Gott nytt år!

Gott nytt år allesammans!!

Träningsvärk!

Idag har jag ont i mina trapezius och vet ni varför?
Jag var och handlade igår, that's why.

Hade med mig våra egna tygkassar (jaja, lite pansiovarning kanske) och för att inte kassarna ska nudda marken medan jag går så måste jag dra upp axlarna, alltså blir det statiskt för trapezius. Haha. Hela vägen ifrån ica gick jag och förbannade mig över att jag är så kort. Buhu, tänk om jag vore länge, då skulle mina trapezius må bättre idag.

Buhu.

Buhu.

Blablablablabla...

Kom hem nu!

Ja, kom hem nu Anders!!


Julen blev riktigt mysig :) Kan ju inte bli annat än mys med familjen :)
Julgröt till lunch, snöbad och bastubad, fika, kalle anka, kan du vissla johanna (yes i can), julmiddag, julklappsutdelning. Oj, glömde att vi sköt upp en raket, ja en, innan julklapparna. Så, det var vår julafton. Myyys :)

Måste bara tillägga att jag hatar min hals. Så, nu var det sagt.

Tjohej!

Eyy!

Hallåjsan på dåjsan!

Igår skrev jag tenta, inte kul, *suck*. Tror tyvärr det blir omtenta, men vad mer kan jag vänta mig liksom? Hade pluggat alldeles för dåligt. Eller, ja, jag hade väl gjort mitt bästa, men inget ville sätta sig i min tröga skalle. Örk!

Efter det bar det av på akupunktur igen. Kände mig som en nåldyna, hur nu de känner sig? Eller ja, kanske som jag kände mig när jag låg där med alla nålar i mig?
Skuuumt det här med akupunktur. Riktigt skum känsla som knappt går att förklara. Ilning, impuls, ja något sådant känner man när nålen skruvas lite. Längs hela benet, under muskeln, längs armen. Eller så istället för en ilning kan man känna att det drar ihop sig runt med nålen. Ja, typ något sånt.
Jaja, jag håller mina tummar och tår för att det ska hjälpa mig. Oooh, så underbart det vore om det skulle det!!

På kvällen sen så kom Persson och Tony hit på middag och det var mys. Kollade film sedan också. Ghost town tror jag den hette om jag inte minns fel. Rätt bra faktiskt.

Idag, första dagen på lovet, ooh, så underbart. Sov länge, segade länge. Sedan roade jag mig med att slå in julklappar och plantera om blommor. Höhöhöhöhö.
Vad har man gjort annars då? Ööh, glott tv, lagat mat, ätit mat, glott prison break och sedan runt halv nio, då gick vi utanför dörren för första gången på hela dagen. Blev en snabb visit till ica för att handla godis. Haha, så bra vi är.

Imorgon bär det av till Dalarna och stugan. Sååå myyyyyys :)

Nu ska vi glutta ännu ett prison break - avsnitt.

Ha det gött allesammans och GOD JUL :D

LOOOOOOOOV

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!

Helvete!!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Tenta imorgon och jag kan nada, zero, nothing!!
Det är så förbannat mycket och jag kan inte koncentrera mig på något alls. Ööööööööööööööööh, ordbajsa imorgon typ?

... Ehh, jaa!

Tentaplugg + akupunktur

Hallåj!
Ja, nu var det ett tag sen man skrev något här. Har inte riktigt haft tid eller ork att göra det. Inför förra tentan hade jag minsann tid, eller ja, jag tog mig tid. För blogga var ju liksom roligare än att plugga.
Kan inte påstå att det är roligare att plugga nu än förut, men nu har jag verkligen inte tid. Jag är så less på allt som har med fysiologi att göra. Alla dessa hormoner, renin, glukagon, ADH, tyroxin, blablablablablabla. Nej det är så mycket så inget ens blir intressant. Vill bara ha detta gjort. Urk!

Imorgon är det som gäller - tentadagen - uuh, lite smått nervös och typ ja liksom väldigt stressad!

Igår var jag för första gången på akupunktur. Spännande måste jag säga och det var så roligt för han som jobbade med det var så positiv till förändring. Han verkade väldigt mån om att göra det bra också. Själva akupunkturen var lite småskum, halvobehaglig ibland, men jag tror jag vänjer mig. Han stack lite nålar i mina ben och armar, sedan snurrade han och talade om hur och vart jag skulle känna av det. Det var som en ilning precis där han sa att det skulle vara och sedan tex längs hela benet. Ja, skumt, men intressant och spännande. Ska dit imorgon också efter tentan. Hoppas hoppas på förändring!

Har ont i mina händer, längst ner på handflatan, mot handleden. Knölen där typ.
Vi hade hjärt- och lungräddning i skolan idag och det är därför. Haha, dockorna är inte direkt mjuka och man höll på ett bra tag och tröck och tröck. Så, ja nu har man fått ett kompetenskort med namn och allt på. wuhu!

Jaja, åter till tekoppen och pluggandet. Tjohej!

Satördäj

Hemma hos päronen i Stockholm. Mys :)
Igår var vi en sväng till jakobsbergs centrum för att kolla lite julklappar. Hade inte handlat en endaste, men igår blev det några stycken i alla fall. Blir nog inte lika många som det brukar bli, måste tänka att man är ju student nu. Haha. Det som är så kul att handla julklappar och nu måste jag hålla igen. Inte okej!

Såg idol igår såklart. Jösses vilken tråkig vinnarlåt, varför varför en seg ballad? Och kände man inte igen den där låten? Lät som man hört en liknande några hundra gånger förut.

Grattis till Kevin i alla fall :) Helt klart en värdig vinnare!

Försökte beställa biljett hem till Gävle alldeles nyss. Gick inge bra.

Måste tydligen betala för att inte kunna omboka en biljett. Smart SJ! Det ska alltid vara nå fel på deras hemsida när jag ska beställa. KUL!

jaja, snart bär det av till kusinerna för ljusstöpning!! Wheeeey! Roligt det ska bli :)

Ha en trevlig lööördag allesammans!
Tjohej!

En vecka kvar..

Idag är det precis en vecka kvar till tentan. Kul, verkligen! Blir till att plugga i helgen. Ska åka till Stockholm denna helg också eftersom att på lördag är det ljusstöpning :) Traditionen vi inte får bryta, så det så.
Anders hänger med, så jag och Jakob kommer få visa honom våra skills! Haha! Det ska bli skoj i alla fall :)

Idag hade vi föreläsning om toxikologi - läran om gifter. Läraren vi hade var verkade väldigt insatt och intresserad av ämnet, så det var roligt att lyssna på. Hade vi inte kunnat ha honom på de andra föreläsningarna också? Då kanske jag hade fattat något.

Visste ni att ifall man skulle få i sig giftet metanol, då är etanol "botemedlet". Ja, om du skickas in på sjukhus för metanolförgiftning skulle du få etanol, alltså alkohol. Det hindrar att metanolet bryts ner och bildar de farliga ämnena formaldehyd och myrsyra. Hade ingen aning om detta. Spännande och intressant att lära sig om gifter och hur de påverkar kroppen.

Nu ska jag nog ta och packa det sista inför hemfärden och sedan blir jag nog tvungen att plugga lite mer. Yupp, så är det tyvärr.

Ha det gött allesammans!
Ciao!

*SUCK* !!

Heldag i skolan idag. Inte okej. Föreläsningarna är inte speciellt spännande så där håller jag på och somnar. Skönt att det är sista föresläningen imorgon, men ändå läbbigt att det är det för då vet man tentan närmar sig med stormsteg. Ojojoj, om ca en vecka gäller det och vad kan jag? Öh.. tomt!

Idag så har vi dissekerat hjärtan. Japp, det stämmer. Gris- och fårhjärtan. Rätt spännande faktiskt. Vi skulle bla. urskilja vart kammrarna, förmakarna och segel- och fickklaffarna satt. Fascinerande hur ett hjärta är uppbyggt. Satt och klämde, klippte och pilla på det. Haha, lite kul.
Sedan blåste vi också upp en lunga. Jäklar vad mycket luft det går i egentligen. Skulle vi inte ha revbenen runt om skulle vi blåsas upp som en ballong. Eller nja, kanske tog i lite dära.

Nu måste jag göra något väldigt roligt. Kan ni gissa vad det är?
Självklart är det pluggggga. Har verkligen noll motivation för det, *suck*. Det är alldeles för mycket och man har noll hum om vad det är man ska fokusera mest på. Allt kanske? Hujja.
När det är så mycket blir det lätt så att man inte kommer igång alls. Vet inte ens vart jag ska börja? Måste verkligen skaffa mig mer struktur på pluggandet. Sluta skriva här kanske och sätta igång med pluggandet. Ja, det kan ju vara en början.

*Suuuuuuuuuuuuuuck*

Tjenahejsan!

Måndag igen då.
Idag har det inte blivit mycket gjort. Ledig från skolan, men borde verkligen ha pluggat. Fanns tyvärr ingen som helst ork för det bara. Ja, så vad har hänt idag då?
Sov rätt länge imorse, glodde tv ett bra tag, långpromenad med Anders, handlade, suttit vid datorn, lagat mat och kollat film. Åt mat också i och för sig.
Filmen vi såg på var Himlens hjärta med Mikael Persbrandt, Lena Endre, Maria Lundqvist och Jakob Eklund. Hm. Skådespeleriet kan jag inte alls klaga på, grymt bra faktiskt från allihopa. Men annars vettetusan. Hela filmen handlade om otrohet och det var ju inte alls deprimerande, nej nej. Kom och tänka på en sak efteråt också som var lite lustigt. Att i filmen så var endast de skådespelare som jag nämde nyss med. Inte en endaste statist. Denna film kan inte ha kostat mycket att göra. Scenerna utspelade sig dessutom bara på typ 6 olika ställen. 2 sovrum, 2 kök, 2 vardagsrum. Haha, lustigt!

Jaja.

I lördags fyllde Carrolinis 20. Jag och Persson överraskade henne och åkte hem till henne med presenter, blommor och ballonger. Fikade lite först och åkte sedan vidare till Jakan för lite shopping, första rundan på systemet för henne och sedan en fika.
Därefter åkte vi hem till henne och åt middag och förade lite. Mys mys var det och aldrig kom vi iväg heller. Haha. Började med att vi bestämde en tid och flyttade fram den hela tiden. Tillslut kom vi i alla fall iväg, några lite väl på lyset.
Kan i princip korta ner berättelsen och säga; konflikter med vart vi skulle, tjaffs och alla förutom Carro och jag åker hemåt. Var helt okej på krogen sen, men surt att det inte blev som förväntat.

Nattbussen var rolig också. Det var 5 min kvar till Kungsängens station och då sätter nån jävel igång med att röka på bussen (åh applåder dumjävel). Busschauffören blir förbannad och stannar bussen och ger de ett dilemma; gå av bussen eller så ringer jag polisen. Klart dom inte går av, utan dom skriker och hotar honom istället. Bra bra!
3 väktar-bilar kommer, grabbarna som rökt ringer en taxi och försöker åka med den istället, men väktarna stoppar dom. BRA! Polisen kommer och vi andra på bussen måste kliva av bussen och vänta på ersättningsbuss. KUL!

Nä nu orkar jag inte skriva mer. Det är antagligen ingen som orkat läsa enda ner ändå så. Haha!

Bye!

Lördag?

Vaknade upp runt halv nio idag. Yrvaken och tänker att jag måste skicka iväg ett sms till kära linis som fyller 20 år idag. Funderar lite till och kommer på att nej idag fyller hon ju inte. Det är ju fredag idag, inte lördag. Ja, så blir det lätt. Man tappar dagarna när man får helg så tidigt.

Grattis till Tony som fyller 20 idag i alla fall, Persson pöjk ni vet.

Dagen började med en kopp kaffe och några yatzyomgångar med pappa som är hemm och "jobbar" ;) . Sedan gluttade jag top model framför öppna spisen. Ja, top model på tv alltså, dom var inte i spisen.

Jaja.

Idag då? Sitter för tillfället och skiver lite på ett arbete, eller ja, kanske inte preciiis just nu. Bloggar lite som ni kanske märker. När arbetet är klart då borde jag börja plugga lite på hjärtat, matspjälkningssystemet, energiomsättningen, osv. Kul, sure!

Pluggandet kallar. See ya!

G´day mates!

Befinner mig nu och några dagar framåt hemma hos föräldrarna i huvudstaden. Myys myys myyys!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ingen som är hemma, buhuu.
Ja ska nog i alla fall ta en liten promenix till coop för att köpa te.

Sååå.. ja, har inget mer att säga. men typ.. BYE!

Skola - sen huvudstaden!

Ja, nu bär det strax av till plugget för en lång föreläsning (jippiyäääj), sedan blir det att dra hem direkt och sen åka till stan för att ta tåget mot stockarnas holm. Whohoo!

Ciao!

Mammas dag!

Ett stort GRATTIS till min kära mor som fyller år idag :)

Jag hoppas att din dag blir supermysig!
Tråkigt att jag inte kunde vara där, men imorgon kommer jag i alla fall :)

Ny vecka, nya tag!

Idag var det plugget som gällde från 13-16.30. Startade en ny del i kursen och nu ska vi lära oss om hjärta och blodkärl, matspjälkningssystemet, metabolismen, m.m. Var inte helglad över hur föreläsningen var uppbyggd, men läraren verkar ganska så bra så det kanske kan bli rätt bra ändå. Men hatar alla dessa tusen sidor power-point det är uppbyggt på. Det är hundra gånger bättre om läraren pratar, skriver själv och visar. Aja, det blir säkert bra ändå. Hoppas jag.

Nu håller jag på och värmer på lite makaronilåda som vi hade i frysen. Ska sen iväg och träna så det är skönt att slippa laga mat då. Eller det är väl nästa alltid skönt att slippa laga mat? Mjo.

Jaja, nu plinga micron till, så nu blir det middag.

Tjingeling!