Konsert + dansuppvisning + klar uppsats!

I lördags var vi på Hovet och såg Takida! De var helt grymt bra och publiken var grymma. Det var en sån underbar stämning inne på Hovet. Omkring 8000 personer och typ alla sjunger med och klappar händerna hela tiden. Rejält häftigt!

Spelade in lite när de sjöng Curly Sue. Grymt häftigt när hela publiken sjunger med. Sångaren blev helt tagen och stod bara och lyssnade.



Ja, bättre ord än häftigt, grymt och en fantastisk upplevelse finns det nog inte att förklara det med!

Igår stod dansupvisning på schemat. En lite annorlundare upplevelse än vad vi var vana med. Hade förväntat mig en stor scen och att alla dansare håller till bakom scenen, men så var det icke. Det är istället ett stort golv med bord och stolar runt om. På golvet där skulle vi alltså dansa, lite småskumt. Sedan så håller alla dansare till i publiken så alla ser oss innan vi går ut. Ännu en sak man inte var van vid. Sedan var det nästan 60 dansnummer, men vi hade tur ändå och var på plats 17, så behövde inte vänta så länge. En sak som gjorde mig smått irriterad var att vi endast fick dansa en gång på genrepet och man märkte att man verkligen skulle behövt åtminstone en gång till för ingången gick åt skogen. Aja, uppvisningen gick väl okej, men hade kunnat vara bättre :P

Idag skrev vi klart A-uppsatsen och det känns grymt skönt att slippa sitta med den mer. Den hade väl kunnat bli bättre, men jag tycker helt klart att den duger, hoho.

Nuuu är jag trött i skallen
så ska nog glutta lite tv och sedan soooooova! Lovely!

Takida

Snart dags för Takida, men innan kommer förbandet Sonic Syndicate :)

Dags för en uppdatering kanske.

I fredags var det inflyttningsfest hos Elin och det var riktigt skoj. Kikade idol och spelade Med andra ord. Grymt skoj! Senare så drog vi till heartbreak och dansade. Mycket trevlig kväll :)



I lördags blev det en lugn och skön dag. Anders och jag tog en långpromenad till Hemlingby och runt lite där. Mot kvällen blev det film, Paranormal Activity, fy fan säger jag bara. Gyrrrymt läskig film. Det var många månger jag bara ville stänga av den. Den var riktigt bra gjord alltså och det var läänge läänge sen jag såg en sån läskig film. Vet inte ens om jag gjort det förut?
Satte mig vid datorn en stund efter filmen och självklart smyger Anders upp bakom mig och viskar "Micah" (som en av huvudkaraktärerna hette i filmen). Tror ni inte jag skrek till högt och hoppade till? Fytusan va taskig han var :P
Ville sedan kolla på en komedi för att få skratta lite, haha, så vi satte på Up och den var väl bra tills jag somnade, hoho.

Idag blev det ännu en seg dag.
Segat vid datorn mestadelen av dagen, men har i alla fall pluggat lite.

Nä nu ska vi väl laga lite middag kanske. Tjohej!

När man har tråkigt..

FAKTA


Namn - Johanna
Födelsedag ? 7 nov
Hemstad ? Stockholm kommer alltid vara hemstaden även fast jag bor i Gävle nu
Ögonfärg ? Gråblå
Hårfärg ? Brun
Längd ? 1.61

Värsta ovanor ? Skalar mina fingrar, hoho
Svagheter ? Godis, skratt, kärlek
Rädslor ? Mörker, småkryp (och den feta spindeln som attackerade mig och Anders i drömmen inatt)
Det första du tänker på när du vaknar ? Måste jag gå upp redan?
Mest saknade minnet? ? Minnena med Carro


FAVORIT

Mat ? Nachos
Sport ? Dans
Glass ? Vanilj
Godis ? Saltlakrits, surisar & pez
Tuggummi ? None
Radiostation ? Rockklassiker

