Julpynt!

Idag var jag och köpte julgardiner och lite annat smått och gott. Tycker det är så himla roligt att julpynta. Vill ha mer mer mer! Tror jag tar en sväng in till stan imorgon och letar mer ;) Ser lite fjuttigt ut än så länge tycker jag, men lite småfint i alla fall.


ÅH, ÄNTLIGEN!!!

ÄNTLIGEN SLIPPER VI HONOM!!

kan tänka mig att ni förstår vem jag menar?

Oh, underbart! och Kevin, han är bäst!

Oooh, nu ...

Oooh, nu är ni allt spända va? Vad blev det för något? Vad vad vad?

Ohh!

Det blev...

...

TE!!!!

Heelg!

Igår vid 10.30 då fick jag heeelg, tokigt underbart hallåå! Tentan gick rätt snabbt och smärtfritt, tror jag greja den, men ska inte hoppas för mycket.
Satte oss därefter i kaféterian en stund och pustade ut. Nu har vi en helt pluggfri helg att se fram emot. Känns som ett tag sen nu.

Laddade sedan upp för en kväll med massa gott, godis och chips. Men så får jag ett mess från Persson som ville träna och ja, det kan jag väl inte säga nej till, för det var ju ett tag sen. Så av blev det till träningen där vi skuttade på rätt bra. Idag har jag träningsvärk, så träningen satt bra. Var nog ett tag sen jag tränade armarna, haha.

Hallå, vart tog vintern vägen föresten? Ser endast några småfläckar med snö utanför. Örk vad tråkigt. Jag vill ha massor med snöö. Jag och Erika som hade tänkt åka pulka idag ;) Maha! Blir nog lite svårt nu, buhu!

Nu ska jag nog koka mig en kopp te eller kanske en kopp kaffe. Hm, svårt val.
Uppdaterar vad det blev för något lite senare ;) Moahha.
Förstår att ni är spända inför valet, men håll ut, jag berättar sen!!

PÖSS!

Nämen hej!?

Internet har legat nere sen i måndags. Någon jävel som tände på en madrass eller så ute i trapphuset i en lägenhet, folk hoppade ut genom fönstren och internettjohejsan dog då.
Man är lite smått handikappad utan internet. Bara såna små saker som att kolla tv-tablån (jaja, det kan man göra på text-tvn, jag vet) och slå upp ord! Ja, det hade jag behövt idag medans jag pluggade! Tokmånga svåra ord som jag inte förstod.

Och för Anders då som söker jobb, ja då blev det lite halvkrångligt, eller helkrångligt.

Idag har jag pluggat hela dagen lång, med undantag från lite små (läs:långa) pauser då och då. Imorgon, ja då är det tentadags. Jag vill inte!!!! Jag orkar inte!!!!! Aj palls nicht!!!!
Jag undrar om jag är tillräckligt förberedd? Hm, skulle inte tro det. Det är alldeles för mycket olika saker att lära sig, tror jag kommer blanda ihop det eller få blackout. Jopp!

Riktigt läbbigt med tentamen, känns som det är 100 gånger mer allvar än ett vanligt prov man hade i gymnasiet. Jodu, på högskolan då är det allvar serru!
Klarade förra tentan btw :D Det trodde jag INTE! Verkligen inte allstå! Jag hade missat att plugga på så mycket, men ändå gick det vägen, cooolt!

jaja

Hörde idag ett nytt band på mtv, nytt för mig i alla fall. Har inte hört talas om dom förut, men Kings of Leon heter dom. Någon som känner igen dom?
Riktigt bra, har snart lyssnat på hela albumet - Only by the night - och jag gillar samtliga låtar.

Åter till pluggandet en liten stund - sen sängen - sen upp och göra tentan. Buhu!

Bye.

Goderafton ;P

Sitter med näsan i pluggböckerna och försöker förstå mig på cellen, allt med DNA, m-RNA, t-RNA och blablabla. Det vill inte fastna, ahjo beror nog på att jag inte fattar det jag läser. Anteckningarna från föreläsningen fattar jag inte för jag är så dum att inte skriva mer utförligt. Tror för stunden när jag sitter på föreläsningen att äsch detta fattar jag väl sen, men icke! Boken är dryg också, där står det alldeles för utförligt och de använder sig av ännu mer krångliga ord. Har suttit och sökt på internet och hittat en del fakta i alla fall. Tror jag förstår lite :P Haha, framsteg!

Oj så spännande det där var va?

