriken..

Det är något segt att bara gå i skolan en gång i veckan, man får inte direkt någon rutin på det så det blir jobbigare än vad det egentligen borde vara. Yesyes, men det var bra att jag tog mig dit idag i alla fall eftersom föreläsningen var bra. Grymt bra föreläsare. Hade det varit någon annan som föreläst hade det säkerligen inte varit lika intressant. Han gjorde ett hyfsat tråkigt ämne väldigt intressant eftersom han är så pedagogisk. Tummen upp för honom!

Efter föreläsningen gick jag, Erika, Elin, Sandra och Fia till stan för att gymma. Blev lite snöbollskrig på vägen dit, tjoho, grymt skoj! Gymmet sen och det gick bra.

Har precis ätit lite middag och kollar på Vänner, tjoho. Ska väl ta tag i disken och sedan fortsätta läsa lite, wiho verkligen.

Gårdagen

Igår var jag uppe med tuppen och tvättade och läste. Otroligt roligt, hoho.

På eftermiddagen blev det skojigare i alla fall. Elin fyllde år så vi var och bowlade i två timmar. Riktigt skoj var det. Till en början gick det tokdåligt för mig, vet inte alls vad jag höll på med. Men efter ett tag blev det ändring på det och jag gick hem med 5 strikes, hoho.

Efter middagen drog jag och Erika på träning. Favoritledaren med nytt pass. Vi var inte helimponerade av hans nya pass, men grym musik var det i alla fall. Hela två Nickelback-låtar, då blir Johanna glad. Var antagligen inte så imponerade eftersom vi var kära i hans förra pass, det blir svårt att klå det om man säger så.

Yeppyepp,
dags att fortsätta läsa samtidigt som jag kollar på Våra bästa år, tjoho, hoho!

Kärlek!

Efter snart 4 år tillsammans kan jag fortfarande känna fjärilar i magen, helt underbart!
Du är underbar Anders!



Tossälskling!

Hejhejhallå uppdatering!

Idag är det söndag om ni inte visste det. Helgen har svischat förbi i en väldans fart, även fast jag inte gjort speciellt mycket. Anders har varit i Östersund på dop så jag har varit själv hemma. Lite halvtråkigt det måste jag säga.

I fredags blev det plugg med Erika på dagen,
därefter, hmm.. vet jag inte riktigt vad jag gjorde, hoho. Men på kvällen var jag över till Erika och hjälpte henne sätta ihop deras nya tv-bord. Hihi, det var skojsigt och väldigt fint blev det.

I lördags var jag på stan med Persson och shoppade runt lite. Kom hem något fattigare, hoho. Det går ju inte att låta bli. Men det blev i alla fall en sak som jag behövde.. ett par nya jeans, wiho. Sedan damp det ner ett halsband, armband och lite strumpbyxor och strumpor som jag hittade på rea. Ja resterande av dagen blev det lugnt framför datorn och tvn. Kollade på Big Mommas House, sedan Melodifestivalen.. hmpf.. var väl två låtar som dög; Pain of Salvation - Road Salt och Linda Pritchard - You're making me hot-hot-hot. Ja resterande var ju bara blööh. Yeye, efter meolodfestivalen kollade jag filmen The Ugly Truth och den var riktigt skoj den, hihi. Sedan blev det spikmattan som jag somnade på.

Nu ska jag ta tag i boken Hälsopedagogik
och försöka läsa klart den. TJOHEJ!

"Den som idag inte avsätter tid för fysisk aktivitet, måste i framtiden avsätta tid för sjukdom" - Edward Stanley

RUBRIK

Sitter för tillfället och kollar på Top Chef. Är vrålhungrig och man blir väl något hungrigare av att titta på det, hoho. Men men, vi ska väl strax börja med maten och idag blir det hemmagjorda hamburgare, mums!

Redovisning i skolan idag och det gick väl okej.
La inte ner så mycket energi på mitt framträdande, så det fick liksom gå som det går och det gick, hoho. Till nästa redovisning ska jag lägga ner mer energi, så det så.

Ja, annars då? Igår blev det en långpromenad med Erika efter lunch och det var riktigt mysigt. Solen sken och skönt att gå och prata av sig lite, hihi. Därefter bakade jag bröd och kokade TOMTEGRÖT, wiho. Sen på kvällen blev det film- och popcornmys med Persson. Vi såg 2012 som ingen av oss hade sett innan. Den var helt okej.

Yes, nä nu är jag sugen på hamburgare, oh, så gott det ska bli, så nu säger vi hejdå för den här gången, HEJDÅ!

Dags för en liten uppdatering.

Fredagskvällen var lyckad. Lite förfest hos oss med spelande; Med andra ord, Utan tvekan och Scene it. Skoj skoj as usual! Därefter traskade vi vidare till kåren och dansade lite och hade det kul. Rätt lugn, men lyckad kväll! Lite svårt att inte få en lyckad kväll med sällskapet man vad med :) <3

På lördagen blev det lite städande och muffinsbakande och vid tre kom mamma, pappa, Matte och mormor på besök. Vi fikade, pratade och åt middag. Och så hjälpte pappa oss att sätta upp hyllor i köket o vardagsrummet och fixa dimmer till vardagsrummet och sovrummet. Du är grym pappa, STORT TACK <3 Mycket mycket mysig dag med mina kära :)

På söndagen tog vi en promenad ner till stan
och köpte sängbordslampor. Lampor som passar mig och Anders, hihi, man trycker vart som helst på lampan och så tänds den. Lika roligt varje gång, hoho. Därefter träffade jag Persson och tog en promenad och pratade. Så mysigt och trevligt och borde göras oftare. Men imorgon kommer hon i alla fall troligtvis hit och ser på film. Mys!

Yes yes, nu ska jag ta tag i middagsfixandet. Tror det får bli köttfärssås och spagetti TUDÄJ, TJOHEJ!