Hoho



Hoho, ja man får väl roa sig lite

Tenta idag

Idag, 15-20, så sitter jag och skriver tentamen i värlfärdssjukdomar.
Jag har ingen som helst aning om hur det kommer att gå. Jag har pluggat rätt mycket och det känns som jag kan det mesta. Men vi får se hur det går. Beror ju mycket på hur frågorna kommer vara ställda.

Aja, får hålla tummarna för att det kommer gå bra.

Pluggdag

Tenta imorgon i välfärdssjukdomar. Usch, det går segt framåt med pluggandet.

blöh.

Hur många släckte?

Vi gjorde i alla fall det :) Tände massa ljus och hade det mys med spel och gott att äta, hihi.

Världens bästa!

Världens bästa = min Anders!
Min pojk är så underbar :)
Idag var jag på ett spa och fick helkroppsmassage. Gissa vem som bjöd på det?
Världens bästa pojkvän såklart! Gahh :D

Det var så jäkla skönt och massören var grymt duktig och trevlig. Tokigt mysigt ställe var det på också, ute i Valbo.

Nu står pojken min och lagar mat också. Jag har det så bra :)

---

Ey, föresten, ni släcker väl ikväll kl 20.30 - 21.30?

MAGNUS

FY FAN VAD RÄTT ATT MAGNUS VANN LET'S DANCE!!

Dääääns

Ja igår var det dans som stog på schemat på kvällen.
Det var grymt roligt. Vi håller på med 4 olika danser och det är 3 mer än jag är van vid att hålla på med samtidigt. Men det är grymt skoj eftersom det är olika stilar på alla. Raggan är min favorit, absolut. Har en grymt bra lärare också, riktigt duktig är han.

Idag har jag pluggat välfärds, suttit en stund på balkongen idag med, men det blåste lite mer idag så det blev lite kallt även fast man satt med tjocka jackan på o en filt om sig.
Blev en skön promenad sen också med Erika och sedan pluggade vi lite tillsammans hemma hos henne. Några små framsteg inför tentan har vi väl gjort, men det är många kvar, hah.

Har precis diskat och städat undan lite här hemma och ska väl strax börja med middagen tror jag. Dröjer ett bra tag tills Anders är hemma, så kan nog vänta lite till.

Jaja, bye bye liksom..

Asså hallå, undeeerbart

Sitter ute på balkongen i solen och pluggar. Helt jävla underbart. Tokigt varmt är det också, lovely!
Solen kommer dock försvinna snart, bakom lägenheten. Har bara sol på förmiddagen, så man önskar sedan att man skulle bo på andra sidan eftersom de har sol mycket längre. Fast ännu bättre vore det att bo där Erika bor för de har sol hela dagen. Lyllos!

Vill ni veta en sak?

Nuuu äääntligen är jag klar med hemtentan, LOVELY!
Fast jag kan inte få iväg den. Man ska lägga in den på blackboard, men när jag försöker göra det så ploppar det bara upp ett meddelande med texten "Please select a valid file" Kuul kuuuul, skulle mitt microsoft word dokument inte vara en gilitg fil eller vadå? Har jag missat något?

Blaah, något irriterande. Får försöka lösa det på något sätt.

Tjoho.

Träning

Ska strax dra iväg på core, oh underbart med träning. Så förbannat tråkigt att man inte hinner med det lika ofta som man vill.

So long..

Brrrrrr

Idag vaknar man inte till något snöfall, woho, men istället är det över 10 minus ute. Ännu mera wohoo!

Ska ta och äta lite frukost nu och sedan bär det av till plugget. Ska träffa Elin och fixa lite inför ett arbete i välfärdssjukdomar. Sen är det bara hem och skriva klart hemtentan, blev inte riktigt klar igår. Men nästan i alla fall :)

Ha det gött allesammans, tjooheej!

Men vafaan!

Detta vaknar man till imorse. KUUL KUUUUUL
Var inte våren på väg? Va?? VAA? VAAAA??



KUUUUUUUUUUUUL
skit också

Egna tortillabröd

Har alldeles nyss gjort tortillabröd. Nu ska jag bara komma på nåt att ha till dom. hmm hmm, får se vad det blir. Bröden ser ju i och för sig goda ut som dom är, men mja kanske inte så mättande.


