Ojojoj

Jag smälter verkligen bort. Satt och solade en stund, men det vart för varmt så var tvungen att gå in. När jag ändå var så varm tänkte jag att jag kunde passa på att träna lite innan jag duschar. Så blev lite träning, ujujuj, jobbigt. Skönt att ha det gjort i alla fall.

Vid halv fyra ska jag jobba igen. Det är skoj att jobba, men jobbigt eftersom det är så varmt i butiken. Får ställa mig i mjölkkylen och svalka av mig, haha. Det är i alla fall skönt att sitta i kassa ett för där har vi en fläkt :) Lovely!

Nu ska jag nog sätta mig och läsa och äta lite frysta vindruvor :) Väldigt passande en dag som denna!

Måndag igen

Idag ska jag jobba i några timmar. Ska in och stänga och så. Får se hur det går då.

Annars har jag än så länge inte gjort speciellt mycket. Suttit på balkongen och läst en bok och solat bara. Skönt det, men man känner sig så slö. Ska väl ta och röra på arslet tror jag...

Tjollahopp

Riktigt härlig helg har det varit. I fredags var Anders ledig och han fyllde dessutom år :) Frukost på sängen och presentöppning. Sedan bestämde vi oss för att åka och spela minigolf, men det var dock inte öppet då. Så då packade vi matsäck och tog bilen ut till kusten. Mys mys :)
Kvällen sen blev lugn, lite dricka och spelande blev det.

Igår gjorde vi ett nytt försök till att spela minigolf och då var det äntligen öppet. Väldigt länge sen man spelade och det var grymt kul faktiskt. Man blev dock rätt slö eftersom det var kokhett och det fanns knappt någon skugga där.
Därefter åkte vi till stan en sväng för att byta ett par shorts jag köpte till Anders som var för små. Kollade sen runt i lite butiker och for sedan hem. Yatzyspelande på balkongen och någon cider, mys mys det med :)
Kvällen spenderades med ett nytt spel vi köpte till x-boxen, Scene it. Haha, tror vi spelade till typ halv tre på natten eller så.

Idag åkte vi ut till kusten igen och solade lite och badade. Första gången man badade faktiskt. Ruggigt skönt var det :)

Nu har jag precis gjort rabarberpaj som man kanske ska ta och smaka på :) TJOHEJ!

Älskling 23 år!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANDERS :D

Smälter bort

Hoho-jaja, tokvarm dag.
La mig och solade runt nio på balkongen. Kändes verkligen som man skulle smälta bort. Termometern i solen visade 45 grader, hoho. Sure, då har solen ju legat på och värmt upp termometern, men solen värmer ju upp mig lika mycket så, haha.

Har varit duktig och tvättat idag också, mellan 7-11. Tjoho, ruggigt kul måste jag säga.

Skulle behöva städa lägenheten också, men orken finns ju inte där när det är så varmt. Lär förhoppningsvis bli något svalare i lägenheten snart i alla fall, då solen förflyttat sig.

Imorgon fyller Anders 23 år :) Han har tagit ledig så vi får se vad vi hittar på :) Mys ska det bli i alla fall, så deeet så!

Tjoheej!

Jobbdag avklarad

Motivationen ökade när jag kom till jobbet och det gick himlans bra idag. Satt i kassan någon timme sådär och det mesta funkar väl bra där, får lite hjärnsläpp med PLU-koderna ibland bara, men de börjar sätta sig igen, höhö. Sedan har jag mest plockat varor. Känner att det är bra att jag får göra mycket av det så jag lär mig butiken. Får ju toka runt när någon kund frågar vart en viss vara finns, hoho.

Ja, ska väl ta tag i disken nu tror jag.. suuck..
Sedan blir det väl till att fixa någon middag, men jag har noll aning om vad det blir. Är sugen på pizza, men vår kavel pajjade så måste fixa en ny. Undrans om det går att göra pizza utan kavel. Asch, det går väl om man vill.

TJOHEJ!

