Härliga helg

Igår blev det till att läsa hela dagen. Yepp, läste ut en hel bok på en dag. Rätt bra gjort måste jag säga. Skrev dessutom anteckningar om varje kapitel. Yepp yepp, dukigt Johanna. På kvällen var det ragga och det var kul som vanligt och grymt jobbigt.

Idag har jag inte gjort så jättemycket än. Har städat lite, dammat och dammsugit. Tagit en promenad till bolaget och maxi och nu sitter jag här. Ska strax ta och träna lite. Köra lite situps, armhävningar, hantlar, osv. Duktigt duktigt!

Ikväll blir det party party. Tjejorna kommer över till oss på förfest och därefter blir det kåren. Kommer bli grymt skoj det!

Imorgon kommer mamma, pappa och mormor och det längtar jag väldigt mycket till, hihi.

Nää, dags för lite träning med rockklassiker på högsta volym, tjohej!

Något bistert



Lite kallt, snöigt och blåsigt på väg hem från stan.

Haha skön låt(ar)

Hittade den här videon på idiot.se. Det är USA's 25 populäraste låtar från 2009 ihopmixade. Låter inte heldumt måste jag säga!


En rubrik

Gick upp samtidigt med Anders imorse och gick tillsammans till stan sen. Anders till tåget och jag till gymmet. Träffade Elin där och så gymmade vi ett tag. Det var riktigt skönt idag! Sedan blev det en promenad hem också.

Därefter har jag tagit det lugnt framför tvn, satt upp lite fler tavlor, vikt tvätt och nu har jag bröd inne i ugnen. Får hoppas att det blir gott :)

Igår gick det inge vidare för mig när jag skulle göra potatisgratäng. Det rann över så att det brändes i ugnen, jag brände mig och det blev lite rökigt, hoho. Kändes som allt skulle gå fel, MEN gratängen blev i alla fall god, tro det eller ej, haha.


Detta underhåller vi oss med i skolan:


(Klickbara bilder på mig och Erika som feta, hohoho)

I fredags hade vi, som avslutning på kursen, en manifestation om hälsa. Där bjöd vi in lärare och elever och de fick läsa budskap och se lite redovisningar. Jag, Erika, Elin och Camilla satt i små utrymmen där vi visade hur dåligt det kan gå om man inte rör på sig och äter massa onyttigt. Jag och Erika var feta och satt i en soffa och glodde tv med massa öl, snus och onyttigheter runt om oss. På väggarna bakom oss fanns lappar med symptom man kan riskera att få. Elin och Camilla var i ett annat utrymme och var nyttiga och tränade och hade lappar med symptom man får om man rör på sig och äter rätt. Hoho, det var riktigt skoj, men synd att så få kom och kollade på det.

Yesyes! På onsdag börjar nästa kurs och det ska bli spännande att se vad det är för något. Den heter i alla fall Samhälle och lärande ur ett hälsoperspektiv och det låter intressant. Yes, så vi får se på onsdag vad kursen innebär.

Annars idag blir det träning på eftermiddagen.
Blir lite aerobics så hoppas det blir skoj.

Även fast vi precis haft helg så sitter jag nu och längtar till nästa. På fredag blir det förfest här hos mig och Anders och sedan drar vi vidare till kåren. Hoppas det blir skoj det, hihi. Sen på lördag kommer mamma, pappa, mormor och Matte(?) på middag och för att se lägenheten. Ska bli himla mysigt det :)

Nu ska jag ta och sätta upp lite fler tavlor i vardagrummet, wihooo!

Börjar bli fint :)

Igår åkte vi till Valbo för att först gå på Ikea och leta bokhylla. Hittade en som vi kollat på innan, en byrå och en hylla för dvd-filmer och spel. Därefter åkte vi och hyrde släp och åkte tillbaka till Valbo för att hämta vår nya soffa. Kan säga att det inte direkt var någon lätt match att få in soffan i lägenheten. Jag var i princip död efter det. Men men, det var det värt för nu är det tokfint. Min lördagskvällssyssla blev igår att montera ihop hyllorna och byrån. Var väl klar runt elva eller så, hoho. Men ooh, så nöjd jag är. Nu ska vi bara få upp lite tavlor och hyllor. Wihoo!

Har idag fixat lite i lägenheten, fått upp lite prydnader och sådära och nu ska jag ta och dammsuga och städa vidare. Klockan fyra ska vi dessutom tvätta. Ohh, rolig dag, höhöh!

Plugg & träningsvärk!

Sitter för tillfället och kämpar med det sista på examinationsuppgiften och de andra uppgifterna och det har jag gjort av och till sen kvart över sju imorse. Känns som det aldrig tar slut och som att det inte blir rätt det jag gör. Men snart tror jag nog ändå att jag ger upp och så får vi helt enkelt se hur det går med detta.

Idag har jag grym träningsvärk i armarna och lite i benen från gymmet igår. Skönt att känna att man gjort något! Ikväll blir det dessutom ragga och det längtar jag grymt mycket efter! Ska bli spännande att se vad vi kommer få göra för dans den här terminen. Wiho!

Jag längtar tills imorgon klockan 16.00
eftersom kursen då är över! Wohoo! Och därefter vid 17 blir det träning. Lovely!

I helgen händer nog inte så tokmycket direkt. Blir en sväng till Ikea för att köpa en hylla på lördagen och på söndag ska vi tvätta. Yepp, det är det vi har planerat. Justeee, städa har jag nog tänkt göra också. Det behövs VERKLIGEN! Vi har inte städat sen vi flyttade in, hohoho, men har ju inte direkt känt behovet av det än eftersom det varit så stökigt med kartonger hit och dit heller.

Yesyes, åter till pluggandet! TJOHEJ!

Haiti - Din hjälp behövs nu!

Jag skänkte nyss en summa till Haiti och det borde även du göra!

Klicka här, här eller här! Hjälpen behövs nu!


Träning - plugg - laxmiddag

Lite plugg på morgonen, sedan blev det träning med Erika. Det var skönt, men jobbigt. Kände att jag inte hade ätit tillräckligt innan. Men men, träning blev det i alla fall.

På tal om träning så var träningen i fredags grym. Den brukar alltid vara grym med den ledaren, men det var ännu bättre i fredags för jag hade grym energi och kände mig stark. Kände endorfinerna pumpa speciellt vid en låt. Tusan vilken härlig känsla!

Efter lunchen idag kände jag mig så grymt less på pluggandet och jag kände att jag inte kom någon vart, men sen efter ett tag fick jag nån spurt och jag skrev massor. Blev säkert skit, men det är någonting i alla fall, haha.

Åh, måste berätta om vad vi åt till middag igår
för det var så gott. Vi gjorde lax i ugnen (och det var nog den godaste laxen vi gjort, har aldrig fått till den så god själva) och gjorde egna tortillabröd. Hade på sallad, gurka, lök och gräslökssås. Ooh så gott det var! Godaste vi ätit på länge!


Kanske inte ser så gott ut på bild, men det kan jag lova att det var!

Vidriga hundägare i Andersberg!

Tog en promenad på för middagen till bland annat BilTema och Hemtex och jag kan inte bli annat än äcklad när jag går längs vägarna. Hur svårt kan det vara att plocka upp skiten efter hundjäkeln? Inte nog med allt piss som syns, ja man måste stå ut med hundskit i princip överallt. Jaja, onödigt att irritera sig över det, men ändå? Hur svårt kan det vara?

Yeye, på BilTema blev det bland annat ett vattenpass så vi kan få upp våra hyllor och på Hemtex köpte jag lite ljusstakar. Annars idag har jag bara tagit det lugnt, kollat Desperata bland annat och nyss packade jag upp två kartonger med finglas och prydnader. Plockade även undan alla julgrejer. Lite småtråkigt det, men ska ändå försöka få upp alla andra prydnader snart. Känns dock som man skulle vilja ha lite fler hyller att ställa allt på. Har hittat en fin hylla på Ikea som jag hoppas att Anders också tycker om och att vi kan köpa den så snart som möjligt!

Igår var vi till Jysk och köpte en soffa som vi får om ca 2 veckor och vi köpte även lite lådor och en tvättkorg/låda som vi har i badrummet. Blev hur fint som helst!

Anders har varit och jobbat idag,
men kommer nog hem när som helst nu. Skönt! Så tråkigt att vara hemma själv!

Yesyes, ska nog ta och fixa lite nu med prydnaderna
och även plantera om en blomma, så hej då på er!

Tjoho!

Noll motivation till någonting för tillfället. Men jag och Elin har i alla fall pluggat på och snart fått 2 uppgifter klara. Idag ska en av dem redovisas, jippiyey. Blir till att sitta och plugga inför nästa redovisning imorgon också och veckan därpå måste jag ge järnet med de individuella uppgifterna, blöh.

I helgen var jag och Anders i alla fall hemma i Stockholm,
jag hos min family och han hos sin kompis. Jag hade det mys med filmer och bowling, superskön helg.

Yes, annars här hemma så har vi fått lite mer iordning, har köpt ett nytt soffbord, 2 sängbord och en hallampa. Igår diskuterade vi även vart vi ska sätta upp alla tavlor och några kom vi fram till. Svåraste rummet är vardagsrummet, hehe, så vi får se hur det kommer bli där inne.

Nepp nepp, nu måste jag ta och läsa på lite vad jag ska säga på redovisningen, såå, tjooheej!

Ett inlägg (nähä?)

Snacka om otur Anders bror hade igår. Först pajar bilen så Anders får åka och hämta dem, sedan när de kommer hit och han ska pumpa upp sin madrass, ja då visar det sig att det är hål i madrassen. Vi limmar lite och tejpar och hoppas på det bästa. Därefter råkar han ha ner en ljusstake stackarn. Tråkigt att den gick sönder, men tyckte så synd om honom. Kan det blir värre liksom? På natten sen hade luften gått ur madrassen också så han och Elliot hade tydligen sovit på vår lilla soffa. Kul, verkligen! Hade inte gått så bra med bilen idag på verkstaden heller så han fick hyra en bil och lämna kvar den i Söderhamn.

Jao, annars idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Ute och gått en sväng, förbi Hemtex bland annat för att köpa en ny ljusstake, men självklart fanns inte just den storleken som gick sönder, utan de andra storlekarna fanns såklart.. mycket tråkigt!
Har därefter försökt läsa, men det är som att böckerna är låsta med en nyckel jag inte kan hitta för jag kan verkligen inte öppna de. Hohoho.

Imorgon åker vi till Stockholm. Ska bli mys att få träffa familjen :)

Nu ska jag kolla vidare på The Break-up, tjohej!

Blöh

Idag var vi uppe med tuppen och tvättade, otroligt roligt, hoho. Har annars pluggat lite, liiiite, liiiite och plockat lite här hemma. Har bland annat fixat med internetsladden till Anders dator, sladden var så lång så den nästan hade räckt två varv runt vardagsrummet.

Sitter för tillfället och tittar på någon film på 3an, Yours mine and ours. Är väl lite småkul kanske. Anders bror och brorson skulle kommit för ett bra tag sedan, men han ringde och sa att hans bil pajjat i Bollnäs så Anders fick ta bilen dit och hämta upp dom. Segt! Tycker så synd om Anders som måste åka fram och tillbaka därifrån. Blöh!

Yaoyao, detta får räcka för idag! Byebye!

Uppdateringarna väller in ser jag

Har inte direkt någon ork för att skriva så detta får bli kort.

Igår stod en pluggdag på schemat, men började den med att gå en sväng till gavlegårdarna för att lämna in nycklarna till gamla lägenheten, sen gick jag hem och letade fram kurslitteraturen och skulle sätta igång. Öppnade ett dokument och skrev rubriken. Ja, så långt kom jag med pluggandet igår. Fixade istället gardinerna till vardagsrummet och plockade upp några kartonger. Fin pluggdag!

Även idag stod plugg på schemat.
Gick upp tidigt och satte igång. Skrev i alla fall några meningar, sen bestämde jag mig för att cykla till Biltema. Ujuj, det var inte speciellt skönt att cykla i den här kylan, så det blev cykla, gå, cykla, gå.. osv.. Därefter kom jag hem och glodde tv och efter lunch kom P över och fikade och färgade mitt hår. Försökte ta en bild för att lägga upp här, men de blev så grymt fula och visade inte alls den rätta färgen. Rött är det i alla fall och me like! Fin pluggdag idag också!

Resterande pluggdag spenderades framför tvn,
mycket underhållande! Jag undrar när min hjärna ska komma tillbaka från sitt jullov!

Tjoho!

Yes, vi lever!

Braaa länge sen jag uppdaterade, jag vet, men vi har haft fullt upp med flytten som äntligen blev klar idag! Idag flyttade vi det allra sista och städade ur den gamla lägenheten. Snacka om att det känns skönt! Nu är det bara att fortsätta med att packa upp allt.

Vi trivs väldigt bra i den nya lägenheten
och allt känns väldigt PERFEKT för tillfället! Imorgon ska vi även iväg och kolla på ny soffa och en massa andra saker!

Yes yes, en liten uppdatering blev det, fler kommer, men nu vet ni att vi lever i alla fall! Tjohej!