Men suck

Var inne på aftonbladet och läste lite och så var det en dagens fråga som jag svarade på om jag skulle släcka lampan på Earth Hour. 32,7 % hade svarat nej. Kan inte förstå hur man inte kan släcka för bara en timme. Är ju inte direkt ofta som man gör det här så hur jobbigt kan det vara? Vad är det som gör att man inte skulle kunna offra en timme ljus/tv/dator? :P Haha suck!

Självklart släcker man allt en timme. PUNKT SLUT

pluggpluggpluggpluggpluggplugg

Sitter fortfarande med min hemtenta som vi har i beroendeläran. Den ska in nästa måndag, men jag känner att jag vill bli klar senast imorgon eftersom vi samtidigt nästa måndag också har salstenta i extrakursen som jag läser, alltså välfärdssjukdomar. Väljer man att läsa en till kurs utöver det man läser, ja då får man stå sitt kast och plugga ännu hårdare.

Den är riktigt svår den här hemtentan. Svårast är det att hitta fakta om vissa uppgifter.
Jaja, nu blir det te och fortsatt läsande och skrivande.

tjohej.

blablabla

Hellu hellu.

Hemtentaskrivande är det som står på schemat, hela tiden. Känns som man måste prioritera bort saker för att hinna med allt som ska skrivas. Hinner inte med lika mycket träning som jag skulle vilja, men igår blev det spinning i alla fall och idag blir det dans.

Gårdagen var mys, även fast den innebar mycket pluggande. Klev upp tidigt för att läsa, sedan bar det av till träningen och sen satte vi oss på Erikas ballkong. Det var riktig sommarvärme. Tokmysigt att sitta där och plugga och äta vindruvor :)

Kvällen avlsutades med lite biljard på interpool. Riktigt kul avslut :)

Idag har vi suttit i ungefär 5 timmar och pluggat. Hjärnan var helt tom vid två så då slutade vi, hah.

Nä nu ska jag slänga i mig något att äta och sedan dra iväg till dansen.

En otroligt fin rubrik

Upp och hoppa tidigt idag eftersom det var tvättid vid 7. Har precis tvättat klart 5 tvättar. Ni skulle se hur lägenheten ser ut nu.  Det är kläder precis överallt! Torktummlaren i tvättstugan fungerar inte så det blir till att hänga kläder exakt överallt där det finns plats. Som tur är finns det ett torkskåp och där hänger påslakan och sådant, skönt att slippa hitta plats för dom någonstans. Haha!
Ska snart ner och hämta den torra tvätten, sköönt, snart klart.

Pluggar av och till också, men blir ju avbruten hela tiden då man måste springa ner och sedan hänga tvätten. Inte så kul.

Men snart får jag sitta här i godan ro och plugga. Åh det ska bli så otroligt roligt. Ooooootroligt roligt. Jag ser verkligen fram emot det. Speciellt när jag ska läsa artiklar från kursen välfärdssjukdomar. Ja, artiklarna är så spännande. Fast det kan jag inte direkt veta att dom är.. för jag förstår ingenting av det jag läser.. typiskt!

Åter till pluggandet.. tjohej!

in stockholmo

Igår åkte jag till huvudstaden för att hälsa på familjen. Berättade inte det för dom, utan stog sedan på kvällen och knackade på på baksidan ;) Grymt skoj!

Gick upp tidigt i morse för att sätta igång med pluggandet. Har väl gått sådär, lite har jag väl fått gjort i alla fall.
Tog en liten tur med pappa för att köpa kött också. Jag körde. Jag fick motorstopp. Jag suger, hoho.

Nu pluggar jag igen. Kanske inte så flitigt, men jag försöker i alla fall.

Ikväll blir det let's dance antar jag och efter det runt elva någon gång kommer Anders hit också :) Wiho!

Puss på er, tjoooheeej!

Musik

Musik = LYCKA!

Haha, mamma!

2 kommentarer från mamma för mitt inlägg igår att jag var trött och skulle gå och lägga mig. Är det så konstigt kl elva på kvällen va? Tror nog allt du låg och sov redan då va? Kanske är du som inte pallar med festandet? ;)

Ett gott skratt fick man sig, tack för det ;)

Idag har jag läst och läst och läst. Försöker läsa ut Mig äger ingen med Åsa Linderborg som vi ska läsa i kursen. Snart klar i alla fall.. äntligen!
Var en sväng till skolan för en stund sen också. Gjorde klart en PowerPoint presentation om rökning med Elin & Erika. Tycker den blev rätt bra faktiskt.
Sedan gick vi och hämtade ut kursportföljen från förra kursen. Ett D fick jag och jag kan väl inte vara annat än nöjd.