Jöbb

Idag blir det jobb i några timmar. Känner mig ganska så omotiverad till det, men det kan ju bero på att man inte kommit in riktigt i jobbet ännu. Lär ju i alla fall kännas bättre när man väl är där, för just nu känns det segt. Vill hellre sätta mig och sola, hohoho.

Eh, typ noll motivation till att skriva har jag dessutom, så får nog ta och sluta nu tror jag..

3 år tillsammans!

3 underbara år tillsammans med dig Anders <3 Lovely!

Mobilbloggning

Tjo! Testar mobilblogga från min nya mobil :) Sitter just nu så tåget hem till Gävle och är väl framme om ca 20 minuter. Än så länge är det i alla fall inga förseningar. Längtar efter min Anders :) Ska bli underbart att få träffas igen! Aja, ha det gott, tjohej!

STOCKHOLM IMORGON

Yupp, imorgon drar jag till Stockholm :) Ska bli så mys att träffa familjen och släkten :)

Nu blir det middag - nachos - ohh, yummi!

Check

Diskat - check
Vikt tvätt - check
Städat - check (eller i alla fall lite check, hoho)
Packat - check
Bakat något - ingen check här inte, får se om det blir något lite senare.

Har annars hunnit med att äta lite popcorn, druckit te och spelat lite the sims 3, mohaha.

Nu blir det nog tv tror jag.. baj baj!

En liten söt rubrik

Såg sista avsnittet av Cityakuten i måndags och tycker det är grymt jävla tråkigt att man inte kommer få se mer av det nu. Verkligen den bästa serien som alltid höll måttet. Stora huvudkaraktärer kunde försvinna ur serien, men den fortsatte vara lika bra ändå. Måste säga att sista avsnittet var riktigt bra gjort och kunde nog inte ha gjorts bättre.

Blev inget tränigspass på friskis igår, utan jag och Anders klev istället upp vid halv 6 på morgonen igår och drog ut på en liten joggingrunda innan han skulle till jobbet. Gick väl ganska så uselt för mig, haha, kondition på noll och innan frukost, nja, inte det bästa. Meen, känner ändå att jag inte hade kunnat prestera bättre, så är väl rätt nöjd ändå.

Drog sedan på förmiddagen ner till stan för att möta upp Elin och hennes lillebror för att kolla runt i lite affärer. Rätt skoj det, men var ju tyvärr nästan pank så inte blev det mycket shoppande. Bra det kanske. Men en t-shirt från BikBok fick hänga med i alla fall. Till mitt försvar så var den faktiskt på rea, såååå det sååå!

Vaknade idag till att solen tittade in genom fönstret, ohoo, lovely. Redan vid tjugo i nio så satt jag på balkongen och solade. Sköööönt.

Nu blir det lunch, sen ska jag diska, vika tvätt, städa, packa och kanske baka något. TJOHEJ FRÅN HEMMAFRUN!

Hej och hå!

Tog mig upp i hyfsad tid idag och började dagen först med frukost och sedan en powerwalk. Riktigt skönt. Känner verkligen att jag inte tränat på länge, så det måste jag ta tag i. Tror jag ska försöka ta mig ner till friskis imorgon.

Annars så håller jag på och tvättar för fullt nu och har precis varit och handlat. Lär väl ta tag i disken också antar jag. Känns mig som en riktig hemmafru ibland alltså, eller typ för det mesta. Haha.

Ska först nu ta och fika lite med te, vindruvor och vattenmelon och kolla klart på en film som jag började med vid lunch, Lords of Dogtown heter den. Än så länge är den väl okej, men har inte hänt så mycket än. Heath Ledger är med, så är väl antagligen därför jag har laddat ner den, hoho.

Tjohejhejhej!

häälg

Riktigt seg och skön helg måste jag säga att det har varit. Pga. tråkvädret har man inte varit ute så mycket, haha, utan bara varit inne och glott tv eller suttit vid datorn. Har blivit en del serie-tittande. Bla. Lost och Freaks and Geeks. Sedan kollade vi The Grudge 3 igår också. Vet inte riktigt vad jag kan säga om den filmen. Hoppade till då och då, men det var för lite som var läskigt.