Idag har det varit en lång dag i skolan. Började med redovisning av muskler i gympasalen för att därefter köra en styrkeövningsbana för att testa alla muskelövningar. Rätt kul det faktiskt.
Efter lunch blev det en mindre redovisning i smågrupper. Hade lite frågor om muskler som vi skulle besvara och gå igenom. Det var segt och jag trodde aldrig det skulle ta slut. Puh!

Igår och idag har jag hört att någon granne spelar typ flöjt eller något liknande. Haha, låter så muppigt. Måste väl säga att det är tur att det är flöjt och inget annat instrument :P

Jaja.

Har det lite mysigt nu när jag pluggar i alla fall med tända ljus, lugna favoriter och en kopp te :) Går mycket bättre att plugga då måste jag säga.

Snart kommer Anders hem också :) Äntligen! Känns som evigheter sen, haha, när det bara har gått några dagar. Inte så konstigt det i och för sig eftersom man träffas varje dag annars. Ska bli skönt att få hem honom nu, det är så tomt annars.

Jaaajaaaa, ointressant och ostrukturerat inlägg, men så kan det bli, haha ;P

Måste plugga vidare nu lite innan Cityakuten börjar! Woho!

CIAO!!

Grym lördag, seg söndag!

Gårdagen var riktigt lyckad. Började med en promenad ner till stan för att möta Persson, Carro och Jenny. Där blev det fika, lite shopping och en sväng in på systemet. Därefter blev det tacosmiddag hos Persson. Mys mys :) Mer folk rullade in efter middagen och vi dunkade musik och drack gott, för att sedan bege oss till krogen. Dans, dans och härliga människor avslutade kvällen!

Söndagen startades med frukost framför tvn och sedan kom Erika över och pluggandet sattes igång. Fick en del gjort och vi kände oss nöjda. Mycket kvar att lära sig dock, men det grejar vi.

Resten av dagen spenderades framför tvn och datorn, whey. Så segt och långtråkigt, men kunde inte komma på något bättre att göra. I och för sig skönt med en riktigt segdag ibland också, helt klart.

Har nyss gluttat Sanningens ögonblick. Hujja, vilket program alltså. Vissa frågor kan man inte ens förstå att dom kan ställa. Dom frågade bland annat tjejen som var med ifall hon varit otrogen under sitt nuvarande förhållande. Hon svarar ja med ett leende på läpparna och vänninorna skrattar. Hon säger sig också ha en förklaring till det (?) som hon sedan skulle säga till sin man. Hallå? Näe, jag ska inte se på ett sådant program, blir bara frustrerad över människorna som är med. Urk!

Jaja, tror det blir sängen nu, trött och ska upp tidigt imorgon för en heldag. 08.30 - 16.30. Woho, så motiverad man känner sig inför det.

God natt folket!

Härliga lördag!

Vaknar av att solen tittar in i sovrummet, det har snöat och det är runt 5 minusgrader. Hur mysigt är inte det?
Tråk bara att man är själv. Anders är uppe och hälsar på familjen i Östersund.
Sitter i soffan med en kopp kaffe och tittar på The Class. Rätt rolig serie.

Måste plugga lite idag, men sen ska jag in till stan och träffa Carro, Persson och Jenny. Kommer bli kul. Länge sen jag träffade Carro och Jenny. Blir lite shopping (för vilka pengar?) och sen middag hemma hos Persson och seen utgåång :)

Härlig dag, minst sagt, förutom pluggandet.

Jaja, nu måste jag sätta igång.

Hoppas ni får en trevlig löördag! Ciao

Bye bye Anna!

Det var lite tråkigt att hon åkte ut ur idol, men inte helt oväntat. Hon har en fantastisk röst, men utsrålningen som hon hade förut var som bortblåst.
Riiiktigt synd att Johan inte var den som åkte ut istället. Är helt oförstående hur man kan tycka att han är bra. Det enda han gör är ju att säga "ööh, jag vet inte" och klia sig i huvudet.

Jaja..

Idag har jag och Erika varit ganska så flitiga. Pluggade hemma hos henne från 10-14, så en del fick vi gjort i alla fall, men mycket mer att göra har vi. Haha, galet!

Har sedan dess inte gjort speciellt mycket. Glott några Gossip Girl-avsnitt och bara tagit det lugnt.

Jenny och Carro är här i Gävle nu :) Hemma hos Persson. Ska träffa dom imorgon och hitta på något skoj.

Nä nu ska jag glutta Welcome to the jungle, får se om det är något att se.

Ha det gött, bye bye

Skicka hem Johan, snälla?!

Vad gör han fortfarande kvar i tävlingen?

Bort med honom, plllleeaasseeee!

Vinnaren av idol!

Jag sitter bara och ler när Kevin Borg gör sitt framträdande. Han är så grymt bra! Rösten, utstrålningen och charmen. Han är grym!