Nu ska jag nog ta och fixa lite mackor, en kopp te och läsa klart boken. Därefter är det bara att dyka in i nästa bok och sedan själva hemtentan. Woho, så underhållande!

God natt.. eller nåt.

Godnatt

Allt jag orkar säga idag är..

..goooood naaaaaaaaaaatt!!

Helgen

I fredagsvar det party på schemat, höhö. Blev liten kort för hos Persson, sedan till kåren. Var väl ingen höjdare där, toklite folk och låg stämning. Visst, banden var väl okej, men tyckte mest synd om dom bara. Haha, kul att spela för typ ingen publik.
Ja, vi drog vidare kort därefter. Proppa in 10 pers i en taxi och åkte till stan. Vet inte varför, men vi hamna först på Goya. Hur länge stanna vi där? Högst en halvtimme. Sedan drog vi till Heartbreak och det var något bättre än de andra ställena.
Kom väl hem runt halv fyra, trötta som få, då pumpa vi luftmadrass. Ingen höjdare mitt i natten, hah!

Lördagen blev seg, blev väl klara efter 17 någon gång och sedan drog vi till Persson för middag och lite Nintendo Wii spelande. Därefterblev det biljard på interpool, men det blev inte så livat för alla var sega efter gårdagen, haha. Blev en tidig kväll så det var skönt.

Idag har jag inte fått något alla gjort, usch inge bra alls. Skulle behövt läsa, men jag var klistrad vid datorn istället. Blöö, dåligt johanna, dåligt!

Nu vill jag inget hellre än att Anders ska komma hem. Han har varit i Östersund och kör bil hem och han hade beräknat att komma hem runt nio. Men tio över nio ringde han från Mora, det hade varit toksvårt att köra för det snöade så mycket och han hade tydligen fått slut på bensinen någonstans och kört fast. Galet.

Kom hem nu bara bäjbi!!!

Fredaag!

Var det inte nyss fredag? Känns som det var nyss jag skrev inlägget med rubriken "Freitag!"
Jaja, jag klagar inte. Suuuperskönt med helg ju och denna helg kommer bli grym.
Idag runt 16 så kommer Carro hit och då blir det väl först hem till mig och äta och fixa oss, sedan bär det av till Persson för förfest :) Därefter är det Rockkväll på kåren. Två band kommer dit och spelar och dom verkar riktigt bra. Var inne på deras hemsidor och lyssnade lite. SAREA och Nifters heter banden.
Sedan drar vi in till stan för att avsluta kvällen på Heartbreak. Kommer nog bli riktigt skoj!!

Imorgon fyller Persson 21 och då ska vi fira henne. Får se vad vi hittar på då. Lär väl bli middag och sedan kanske en biljardkväll. Låter inte helt dumt det måste jag säga.

Nu ska jag koka mig en kopp te och fortsätta läsa Svinalängorna som är en av bäckerna vi ska läsa i den här kursen.

Hoppas ni får en mysig helg, tjoooheej!

På schemat idag..

.. står det plugg, spinning vid halv tolv, handla mat, ännu mera plugg.. tjohej, superkul. Därefter blire till att laga mat. Alltid lika kul det..

Hoppas ni får en trevlig dag, hejdå!

Fyrkantiga ögon

Idag har man glott på en skärm i princip hela dagen. Först i plugget så kollade vi på filmer på förmiddagen och direkt efter så gick vi hem till mig och kollade på två till. Inte helt självvalt direkt eftersom det hör till kursen. Var väl helt okej, men ujuj vad seg man blir. Träning hade suttit bra ikväll, men blir till att ta det lugnt istället.
Imorgon blir det i alla fall spinning, oh så härligt!

Nu.. eh, nånting.. sen, eh, tvn, hahaha!

tjohej!

Tentadags!

Dagen är här för omtenta. Ojojoj, är jag tillräckligt förberedd? Det är frågan.

Jaja, ska väl börja bege mig till skolan.

Hejdå!

Omtenta

Imorgon gäller det. Då står omtentaskrivande i ekologi på schemet. YEY!
Riktigt svårt att veta hur det kommer att gå. Jag har pluggat, men det känns inte direkt som jag lärt mig så mycket nytt. Jag hoppas att den som skriver tentan den här gången kan formulera frågor så man förstår i alla fall.

Jaja, åter till böckerna.

God natt sen!