Igår var jag och Anders en sväng på stan. Vi hittade bla. nya kuddar till soffan och lite andra dekorationer. Jag köpte även ett par löparskor och en spikmatta. Ruggigt skönt att ligga på spikmattan när man väl vant sig. Till en början borrar de in i ryggen, men sedan kommer en avslappnande känsla och man skulle lätt kunna somna på den.

Föräldrarna var nyss en sväng förbi här och åt middag. Det var mys och mycket trevligt :)

Anders åker till Norge över midsommar och jag funderar på om jag ska ta och åka hem till Stockholm då. Skulle vara skoj att träffa släkten och så. Var ju ett bra tag sen nu.

Nu ska jag lägga mig på massagebänken och få lite massage av Anders :) Hihi!

Ha det gott, tjohej!

Ledig i en vecka nu

Igår jobbade jag stängning och det gick bra det. Kan ju ha berott på att man jobbade med så roliga typer också, hoho. Sedan var det inte så svåra saker man skulle göra på kvällen, så det sätter sig nog snart.

Nu är jag ledig i en vecka, sedan drar jobbandet igång på allvar.

Beställde en väska i veckan och den kom idag. Rätt nöjd med den faktiskt.
Intresseklubben, varsågod och anteckna denna otroligt spännande och intressanta information.

Ehh, typ skönt med helg, ehh typ ja!

Åh så bra!!



Kommer snart spela sönder den! Så grymt bra!

Regnregnregn

Har sommaren i Sverige tagit semester?
Inte okej eftersom jag är ledig hela nästa vecka, böhöö!

Jaja, igår jobbade jag för andra gången och fick till och med jobba över en timme. De går framåt i kassan, men det är fortfarande mycket som jag måste lära mig. De tar emot och lämnar ut paket och där fattar jag i princip ingenting just nu. De har annorlunda kortsystem än vad jag är van vid. De tar emot lottvinster, och blablabla. Ja, det är en hel del nytt, men det blir skoj när man väl lärt sig.

Fick plocka mycket varor igår också eftersom de fått en stor leverans. Sedan så var det någon som ringde sig sjuk så jag fick stanna en timme extra, men det gick bra det.

Idag ska jag vara med och stänga för första gången, så det ska bli lite spännande att se hur det går till där och om det är mycket kunder och så på kvällen. På dagarna när jag jobbat har det inte varit så jättemycket kunder, de kommer typ i omgångar, så ibland är det typ inga där och ibland är det massor, haha.

Spännade spännande inlägg. Nu ska jag ta och äta lite frulle och glo på One tree hill.

Byebye!

Första jobbpasset

Då har man klarat av första jobbpasset och det gick väl bra tycker jag.
Fick mest jobba ute på golvet, men en stund i kassan också. I kassan gick det väl sissådär, svårt när man glömt bort de flesta koderna och så är det massa nytt att lära sig.
Imorgon blir det ännu ett kort litet jobbpass och då skulle jag sitta mer i kassan så det känns bra.

Jaja, nog för mig :) Tjohej!

Hur många har inte slagits av dessa tankar?

Från tjuvlyssnat.se

"Göteborgs Buss & Tågcentral

Två killar ~16 sitter och väntar på en buss och småpratar.
Kille 1: Har du hört om det där franska planet som bara försvann mitt ute på Atlanten?
Kille 2: Ja, det är lite otäckt att det bara försvann.
Kille 1: Jag finner bara en rimlig förklaring på vad som har hänt!
Kille 2: Jaha vadå?
Kille 1: De har kraschat på en ö som ingen har hittat, precis som i Lost!
Kille 2: De kommer nog hitta planet på havsbotten ska du se.
Kille 1: Är du dum? Det bevisar ju ingenting. I Lost var det ju en rik gubbe som hade lagt ett fejkplan på botten för att dölja vad som hade hänt!"

 

Det var vad jag i alla fall först tänkte när jag hörde om det.


Grymt bra låt!



Jag får rysningar, så grymt bra tycker jag att den är!