Tooorsdag!

Goddag goddag!

Skönt att slippa ställa klockan idag. Vaknade hyfsat tidigt ändå, runt nio nångång. Vi tände ljus och åt scones till frukost. Bara att värma på de så blir de nästan som nybakade igen. Yummi!

Har varit duktig och gått igenom alla muskler nu en gång i alla fall. Ska börja plugga på benens och musklernas uppbyggnad nu + alla leder och så. Kul? Njae, men det är kul när man väl kan det.

Vill ut på promenad. Så mysigt väder. Lite vitt på marken, minusgrader och sol. Eller njaa, nu när jag kollar på termometern så har temperaturen höjts sen sist. Tråk, nu är det nollgradigt. Hoppas det inte blir varmare bara. Vill inte att den lilla snön som kommit ska försvinna.

Tekoppen och pluggandet kallar, ha det gött!

Bye!

Dark Horse by Nickelback

Galet grymt bra album, verkligen!
Alla låtar är ruggigt bra och jag skulle kunna spela albumet om och om igen (om jag fick för Anders), haha!

Den absoluta favoriten än så länge är Something in your mouth. GRYM!

Måste säga att sconsen blev lyckade också! Riktigt gott var det. Tänk er, nygräddade scones med smör och ost på. Oooh! Kan inte bli så mycket bättre än så.

Näänu ska jag nog stänga ner för idag. Läsa igenom musklerna en gång kanske och sen krypa ner under täcket.

Natti natti!

Scones!

Fick nå ryck och ville baka scones. Var väl ungefär hundra år sen man åt det så det ska bli gott när dom är färdiggräddade. Mmmmmmm!


DEN ÄR MIN!!!!!!

Jösses vad snabba dom är på CDON.com, hallååå!
Jag bokade Nickelbacks nya cd för ett tag sen, igår kom den till Sverige och idag sitter den i min dator och dunkar!!!
HALLÅÅ, snabba eller vaaaad?

Älskar den redan! Ohhh, så glad jag är! Denna gjorde min dag!!





Idag är det föresten Elisabet(h)ornas dag! Alltså min, mormors, mammas, kusinernas, mosters, kusinbarnet, Karros och Jessicas ;)

Många Elisabetor och Elisabethor ;D

GRATTIS TILL OSS ALLA!



Idag då.. Har varit i plugget en stund och lärt mig ännu mer muskler. Det första och sista jag tänker på när jag vaknar och somnar är muskler och skelett. Haha, jag rabblar nog dom i sömnen också.
Idag har jag och Erika lagt upp schema inför tentan. Haha, galet, plugg hela tiden. Imorgon ska vi lära oss allt om själva benen och muskeln, hur dom är uppbygda osv. På fredag och i helgen då är det cellen som gäller. Whey! Nästa vecka, ja, då är repetition på ALLT! Det är inte direkt lite som vi ska lära oss. Tur är det väl att vi inte ska lära oss exakt alla muskler, haha, utan "bara" dom stora.

Ja, nu blir det plugg och en kopp te och MASSOR MED NICKELBACK!!!

Ciao!

Goderkväller!

Goderkväller allesammans!

Sitter här, nyduschad, och dunkar musik. Åh vad jag älskar mina högtalare! Det dånar där jag sitter, mohah.
Anders tycker jag spelar samma musik hela tiden. Bara för att jag hittat nån låt som jag tycker är extremt bra, så vill jag spela den extra mycket och det gillar inte han. Men, hahah, jag spelar vidare jag!

Idag har jag lärt mig fler muskler. Var i skolan en bra stund idag och pluggade tillsammans med några klasskamrater. Några framsteg kände jag. Imorgon ska vi ses igen och plugga vidare. Prima, snart kan vi allt!

Nästa vecka någon gång kommer en skiva dumpas ner i min brevlåda. Hoppas jag i alla fall. Jag är ett duktigt fan (fint det lät) och beställer skivan, även fast den legat ute så man kunnat ladda ner den länge nu. Dark Horse är det by the way. Åh vad jag längtar!!

Nu ska jag koka lite te och försöka plugga lite, innan desperata börjar. Woho!

Ha det gött!

Kontrast

Haha, vad tycker ni om min fina kontrast på designen?
Sommar vs vinter ;D

Så mobbat! Men okej, jag har tråkigt och sitter och finular med designen. Kommer antagligen ändras inom kort.
Klaga inte på själva kontrasten på headern heller. Har bara mupp paint att fixa i så det blir inte mycket bättre än så.

Later!

