27e december

Jag saknar min Anders, väldigt mycket !

14 december -blaha

Ujuj, jobbig dag! Många som handlar idag, haha! Kaos på jobbet! Jag kan bara tänka mig att det kommer bli mer och mer folk för dagaran som går. Jag vill inte jobba då :P Människorna är galna!
Jaja, dagen gick ändå rätt fort. Skönt att för en gångs skull sluta vid fyra. Kom hem innan fyra, käkade och sedan bakade mamma och jag pepparkakar :) Det var mys.. och gott!

Sitter och kollar på Ensam hemma 2 - Vilse i New York. Älskar dom filmerna, så jävla roliga, maha!

Har inte så mycket mer att skriva, så slutar här!

Bajj bajj!



Aj saknar maj bääjbi <3


13e december -short day

Idag blir det jobb mellan 15.00 - 19.15. Skönt med en sån kort dag och jag slipper för en gångs skull att jobba till stängning. Kommer hem till åtta istället för tio.

Just nu gör jag inte speciellt mycket. Kollar lite på The Heartbreak Kid och käkar godis, hah. Ska väl snart börja göra mig iordning och käka lite mat innan jag sen ska dra till jobbet.

Förut tyckte jag alltid att det var så himla skönt att vara hemma själv, göra vad jag vill, när jag vill. Men nu så blir jag alltid uttråkad på en gång. Vill ha någon hemma hela tiden så man har någon att prata med. Haha! Pratar ihjäl den första som kommer hem när jag varit själv ett tag.

Blah, blah, blah!

12 december -Success and bad luck

Nyss hemkommen från Dalarna, med körkort!! Känns så förbannat bra! Johanna med körkort liksom, det känns inte verkligt, haha! Galet..

Gårdagen slutade inte så bra. Hade kört i ca 4 timmar, det var mörkt och lite halt. Mötande trafik gjorde så att jag inte kunde ha helljuset på och jag såg väldigt dåligt. Två älgar dök upp precis framför oss på vägen och jag kunde inte göra annat än att panikbromsa. Den ena älgen flög upp på motorhuven och sedan ner framför bilen. Fyfan vilken tur vi hade. Tur att det inte var en fullvuxen älg, för då hade den med all säkerhet åkt rakt genom rutan! Jag vart så rädd att jag satt och skaka och grät. Usch, det var hemskt!
Det var så tråkigt att se älgen ligga där i diket, den kunde knappt röra sig. Den hade antagligen brutit benen.
Vi ringde först polisen som sedan ringde jägaren som sedan fick komma och skjuta den lidande älgen. Bläh, jag skakar av tanken att det kunde gått så pass värre än vad det gjorde. Bilen fick sig en rejäl buckla och några trasiga lampor, men vi klarade oss som tur var.

Dumma korkade älgar, vad gör ni på vägen??

141417-11

11e december -the day before

Sitter och läser lite teori, var ju ett tag sen man gjorde teoriprovet så en del har man nog glömt.
Ska snart sätta mig i bilen med pappa och köra upp till stugan. Förhoppningsvis kommer vi iväg när det är lite ljust i alla fall, så man slipper köra i endast mörker i fyra timmar.
En kort visit i stugan blir det den här gången. Kommer väl i princip kännas som vi kommer upp dit och sedan åker på en gång. Ska ju vara nere i Mora sen vid 8 i morgon.
Uppkörning vid 09.00 imorgon då. Jag undrar om man kommer få samma person som sitter brevid då. Verkar mest logiskt om det vore samma, eftersom han då kanske minns vad det var jag gjorde fel på sist och kollar mycket på det då. Jaja, jag har då ingen aning. Undrans om man kommer vara lika nervös nu som man var förra gången? Känns mig rätt lugn nu i alla fall (RÄTT LUGN VAR DET, JA).

Snart julafton. Ja, galet! Jag kanske borde börja inhandla lite julklappar, men när hinner jag det? Får nog bli lite innan jobbet i helgen. Har noll idé vad jag ska köpa och det är ingen som ger några förslag på vad dom önskar sig heller. Så det blir rätt svårt. Jaja, det ordnar sig säkert.

Nu ska jag läsa vidare, städa och packa lite. Ha det gött! Ciao!