HAR DU NÅGONSIN


Varit kär ? Inte varit, utan är :)
Sovit utomhus ? I tält ja
Gråtit i skolan ? Nope
Gjort något dumt som du skrattar åt i dag ? Jadå
Sett en död människa ? Nej
Druckit alkohol ? Ja
Använt droger ? Drogen alkohol ja, men inget annat


ANTINGEN ELLER

Cider eller öl - Öl
Pepsi/cola ? Cola
Mc donalds/burger king ? Nada
Kärlek eller sex ? Kärlek
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/nike - Adidas
Kinesiskt/mexikanskt ? Nada


VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN

Du nuddade ? Anders
Du kysste ? Anders
Du pratade med ? Anders
Du msnade med ? Elin
Du kramade ? Anders

SENAST DU

Skrattade ? I morse
Grät ? Minns ej
Filmen du såg ? Hmm. Kan ha varit Ice Age 3
Tuggade tuggummi ? Läääänge sen, 1år sen kanske?


Ja, otroligt roligt man kan ha!


Hejhejhallå!

Dagarna rusar fram som vanligt! Redan torsdag, insane! Veckan har än så länge inneburit skola med grupparbete. Det går väl i alla fall lite framåt med det, men seeegt går det. Så svårt att riktigt komma igång! Idag bestämde vi oss för att sitta hemma och läsa på ordentligt. Usch kommer verkligen spy på alla dessa engelska vetenskapliga artiklar, urk! Ska alldeles strax koka mig en kopp te och sätta igång med läsandet.

I tisdags var jag, Anders och Elin
till Läkerol och kollade på Brynäs - Modo. Alltid kul att komma iväg och göra någonting annat, men matchen var väl inte den roligaste, haha. Brynäs brynäs brynäs, vart var glöden? Modo var i alla fall bra, kanske berodde på Foppa det? ;) Hehe! Men det var häftigt att det var så mycket folk där och kollade, kanske inte fullsatt, men inte långt ifrån tyckte jag det verkade som.

Igår var jag och Elin på Core/Spin i 90 minuter. Väldigt skönt, men väldigt jobbigt, hehe! Och ikväll blir det dans. Ragga ragga ragga! Lika skoj varje gång och nu börjar det närma sig för uppvisning. 29e november på Estraden här i Gävle. Lite nostalgikänsla över det hela. Känner mig långt ifrån bra i dansen, men ska bli lite skoj att åter igen stå på scenen, hoho.

Imorgon blir det inflyttningsfest hos Elin och det ska bli skoj det :) Först blir det hos henne och sen drar vi antagligen till Heartbreak. Skoj skoj skoj!

Yepp, yepp, yepp, nu måste det läsas! Hoho


Kul man kan ha det :D


Insane kväll

Lika fort som helgen var här så är den över. Tråk det, men skönt att ha Anders hemma igen :) Vår lilla säng känns gigantisk när han inte är där och det gillar jag inte alls! Även fast det kan vara lite för trångt ibland, så vill jag hellre ha det så än att sova ensam :)

Ja, helgen då?
Lördagskvällen startade i alla fall väldigt bra
med middag hos mig och sedan blev det spelande, kortspel och spelet Med andra ord. Grymt roligt spel, måste införskaffa mig det, hoho. Därefter tog vi en taxi in till stan och hamnade på Interpool. Fanns inga lediga biljardbord så det var grymt tråkigt. Jag, Persson, Elin och Sebastian drog då vidare till Goya. Det var helt insane i kön till garderoben, ja ni hörde rätt, mer kaos har jag aldrig varit med om. Folk trängdes och tryckte sig framåt. Hallå, till garderoben? :P Sjukt! Fick tillslut in jackan och därefter blev det dansande av. Blev dock lite mycket dricka, speciellt för P. Fick ringa efter ambulans och på sjukan så avslutades kvällen. Hon behövde bara sova av sig ruset, så nu mår hon bra :)

Söndagen blev segare än segast och det var väl inte så konstigt kanske, höhö.

Nu måste jag läsa vetenskapliga artiklar (låter lika kul som det är, suck)

Får se om jag orkar slänga upp nå bilder från lördagen sen. Tjohej!

Helg igen

Veckorna bara rusar fram och nu är det fredag och helg igen. Känner mig dock ensammast i världen denna helg eftersom Anders åker hem till Östersund efter jobbet. Kanske inte blir ensammast imorgon i alla fall för då blir det party med tjejorna. Blir middag och förfest hos mig och sedan utgång. Ska bli grymt skoj det :)

Idag blev det en sväng till stan med Elin och Erika. Hittade lite fina grejor och handlade även två julklappar. Najsigt värre det.

Nu ska jag ta och äta nå litet och sedan vid fem blir det träning. Oh, ska bli så skoj. Verkligen bästa passet då och man går därifrån glad. Finns väl inget mer perfekt sätt att börja helgen på!

I'll be missing you!

Den här spelar jag för dig, Selina. Låten kommer för alltid vara kopplad till dig!

...

Så trött, så trött. Vaknade upp tröttare än någonsin och en huvudvärk som hållit i sig hela dagen. Underbart, verkligen! Ännu roligare var att man skulle vara på skolan kl 8 för grupparbete. Det går riktigt trögt framåt (bakåt?) med vårt arbete. Riktigt frustrerande. Vi skriver om ett halvintressant ämne dessutom. Eller alltså, det är intressant, men när man varit inställd på en annan inriktning som man själv tyckte vore grymt intressant att forska kring, ja så blir det såklart tråkigt med något nytt. Men sånt är livet och vårat nya ämne kan möjligtvis vara lättare också. I alla fall är det lättare att hitta fakta om det. Blev ingen långvarig dag med grupparbete för ingen kände att vi skulle komma någon vart. Så det är bara att läsa på om ämnet och köra igång rejält nästa vecka.

Aja, nog om det.

Aftonbladet är ju bra roliga.
Inte för att det är något nytt. Satt och läste lite där och läste en rubrik där det står "Hälften sjuka av vaccin" - 233 elever i Karlshamn vaccinerades i måndags - dagen efter sjukskrev sig 139. Kände sig febriga eller fick värk.
Ja, vilken skandal alltså. Ingen som hört talas att man kan bli sjuk av vaccinet eftersom man sprutar in ett virus? Håhåjaja, vad säger man?
Artikeln kan läsas
här!


Då var den borta då



Vad länge snön låg kvar, jippiyey!

Titta vad jag skådar



Lite snööööö! Nu får det gärna bli lite kallare också så snön ligger kvar, nollgradigt är lite för varmt tycker jag. Och ge oss meeer snööööö taaaack!

ge mig helg!

längtar till helgen! party party liksom!

Min födelsedag

I lördags fyllde jag 21 år GAMMAL. Började dagen med att familjen och Anders kom in och sjöng för mig, så fint så. Fick presenter och sedan blev det födelsedagsfrukost, hihi. Mot kvällen sedan fick vi gäster och det var mycket trevligt.

PAUS

BRORSI RINGDE MITT I INLÄGGET OCH TALADE OM ATT HAN GREJAT KÖRKORET NU!! EHHH WIIHOOO JIPPPIIIYEEEEY GRATTIS SOM FAAAAAN :D:D:D MIN BRRROOOR ÄR GRRRRRYM!!!

PAUS SLUT


Fick många fina saker måste jag säga:

Bland annat ett våffeljärn av Anders + presentkort :)

Fina prydnader



Fick även ölglas av brorsi!
Pengar & presentkort!
Tomteprydnader, hihi!
och lite mer :)

och i skolan idag fick jag PEZ AV CAMILLA!!! :D (även fast hon tycker att jag är pez-beroende, bra där camilla ;))

Fars dag

Jag har världens bästa pappa <3

Idag fyller jag år!

Grattis till mig liksom! Hela 21 år nu!! 1 år närmare pensionen som Camilla skrev ;)


Dagen i korthet

-Föreläsning om forskningsetik
-Kollat ett avsnitt av True Blood

-Ska snart packa det sista
-Sedan blir det träning
-och därefter är det bara att vänta på att Anders kommer hem från jobbet så vi kan åka till Stockholm.

Man kan ju tro att vi ska föda en hel familj eller två..

.. men vi är faktiskt bara 2 personer som ska kalasa på detta!



det är mumsig makaronilåda om ni inte såg det ;P

Mobilbloggar från skolan

Sitter på föreläsning om statistik, jiho! Det började helt okej, men nu tappade jag intresset helt. Är nog inte så intresserad av statistik helt enkelt, haha. Helt okej lärare i alla fall och ändå bästa föreläsningen hittills. Sitter och längtar tills raggan ikväll, ska bli skoj det. Och längtar ännu mer tills imorgonkväll då vi åker till Stockholm, wiho! Nä ska väl lyssna lite nu kanske, tjoho!

Rabarbermuffins!

Har precis bakat lite muffins och testade med att ha rabarber i. Får se hur det kommer smaka, men gott luktar det i alla fall!



Fick idén om rabarber i muffins igår när jag satt på föreläsning. Ointressant föreläsning leder ofta till att man hamnar i helt andra tankar. Mina tankar hamnade som sagt på rabarbermuffins. Så ja, något kan ju den föreläsningen gett, alltså muffins ;) Hohohohoho!

Ny kurs, wiho

Kanske inte direkt jublar över den nya kursen vi nu ska läsa, Undersöka och beskriva pedagogiska processer. Låter spännande, visst? I kursen ingår att vi ska skriva A-uppsatsen tillsammans i en grupp på 3-4 personer. Jag, Elin och Fia ska kämpa med detta tillsammans. Nu gäller det bara att vi hittar ett intressant ämne att skriva om. Det var inte direkt lätt igår när vi började kursen, att ha en bra inställning till kursen för den kändes så fruktansvärt tråkig, men nu har jag bestämt att jag ska försöka ha en positiv inställning och göra det bästa av det.

Igår skrev vi kontrakt på nya lägenheten. Nu händer det verkligen. Vi ska lämna vår lilla mysiga etta och flytta in i en dubbelt så stor lägenhet. Riktigt spännande måste jag säga. Har en fråga bara.. Inflyttningsdatumet är den 1a januari och det är ju en röd dag. Det innebär att vi inte kan få tillgång till lägenhetsnyckeln då eftersom Gavlegårdarna inte har öppet då. Kan någon förklara logiken att man då sätter inflyttningsdatumet den 1a januari, som alltid är en röd dag? Ännu mer komiskt är att vi då får nyckeln den 4e januari och vi ska även vara ute ur lägenheten den 4e, innan klockan 12.00. Haha. Nä, men ärligt, detta ska vi inte gå med på. Tror Anders skulle försöka kontakta hon som har hand om nya lägenheten och se om vi kan få tillgång till nyckeln i mellandagarna. Yeye, var bara tvungen att skriva om detta för jag tycker det är så otroligt komiskt. Hohoho!

På kvällen igår stod träning på schemat och det var ju skönt, men inte tokbästa passet direkt. Vi var duktiga som var och tränade i alla fall, Elin, Erika och jag.

Yaoyao, nu ska jag väl ordna det sista sen är det dags att bege sig till plugget för föreläsning och grupparbete. Wiho!

Ha en trevlig dag allesammans!

Skojjiiih fredahh

Måste säga att fredagen blev riktigt skoj! Först blev det förfest här hos oss med idol, guitar hero och scene it! Riktigt kuligt! Därefter tog vi bussen ner till heartbreak, dansade liiite, men satt mest och pratade och tog bilder, hihihåhå. Tequila blev det också, men varför vet jag inte, haha, för det är ju så grymt jävla äckligt! Hohoho!

Vad sägs om lite bilder? Eller MYCKET?



Finns mängder med fler, hohoho, men nu orkar jag inte mer! (Rimmar gör jag också!)