Hör och häpna..

..johanna uppdaterar!

Har varit lite mycket på sistone så bloggsuget har legat på noll komma noll noll! Men nu är nästan alla uppgifter klara och inlämnade så det känns ju typ hur skönt som helst!

Ja, inte har det hänt så mycket spännande sen jag senast uppdaterade, mest blivit plugg och träning. Igår planerade jag och Erika att vi skulle dra på ett gympapass, men bytte planer och for upp till Hemlingby och sprang en halvmil istället. Hur skönt som helst och det gick hur bra som helst för oss båda! Sen därefter la jag mig i ett bad, tände lite ljus och kände att jag måste ju ta tillbaka alla kalorier jag förbrände under joggingturen, så platsade ju bra med en öl i badkaret, hohoho! Ibland har man det allt bra :)

Idag blev det lite yoga med Erika
och vägde även upp den träningen med lite krämig potatisgratäng, hahaha ;) Lite chokladbollar på det också så är det komplett.

Nej nu får jag ge mig! Nu ska jag och Anders fortsätta lyssna på gamla 90-tals låtar.. Backstreet boys, here we come!


Freedaag!

Hade igår planerat med Elin att gå på spinning idag kl 7.15, men självklart ska passet ställas in, bleh för det. Så imorse klev jag upp strax efter sju och tänkte att jag skulle ta mig en springtur istället, men vad känner jag då? Täppt näsa såklart. Självklart ska förkylningen komma när jag kommit igång bra med träningen och verkligen längtar efter att röra på mig. Blev 5 träningspass förra veckan och hittills denna vecka har det bara blivit två. Tråk på hög nivå. Får hoppas på att förkylningen släpper fort så kanske det får bli nå träning på söndag. Håll tummarna för det folket.

Yes yes. Eftersom det inte blev nå träning imorse satte jag igång med att plugga på inför redovisningen som skulle vara idag vid ett. Lärde mig nästan allt, duschade och fixade iordning mig och efter tio får jag sms från Fia som skriver att redovisningen är inställd. Ohh, inte gör det mig något. Hoppade direkt ur de tajta jeansen och hoppade i mjukisbyxorna och i dom och soffan har jag bott mestadelen av dagen. Lite plugg har blivit gjort och lite serietittande också. Möjligen lite mer serietittande kanske, hoho. Helt otippat, jag vet!

Nu ska jag snart fixa iordning lite middag tills pojken kommer hem. Idag bjuds det på fläskfilé i svampsås och med ris. Lyx!


God morgon tisdag!

Ja, varit upp i ca två timmar, men vi säger god morgon nu i alla fall.

Skola klockan tio idag, sedan blir det till att prova på skivstång/kondition ikväll, skoj det.

Igår kom bästa pappsen förbi en sväng. Fick tokfina rosor, tihi, taaack pappsen :) Fick sitta och prata och fika en liten stund och sedan åkte han vidare hemåt. Hoppas på att få träffa familjen i helgen igen, saaaknar :)

Se den, haha!

Ikväll kom Erika och Magnus över och höll mig sällskap, hihi. Blev lite Guitar Hero och Kung fu panda på xboxen och sedan kikade vi I love you man. Har sett den förut, men den är verkligen hur kul som helst! Haha, se den!


Bild lånad från Google

STOLT!

Strax innan klockan tio i morse hoppade jag upp på cykeln och for upp till Hemlingby för att pusha mig igenom halvmilen. Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde eftersom jag aldrig gett mig på att springa en halvmil. Wiho, stolt över mig själv!! Yepp!



Yes ibland är jag allt bra grym alltså!

pluggpluggpluggpluggpluggggggg

Ja inte blir det mycket bloggande här inte..

Veckan har inneburit plugg plugg plugg och även lite plugg. Heldagar nästan varje dag och alla uppgifter ligger ständigt i bakhuvudet samtidigt som man måste fundera på fältstudieplats och försöka få tag på det. Bleh, lite väl mycket måste jag verkligen säga.

När jag inte pluggar så blir det antingen träning eller slöande. Denna vecka kommer i alla fall bli en rätt bra träningsvecka med pass i måndags, dans igår, pass idag, möjligen joggingtur i Hemlingby imorgon och ki-box på söndag. Yes, me like! Gör i alla fall veckan lite roligare!

Nu ska jag koka mig en kopp te och sedan blir det plugg med Erika. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort idag. Wish med luck, haha!

Laaaateeeer!

Tjoho!

Hej på er, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Tiden går åt till så mycket annat så hinner inte klicka in här så ofta känner jag. Men ett lite inlägg ska det bli nu i alla fall för att uppdatera er, hoho.

Förra fredagen (24sep) bar det av uppåt i landet.
Först tåg till Östersund och sedan buss till Strömsund. Värsta resan på länge, fyy, konstant illamående var verkligen inte roligt, bleh. Men men, väl i Strömsund så var allt toppen igen. På lördagen packade vi bilen och for till Erikas stuga i Nyhem, ca 11 mil från Ström och där hade vi det huuuur bra som helst. Det blev några utflyckter för att kika in den fina naturen, korvgrillning, bad, bastu, mys framför brasan och mycket annat trevligt.


På måndagen sedan bar det av mot Ström igen och då åkte vi först förbi Hällingsåfallet och kikade. Mycket fint och solen sken så det blev en regnbåge, hihi. Blev sedan en seg kväll framför tvn och på tisdagen var vi över till Kjell och Eva och hälsade på. Riktigt roligt att träffa dem! Klockan kvart i ett sen började vår resa hem till Gävle igen. Buss till Östersund, fördriva tiden där och sedan tåg till Gävle och var sedan hemma kvart över nio, wiho.

Resten av veckan ägnades åt plugg och träning och denna helg har varit mycket lugn. Cykeltur, xbox-lir, film och lite plugg. Yes, helt okej helg!

Nu ska jag återgå till pluggandet
medans jag väntar på att min gröt ska kokas klart :) Tjohej på er!