Hellohellohello!

Helgen har varit mys i Stockholm med Anders och familjen. På lördagen var vi och bowlade allihopa och det var skoj, men det gick verkligen uruselt för mig. Två eller tre spärrar var det enda jag fick. Åtminstone en strike brukar man ju kunna få till. Baha! För de andra gick det ju himlans mycket bättre. Haha, jaja, roligt var det i alla fall.

På kvällen åt vi tokgod grillmiddag och sedan kom Persson och Carro och jag masserade Carro.

Söndagen blev lugn, med lite bilkörning, solande och kubb + tokgod middag igen.

Idag har jag än så länge bara solat. Somnade en stund i solen, hoho. Sen har jag suttit där ett tag och lyssnat på musik och ätit frysta vindruvor, yummi!

Nu ska jag väl ta och äta nån lunch och sen vet jag inte alls vad dagen har att erbjuda, så det får vi se. Tjohej!

Hahaha

Ja, försöker fixa lite med designen på bloggen, men ja, ni ser ju hur det ser ut. Önskar att man hade nå skills för det, haha.

Det får se ut såhär sålänge tills jag kommer underfund med hur man kan göra det bättre. Hoppas ni står ut!!

Sthlm

Hejhejhallå. Igår var vi på bio i Gävle innan vi for till huvudstaden. Såg wolverine o jag tyckte den var riktigt bra. Runt halv ett kom vi vill sthlm o då hoppa vi direkt i säng. Idag har vi varit o bowlat med hela familjen o jag sög, haha, men skoj var det iaf. Nu kommer strax Carro o då ska jag massera henne, yao! Ha det gott, tjohej!

Forever is never too long

"I wanna be somewhere so far away
To lie under the night at the end of another good day
I can't tell you how long we'll be gone
But as long as we're together then forever's never too long"

3 doors down

NU RÄCKER DET!

Ja, nu orkar jag inte skriva nå mer på den här förbannade hemtentan. Det jag skrivit suger verkligen, så får väl kanske se ett litet Fx sedan, men då är det väl bara att komplettera då. Inte hela världen det.

Vet ni? Imorgon börjar sommarlovet!! Totally lovely!
Får se vad man gör för att fira det!

Nu ska jag ta och fixa lite hamburgare. TJOHEJ!

¤#!!!&%##!!

Krigar vidare med hemtentan..

Gonna die in war, hohohoho

Peppar mig själv

"Du klarar det här Johanna, kom igen nu, du grejar det"

Ja, jag försöker i alla fall peppa mig själv. Försöker se ljuset i denna mörka evigt långa tunnel.
Ljuuuuuset, vart ääääär duuuuuuu?

Håller tummarna för att jag förhoppningsvis kan se en liten prick av ljus senare idag.

Åter till denna äckliga tenta, hoho!

Helt slut

Idag har jag kämpat på med hemtentan och visst, en bit på vägen har jag väl kommit, men det är grymt mycket kvar att göra. Motivationen och diciplinen finns inte där. Semester nu tack!

Är helt slut i huvudet efter att ha suttit och glott in i en skärm hela dagen. Några turer ut på balkongen har det blivit, men inte mer än så.

Kommer inte på något mer att skriva nu eftersom huvudet i princip sover. Väntar nu bara på att Cityakuten ska börja. Tjohej, dagens enda roliga.

Låter som man inte kan bli så mycket mer negativ, men tro mig, detta är lindrigt skrivet, haha.

Tjoo.

Skrämmande

Hur läskigt är inte det här?

Dom kanske är och hälsar på hos dom i Lost. Ja, vem vet..

Hemtentan från helvetet

Sitter med en hemtenta i pedagogik som ska vara klar tills på fredag. Man blir så kär i denna hemtenta när man inte förstår uppgifterna, det är så underbart när man inte förstår texten man läser och man blir så lycklig när man inte får nå sammanhang i det man skriver.

Måste jag säga att jag verkligen älskar att skriva hemtenta?
För det är ju så otroligt roligt...


suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck..