Läädiiigg + presentproblem, hjälp mig någon?

En ledig dag och oh så jag mår bra. Lite småsnuvig, men annars så kan jag inte klaga.
Solen skiner och jag ska strax ta mig ut för en liten springtur, sedan bär det av in till stan för att leta present till brorsan som fyller 18 nästa vecka. Hallå, vad ger man en 18åring? Det enda han sagt är typ presentkort och visst det kan jag väl ge, men hur kul är det?

Så, någon som har nå tips kanske? :)

Jodå jag lever!

Har inte haft någon ork eller inspiration till att skriva här så det har blivit lite tomt, ja.
Har väl inte så mycket att skriva nu heller, men tänkte i alla fall försöka kladda ner ett litet inlägg.

Dagarna består mestadels av jobb och det är rätt kul. Trivs väldigt bra på jobbet och jag känner att jag har galet mycket mer ansvar än vad jag hade på mitt förra jobb. På Coop Extra jobbade jag över 1 år och på Konsum nu har jag endast jobbat i sommar, så det är lite kräjsy det. Galet skoj är det i alla fall :)

Igår på lunchen läste jag Aftonbladet och en artikel snurrade runt i mitt huvud resten av kvällen sen. Skrattade för mig själv när jag tänkte på hur knäpp den var. Den handlade om en man som fått en hörselskada på grund av att en annan man hade smällt en festisförpackning nära hans huvud. Det roliga är att artikeln slutar med att de skriver "Det är okänt vilken smak av Festis som det rörde sig om". Hmm, kan det ha varit apelsinsmaken? Eller möjligtvis päron? Nej det måste ju ha varit jordgubb, för av päron får man väl ingen hörselskada?
Jaajaa, jag vet, jag är inte rolig och det var säkert bara jag som tyckte den var lustigt skriven.

Ni kan läsa artikeln
här om ni känner er intresserade, haha.

TJOHEJ!

Äntligen!

Ikväll kommer Anders hem!! Äntligen säger jag bara. Nästan 2 veckor har han varit borta och det är verkligen inte okej. Ujujuj! På tiden att han kommer hem nu, ooo jaa!

Nä inspirationen till att skriva här finns tyvärr inte just nu.

Disken kallar.. tjo!

Bloggar från mobilen

Tjo! Sitter just nu på en buss från Mora till Falun där jag ska byta till tåg mot Gävle. Jag är redan grymt uttråkad. Bussen stannar typ överallt så resan som vanligtvis skulle ta ca en timme tar nästan 2 timmar. Blöh! Jaja, helgen har i alla fall varit grymt mysig uppe i stugan. Bastu, bad och mycket spelande. Najs kaninbajs :) Tråkigt att behöva åka hem och jobba, men men, that's life!

Dalarna idag!

Runt 17 så kommer familjen hit och äter middag och sedan åker vi vidare till Dalarna och stugan :)
Längtar så förbannat mycket! Var ett bra tag sedan som jag var där och det ska bli spännande att se hur köket ser ut som de har målat och så :)

Nu väntar jag bara på att tiden ska gå tills de kommer :) Så ska väl packa klart nu och sedan sätta mig på balkongen igen och läsa!

Ha det gött allesammans! Tjo!

Grym artist - grym låt

En av mina favoritartister!
När jag tänker tillbaka kan jag inte riktigt förstå att jag faktiskt har sett honom live och hur grym var han inte då? Eh öhm jo typ GRYM!


Blixt och dunder i Gävle

Imorse gick jag i shorts och t-shirt och det var riktigt varmt.
Nu vräker regnet ner och det blixtrar och åskar.
En blixt, sedan mullret direkt efter, så det är nära. Haha





Inget vettigt att skriva

Ja, som vanligt då.

Ställde klockan hyfsat tidigt idag eftersom jag ville komma ut och gå innan det blev alldeles för varmt, så jag var väl ute runt kvart över åtta, men det var nog lika varmt som igår ändå.

Måste säga att det var mycket roligare att jobba igår eftersom man hela tiden hade något att göra. Massor med varor och hyfsat med kunder.

När man sitter i kassan är man van vid att säga beloppet på kundernas köp och man säger det tydligt så kunden hör, men varje gång någon handlar för väldigt mycket pengar, ja då blir det av någon anledning mer tyst man säger det. Igår hämtade en kund ut ett paket som de fick via posten och skulle betala i kassan och det var på flera tusen kronor och hon betalde kontant. Tusenlappar är inget man ser speciellt ofta och nu fick man se flera stycken såna. Hah.

Ja, måste även säga att jag har ingen aning om varför jag just berättade det där, det bara blev så helt enkelt! Hoho!

Man märker också när man suttit i kassan lite för länge, allt går på automatik, men ibland blandar man ihop det man säger. Har hänt flera gånger att man säger "hej" till kunden när man egentligen skulle sagt "tack" och tvärtom! Ja, något skumt blir det då.

Oh, jag kanske skulle sluta skriva nu. Eller det är väl kanske ingen som läst enda hit ner ändå :) Babbelbabbel, nu blir det balkongen och en bok. TJOHEJ!

Ingen rubrik

Skön dag, verkligen. Powerwalk tillsammans med min kamera, hoho. Plåtade lite blommor, hummlor och fjärilar. Hoho, spännande va? Ooh, yes!
Har därefter suttit ett bra tag ute på balkongen och läst, ätit glass, vindruvor och druckit te. Visst är det spännande att läsa om vad jag ätit? Ooh, yes, I know u like it.

Har annars bakat kakor.. hm, havrekakor eller något blev det. Rätt goda faktiskt :)

Idag känns det lite mer roligt att gå till jobbet eftersom jag vet att det kommer finnas massor att göra. Till skillnad från igår och i måndags. Haha, fyfan. Alltså, visst, man skulle kunna gå och fronta hela butiken och på så vis ha något att göra, men det är någorlunda onödigt eftersom varorna kommer idag och man frontar då, hah. Så, ja, idag blir det nog roligare och de få timmarna jag jobbar kommer nog också kännas som just få. Tack och lov för det.

So long!

Mycket att göra på jobbet?

Bilderna talar väl för den saken...


(Klickbara bilder)

Ja, vad säger man?

På balkongen

Sitter ute på balkongen med en bra bok, en skål med glass och en kopp te. Urmysigt!
Nog för att jag just för tillfället har datorn i knät och skriver här, men fick sån lust att skriva lite, otroligt nog.

Började dagen med frukost och sedan en PW. Ruggigt skönt att börja dagen så.
Därefter cyklade jag ner till stan och träffade Persson. Vi satt en stund utmed Gavleån och pratade. Var ett tag sedan vi träffades.. om man inte räknar med igår när hon och Tony hälsade på hos mig på jobbet.

Jobbet ja.. Tusan vad det var tråkigt igår. Fanns ingenting att göra. Inga varor att plocka upp, knappt nå kunder. Ja, de där få timmarna jag jobbade kändes som en evighet. Samma lär det bli idag eftersom vi inte får någon leverans förens imorgon. Frukt och grönsaker kommer dock idag, men spelar ingen roll eftersom det kommer vara klart då jag börjar jobba ändå.

Oh my, man kanske ska försöka vara lite positiv? Haha!
Svårt måste jag säga, svåårt.

Längtar tills på fredag då jag åker upp till stugan med familjen. Ohh, läääängtar!

Yaya, åter till boken.. och teet... och glassen... yummi!

Försöker roa mig själv

Det går inge vidare..


Skriv ditt namn med fingrarna : Johanna
Skriv ditt namn med ett finger: johanna   
Skriv ditt namn och blunda : johanna
Skriv ditt namn men armbågen : juojuajmnjnas
Skriv ditt namn med hakan: johahnhna
Skriv ditt namn med näsan: juohanna


Hohoho

Kort update

Vaknade, frukost, PW på ca 40 min, tv, städa, lunch...

och sen blir det väl middag - därefter jobba.. wiho

Segaste söndagen!

Igår bodde jag i princip framför tvn, hoho.
Satt och funderade på allt det jag sett och det var inte direkt lite.
Kollade ett flertal Freaks and Geeks - avsnitt, vet inte ens hur många. 3-4 st kanske.
Sedan var det någon film som gick runt 14, Here on Earth tror jag den hette.
Annars blev det Paris Hilton's my new BFF, The Mentalist och sedan Harry Potter - Chamber of Secrets.

Ja det var nog min söndag det. Hoohoo!

Saknad



Jag saknar dig!


All alone

Anders har semester nu och är i Skåne med familjen. Roligt för honom - tråkigt för mig. Blir själv hemma i nästan 2 veckor. Inte direkt något att hurra för. Blöh!

Igår kom i alla fall Elin hit och gjorde mig sällskap. Blev middag, film och Scene it! Mycket trevligt. Sedan sov hon över också :)

Idag har det då inte hänt mycket. Seg dag med tv-tittande. Bla. serien freaks and geaks. Riktigt kul att se den igen, hehe.

Just nu känner jag mig otroligt uttråkad och ensammast i världen. Får försöka se framåt istället. På fredag bär det tex. av till stugan med familjen. Ska bli väldigt mysigt. Synd att jag bara kan vara där en helg bara, men det är ju bättre än ingenting i alla fall :)

Sedan så längtar jag tills v. 33 då Anders har 2 veckor semester igen och då är dessutom jag ledig :) Då blir det roadtrip. Funderar på att slänga in ett tält i bilen och dra oss neråt. Kanske över till Öland för där har ingen av oss varit :) Oh, läääängtar!

Njaa, nu blir det ännu mera tv-tittande. Ja, man måste ju roa sig med något... tjohej!

Sjukt överskattad film!

Har nyss kollat på Twilight och ja som rubriken lyder.. sjukt överskattad!
Man har läst och hört lite överallt om folk som tycker den är så grymt bra och att de kan se den om och om igen. Eh, varför skulle man vilja se den igen? Det enda jag kan säga är väl att handlingen delvis var lite fin och att Kristen Stewart gjorde sin roll grymt bra.

Och jag kan heller inte förstå hysterin om han Robert Pattinson? Kan någon förklara kanske?

Redo för regn

Nu har jag precis varit och köpt ett regnställ och ett par stövlar så nu är jag redo för oväder, hohoh.
Det hade verkligen kommit väl till hands igår kan man lugnt säga. Man kunde i princip vrida ur mina kläder när jag kom till jobbet. Paraplyet jag hade med mig hjälpte ingenting, haha. Eftersom det blåste fick jag hålla det rakt framför mig när jag cyklade och ja, då såg man ingenting. Hoho, skoj skoj.


Något förstora regnkläder, men jaja, skyddar dem mot regn så är det skitsamma om de är för stora.
Kolla stövlarna också, lite ROSA!! Inte direkt en färg man brukar se på Johanna, hoho.

Ujujuj vilket väder

Det regnar och blåser för fullt här i Gävle. Antar att det gör det på andra ställen också?
Rätt mysigt måste jag säga att det är, men ännu mysigare hade det varit ifall man var ledig idag och Anders hade varit hemma :) Hehe.

Ser inte direkt fram emot att ta mig till jobbet sen, men får väl hålla tummarna för att ovädret är över då.

Regnkläder och stövlar hade varit bra att ha en dag som denna känner jag :P Tänk, hade varit rätt skoj att klä på sig regntäta kläder och bege sig ut. Hoho, men det går nog inte utan regnkläder nej.

Nu ska jag äta frukost och glo tv, hejochhå!

Guten Tag!

Ett inlägg var det jag hade tänkt skriva ja. Då är frågan vad man ska skriva.
Kan börja med att tipsa om en riktigt bra låt: Daughtry - No surprise. Den dunkar ur högtalarna för tillfället och åh, rösten! Helt underbar!

Annars håller jag på och tvättar och har gjort det sedan 7, wiho. Alltid lika kul, jodu. Men skönt att få de gjort i alla fall.

Stängde på jobbet igår också och det går väldigt bra. Känns som vi fått in rutinerna på vad vi ska göra och vem som ska göra vad osv. Det har dock varit toklite att göra både måndag och tisdag. Rätt skönt egentligen, men känns så skumt eftersom man är van med högt tempo från tiden på Coop Extra. Helt annorlunda här, verkligen. Ja, men man bor ju i norrland nu så det förklarar ju saken ;) Haha!

Justdet, fick hem detta förra veckan:

(klickbar bild)
Wiho ;)

Nä kan inte bli mycket mer ointressant än såhär, så ska sluta plåga er nu.
En kopp te + tv blir det nu, tjohej!

Boring

Jobbar ju kväll hela den här veckan och det är så grymt tråkigt eftersom jag inte får träffa Anders så mycket då :( Han åker tidigt på morgonen och jag kommer hem runt kvart i tio på kvällen, så det blir inte mycket tid tillsammans. Tråk som bara den. Sen på fredag så får han semester och åker ner til Skåne i över en vecka. Hur ska jag överleva? Det är nog med tråk om dagarna då han är och jobbar :P I'm gonna diiiiie!

Nä nog med klagande, nu ska jag träna. Tjo!

Stängning

Stängning hela denna vecka. Ska bli intressant att se hur det kommer gå eftersom vi endast är 3 sommarjobbare som kommer stänga, haha. Får se hur vi kommer fördela uppgifterna som måste göras. Får se vad som kommer glömmas, hoho. Nerå, det ska nog gå bra. Lite skoj ska det bli faktiskt. Inte för att jag känner dom jag ska stänga med, haha, men får hoppas att de är någorlunda skojjiga i alla fall, hoho.

I fredags så åkte jag ner till Stockholm. Fick skjuts av Elin på morgonen så var redan hemma vid tio i åtta. Ruggigt skönt måste jag säga. Började dagen med fika ute på framsidan med fadern min :) Sedan blev det lugnt ett bra tag, men runt halv ett så träffade jag Carro och vi åkte och hämtade hennes bil som hade varit på besiktning. Kuul kuul var det att köra den, hehe. Därefter blev det en sväng till Jakobsbergs centrum och sedan till Lillsjön för att sola och bada. Lovely skönt var det.

Ja annars i helgen då? På lördagen var jag med hela familjen och spelade minigolf :) Det var kul, hihi! Annars har det blivit lite promenader, träning och filmtittande.

Japp det var min helg det. Nu ska jag nog ta och packa upp resväskan och diska. Oh så roligt!

Träning

Förra veckan så köpte jag Paolo Robertos bok Träna en kvart om dagen och den här veckan har jag tränat en kvart varje dag. Tycker boken är väldigt bra och man blir motiverad till att träna. En kvart varje dag är inte speciellt mycket och det hinner man klämma in även fast man har mycket att göra. Han uppmanar även också att man ska springa och röra på sig ibland utöver den där kvarten, så jag har varit ute och gått en del. Känns riktigt bra, men ujuj vad det är jobbigt i den här värmen. Man är i princip dränkt efter den där kvarten, haha.

Nä, nu ska jag packa lite inför huvudstaden imorgon, sedan vid 12 är det jobb som gäller.

Ha det gött! Hejs!

MJ

Sitter och plöjer igenom massor med Michael Jackson låtar. Så jäkla grymt bra dom är.
Har inte skrivit något om Michael och hans död, men vad skriver man egentligen? Finner inte direkt några ord. Ruggigt tråkigt att han är död, men man kan trösta sig med att hans underbara musik alltid kommer att finnas kvar.

Just nu dunkar Beat it ur högtalarna. Wiho, så grymt bra!

En av mina favoritlåtar med Michael är helt klart The way you make me feel.
Försökte hitta en bra video med den låten, men det var svårt. Dålig kvalitet på de flesta, men hittade i alla fall en som var hyfsat bra. Dock så sjunger han tillsammans med Britney Spears live, men den var lite kul ändå. Haha, stor skillnad på när Michael sjunger och när Britney sjunger. Tycker man knappt hör vad Britney sjunger.

Jaja :)



Rest in peace Michael

Slut på regn

Nu har det slutat regna. Det regnade rätt mycket och åskade massor. Skymtade en blixt då och då också.
Har suttit ute på balkongen och läst och haft det väldigt bra. Har precis avslutat boken Smuts av Katarina Wennstram och ja, den var väl helt okej. Ska leta fram en ny bok nu och sätta mig på balkongen igen med en kopp te och rabarberpaj.

Ja, ibland har man det riktigt bra.

Snart kommer regnet

Har precis varit ute på ca en timmes promenad. Riktigt skönt att röra på sig, men jobbigt var det eftersom luften i princip står stilla. Känns som man andas in samma luft som man andades ut, inte så kul direkt. Kvaft är det också. Ujuj. Snart kommer nog regnet. Har redan hört åskan flera gånger och man ser riktigt mörka moln en bit bort.
Tråkigt att det ska bli dåligt väder, men känns som det behövs en riktig skur eftersom det är så kvaft och torrt ute. Hoppas faktiskt på lite regn, så jag kan sätta mig på balkongen och sitta där och lyssna på regnet. Finns knappast något mer lugnande än att sitta med en bra bok och höra regnet. Wiho.

Nu blir det lite lunch, skriver mer sen. Tjo!