Mums :)

Åt nyss en supergod makaronilåda som jag och Anders gjorde tillsammans. Riktigt smarrigt blev det.
Grymma vi är bäjb ;)

Idag har jag pluggat muskler, urk vad svårt det är. Muskulus Gluteus Maximus har sitt ursprung på os ilium, os sacrum och os coccygis och den fäster på femurs skrovliga sida (linea aspera). Det är en av alla muskler som vi ska lära oss. Kluriga ord måste jag säga. Men ja det är ju som sagt latin. Det ska väl inte vara lätt. Blöh!

Tog också en liten promenad förut med Anders. Mys med sol och allt. Gick som ett mongo gjorde jag, haha, musklerna gjorde lite som de ville.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet och lära mig om bland annat Muskulus Gastrocnemus. Yupp så äre!

Tjingelingpling!


Tomtegröt!

Igår gjorde vi gröt till middag. Tomtegröt, fast utan tomtar i.
Vi ska strax äta det till lunch också, mums :)

Annars idag händer inte så mycket mer än att jag måste plugga som en galning. Alla muskler och skelett på latin måste sitta, för nu är det inte långt kvar till tentan. Nästa torsdag är det som gäller!

Vill ta en promenad i det fina vädret också, det måste vi unna oss, så duktiga som vi är med pluggandet och jobbsökandet :)
Fast jag kan ju knappt gå. Har sån galen träningsvärk från springturen igår. Ja, armarna är dom enda som inte blev utsatta för träning igår, så dom kan jag röra. Lite i alla fall, för rör jag skulderbladen värker det. Haha, oh så otränad man kan bli.

Nu ska vi äta tomtegröt och sedan ta en liten promenix :) Myys!

Ciao!

Hejhejhallå folket!

Jamensegoddagens!

Nämen, titta vem som kikar fram!
- Hej, du har varit saknad solen!

Jag och Anders var nyss ute på en liten joggingtur. Det brände skönt i benen.
Området där vi bor har riktigt dåliga joggingspår. De kan börja jättebra. Jämna och breda, men sen slutar dom tvärt och övergår till smala steniga stigar. Man får i princip hoppa fram, haha. Kul.

Så vad händer tuduäj då?
aj dånnåw..

Men nu.. MAT!

Hej, jag är trött!

Väääldigt trött!
Ja, men gå och lägg dig då!
Ahmeen, Anders och Robin pumpar luftmadrass. Kul nattunderhållning.

Ikväll har vi spelat x-box, glott idol (*buhu* att Robin E åkte ut), spelat ännu mera x-box och sedan har vi nu spelat monopol i några timmar. Tog aldrig slut, haha. Brukar vanligtvis tycka att det är världens drygaste och tråkigaste spel, men ikväll var det skoj! Att man var så trött gjorde det ännu roligare, då skratta man åt minsta lilla. Jag kom sist, men min spelpjäs (väderkvarnen) fick åka runt med Big Ben resten av spelgången. Kan ni tänka er?

Jaja, jag är trött.

Gooooood natttttttttttttttttttttttttttttttt väääääärldeeeeeeeeen!

Ovanligt

Det regnar i Gävle! Så ovanligt!
Jaja, det är mys så jag klagar inte!

Var i skolan idag en sväng, skulle öva musklerna, men fan va babbligt det var i rummet. Ja, det blev inte mycket gjort så vi drog tidigt. Kom hem runt 10, så det blev en jobbig dag, haha!

Nu ska vi städa och sen i eftermiddag kommer Anders kompis från stockarnas holm. Får se vad vi hittar på i helgen. Filmfestival låter det som i alla fall. Någon som har nå tips på bra film?

Neeeejnuuuuuuu ger jag upp.. baaaajjjjj!

Titta vad vi hittade!

Någon värderar sitt cykelhjul väldigt mycket. Har tillochmed låst fast det med ett, ja vad som verkar vara, ett väldigt stabilt lås. Jag undar hur man gör när man cyklar med detta?


Vet ni?

Vet ni att i Alabama är det inte tillåtet att gå omkring med en glasstrut i bakfickan?

Jaja

Klaga inte på min nya design! Ville ha lite förändring och när jag skulle börja förändra hittade jag inget roligt att förändra med, haha! Men jaja, förändring i alla fall. Kan ju tillägga att det är preliminärt liksom!

Tjohej!

Ny profilbild!

Ja, ser ni? Den är helt totalt galet färsk den där bilden! Tog den nyss, med min nya digitalkamera. Digitalkameran är fin, det är inte bilden. Eller jo bilden blir bra, men motivet ska vi nog inte prata om. Har fortfarande morgonfrillan och min stora sovbrolint-shirt på mig! Totally natural liksom! Grymt snygg och visst ser jag ut som en kille? :) Men vad gör det?

