Eeeey!

Glömde skriva en riktigt viktig sak igår jö!

I tisdags strax efter klockan 14 fick jag och Anders för oss att vi skulle gå på bio vid kvart i tre så då hoppade vi in i bilen och åkte ner till bion.

Vi såg Inception och den var huuuuur bra som helst! Det var konstant spänning genom hela filmen och grymma skådespelare. Ja, den var GRYM helt enkelt!

Gå och se den vettja om ni inte redan har!!
Wööö!

I know I know I know..

...I knooooow, uppdateringen suger, hoho. Men på något sätt så är det alltid roligare att uppdatera bloggen när man pluggar, haha, för då har man en anledning att ta en paus från pluggandet. Kanske inte så konstigt det i och för sig.

Yeye, ska kladda ner några rader nu är det tänkt i alla fall.

Imorse åkte Anders och hans familj iväg till Skåne för semester så nu är Johanna själv till nästa söndag, gaaalet ju, hur ska hon klara sig? Yaya, är rätt mycket jobb framöver i alla fall. Skulle ha varit helt ledig idag, men de ringde så ska in och jobba några timmar ikväll. Sedan blir det jobb hela helgen lång. Moneeey!

Ja, annars då? Har väl inte hänt så extremt mycket intressant så det får bli att jag bjuder på en grym låt istället. Det gillar ni va? Ja, men självklart då :)


Hej och hå gott folk!

Ruggigt aktiv uppdatering om jag får säga min mening, hohoo.

I torsdags kom brorsi och åt middag här och sedan åkte vi vidare upp till stugan där våra päron befann sig. Det blev en urmysig helg med promenader, spel, slappande, god mat, bad och grävande. Har fortfarande träningsvärk i benen från att jag och Matte grävde, kräjsi!

Har precis tagit en kalldusch, skönare finns inte under varma dagar som dessa. Innan det körde jag ett rätt intensivt träningspass och det + bastulägenhet = dränkt Johanna! Men men, det känns i alla fall bra nu efter duschen, wiho!

Ska ta tag i disken nu, sen laga mat och därefter blir det kvällspass på Konsum, med annat namn Bastujobbet. Bleeeh vad det är varmt där. Tur mjölk- och fruktkylen finns så man kan gå in där och svalka sig, hoho.

Ne ne, nu blir det diskning, oooh, lovely skoj det juh!

Grym kombination eller vad?

Timbaland med Daughtry, kan det bli mycket bättre än så? Nej jag tror nog inte det!

Brabrabra helg :)

Mycket mycket bra helg :)

I fredags åkte jag, Fia och Sandra ut till Engeltofta och solade och badade hela dagen. Himla mysigt det! Kvällen blev lugn med film och så bara.

I lördags tog jag, Anders, Fia och Sandra bilen till Ockelbo och gick på marknad. Väldigt trevligt, förutom att man smälte bort i värmen. Men det var skoj ändå :) Sen satte vi oss i bastubilen och åkte tillbaka till Gävle. Där satte vi oss på Brända Bocken och drack öl, hihi. Väääldigt mysigt. Därefter åkte vi hem till oss, åt middag på balkongen och sedan spelade vi kubb i några timmar och kvällen avslutades med lite xbox-spelande. Summering: Tokmysig dag och kväll!!

Söndagen blev lugn. Promenad, segande och film. Me like!

Idag har jag varit på Jula och köpt en fläkt,
hoho, så nu kanske det kan bli lite svalare när man ska sova, woo! Fast först måste jag klura ut hur fläkten monteras ihop, har försökt ett tag nu, men det gååååår inte, kom och hjälp mig, någon??

Yes yes, nu ska jag återgå till balkongen och min bok :) Hejochhåå hejdåå!

Tack Coolstuff.se!

För ett tag sedan var jag med i en blogglänkartävling hos Coolstuff.se där man bland annat skulle länka till dem. Jag vann inte tävlingen, men alla deltagare fick ett paket med lite småprylar därifrån ändå. Himla roligt, hihi! Känner mig nog ändå som en vinnare ;) Hoho

Detta fick jag hem:
1. 2. 3.
4. 5.

1. Massagegubbe
2. Is-glas
3. Is-shotglas
4. Värmehjärta
5. Minificklampa med solceller!