Måste bara..

.. tala om att jag köpt högtalare till min lilla bärbara :) Hur kul som helst!
Nu är det inte bara Anders som kan dunka musik i lägenheten ;) Wuhu!

Idag är jag ledig, underbart!
Inget speciellt planerat, ja förutom en promenix om en stund med bäjb! Inte så jobbigt att ha det planerat kanske.
Sen får jag se vad jag hittar på.
Har lite som skulle kunna göras här i lägenheten. Har köpt ett skåp in till badrummet som behöver fyllas, sen köpte vi nya knoppar till köksskåpen och så ben till tv-bänken så den kommer upp lite. Ja, vi får se vad det blir idag!

Lite plugg måste jag nog klämma in lite. Kanske kanske kanskeee!
Har rätt mycket som jag måste lära mig. Eller snarare väldigt mycket! Alla skelettdelar, muskler och leder på latin! Sen måste jag även fatta hur en cell ser ut och fungerar. Kul va? :)

Nu ska jag dunka lite musik och dricka klart min kopp kaffe. Därefter blir det promenix :)

Bu och bä?

Ja, läste igenom mitt förra inlägg och undrade lite smått varför jag skrev bu och bä. Varför säger man så ens?
Antar att bä ska vara något bra?

Jaja, får är söta. Det måste väl vara anledningen?


Hmm. söta?

Här var det dött :)

Ja och inte har jag något vettigt eller intressant att skriva heller.

Men lite update kan jag väl slänga in för er som är intresserade!

Var hemma i Stockholm i helgen och firade min 20års dag! Både bu och bä för den helgen.
Mysig dag med mamma och Anders på fredagen. Var en sväng på ikea och köpte lite smått. Sedan en sväng förbi Coop Extra för att hälsa på gamla arbetskamraterna. Var väl inte speciellt lyckat det för ingen av mina favoriter jobbade just då. Typiskt!

Allergi - Adrenalin - Ambulans - Sjukhus.. Ja så slutade kvällen. Bu antagligen?

Så seg och trött dagen efter det, men av bar det för att vara med när kusse Dannes dotter döptes :) Riktigt trevlans!

På kvällen åkte Anders, jag, Carro, Persson och Tony och spelade, körde, rullade, kastade bowling! Ja något sådant.
Lite smått med bu där också. Kände mig lite osynlig i baren skulle man kunna säga. Gah! Jag är för liten, hahaha!
Men för övrigt så var kvällen riktigt lyckad :)

Hemfärd på söndagseftermiddagen dårå. Bu där med. Fick konka två väskor, ett skåp till badrummet och en fullproppad påse med presenter och annat grejs. Kul!
Det gjorde ju inte saken bättre att busschaufförgubben kom sent, körde i slowmotion och skulle sakta in vid alla bussstationer för att kolla om det stog någon där. Kommer till stationen precis när tåget rullar in. Kutar in, försöker skynda på stämpelmaja, kutar ner för trappan. Whey! Med all packning. Åh så roligt det var :)

Så, det var denna helg.

Måste bara slänga in ett wow åt SJ som för en gångs skulle var i tid. WOW!


Tjingelingpling tjohej!

Ännu en tokmysig dag!

Anders och jag tog ännu en långpromenad idag. Gick till Hemlingby och traskade i spåren där. Åh så mys det var! Solen sken mellan träden på mossan och snön. Kändes nästan som att vi var i Dalarna, ooh!
Hittade en slogbod längs stigen där någon nyss varit och hade haft en brasa tänd. Vi fick igång elden igen och satt där med vår varma choklad och kakor som vi hade med oss. Kan inte bli så mycket bättre än så :)

Och vet ni vad? Vi träffade på några kompisar längs stigen också.
Hej, sa vi.
Bää, sa dom.

Tokmysig dag!

Kanske inte började tokmysigt, eftersom vi tokstädade lägenheten, men vi får väl säga att det var tokmysigt eftersom det verkligen tokbehövdes! Tokfint blev det i alla fall..

Mami och papi kom sen hit runt två. Vi fikade och tog sedan en långpromenad genom boulognern och stan. En riktigt mysig vinterdag när solen skiner och kylan biter i kinderna.
Sedan åt vi gott och pappa satte upp platttvn och hyllorna på väggen. Thaaank you!! Det blev dunderbra det! TOKBRA liksom!

Jag ska nog sluta skriva nu.. mjo, tjohej!

Vidrigt!!

Fy fan, kan inte säga annat än VIDRIGT!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3673289.ab