30e maj

Kaffe och lite Bob, helnajs!

Fyfan va skönt det känns! Igår lämnade jag in sista uppgiften i plugget. No more now!! Oh yeah!
Känns något knas, för vafan ska man göra nu? Njuta? Hur gör man det? Haha! Va ett tag sen man hade nada att göra. Heh!

Börjar vid halv tolv och har en lektion, samhällskunskap. Därefter, hem och städa?

28e maj

Jöbb jöbb idag!

26e maj

Det var exakt två veckor kvar till studenten igår. GALET!

Igår var jag i plugget en timme typ, gjorde klart det sista i företagsekonomi B och lämnade sen in böckerna. End of it liksom!
Sedan for jag till jobbet. Wehey! Gick bra där i alla fall. Börjar lära mig lite mer nu och det känns bra.

Shit pommes vad ont i fingrarna jag har idag. Sår överallt från jobbet :P Hah!

Nu ska jag strax gå ut och solaa! Underbart väder idag, hoppas det är varmt också.
Ojoj, jag skulle kanske inte börjat skriva på det här inlägget, för shit va tråkigt det blev. Hah! But anyway, tror inte det är många som läser. Är det ens någon som gör det?

Ikväll blir det utgång med Persson & CO. Sköööööjj!

Ciao.

21a maj

Har varit i stugan i helgen. Har varit überskönt att komma bort och koppla av. Älskling var med dit upp så det har varit hur mys som helst :)

Asså shit. Snart är studenten här. Det är galet nära nu! Blandade känslor angående det. Studenten kommer bli hur najs som helst, men bara tanken att det är så nära gör mig stressad. Det är så mycket som måste göras i plugget innan dess. Och därefter då? Vad händer då? Shiiaaat! Have no clue!


GAAAAAAAAAAAAH!!!!!
Du gör mig helt psykad!


... provjobba snart då (!)

15e maj

Arbetsintervju idag... (!)

13e maj

Åh så duktig jag är på att uppdatera här. Hah!

Sitter och kollar bronsmatchen nu mot Ryssland. 2-0 till Ryssland än så länge.

Jag har hur mycket som helst att göra. Plugg plugg plugg plugg plugg och på det så måste jag dela äcklig bajsskit reklam!! Kan jag inte få ännu mer saker att tänka på? Ännu mer saker att göra? Ännu mer saker som gör mig stressad? Jo, tack gärna asså! Bahh!

Helgen har varit väldigt lugn. Bjöd tjejorna på middag i fredags. Kycklingfilé, klyftpotatis och kall basilikasås. Och vitlöksbröd :D Yummi!
Sedan kom Nara och då blev det TP, Talang 2007 och Scary movie 3. Haha!

Gårdagen var ännu segare. Gjorde inget på hela dagen (förutom en liten promenix till coop för att köpa godis, haha) och sedan till kvällen blev det en långpromenad med Persson. Därefter Eurovision med tha family. Kan beskriva Eurovision med ett ord: Katastrofalt :) Hur kunde Serbien vinna är frågan!? Sure, fin röst och fin låt, men som vinnare? Europa måste skämta!

Idag försöker jag verkligen komma igång med pluggandet, men have no motivation!
Måste plugga företagsformer och sedan inför ett samhällsprov/läxförhör tills imorgon. Sedan har vi rättskunskapsprov på tisdag och svenskaredovisning på onsdag. Samtidigt som det så måste jag skriva hemtentan i religionskunskapen och uppsatsen om ett samhällsproblem i samhällskunskapen. Wey! Har dessutom näthandelsprov och säkert massa annat att göra som jag inte kan minnas nu. Jajuste, måste besöka en rättegång och skriva ett referat på det till rättskunskapen. Give me more to do, please!

Dags för reklamutdelning, Wehey!

Over and out!

8e maj

Exakt en månad kvar till studenten nu! Hur underbart är inte det?

Kaffe + dunder med Kill Hannah! Kan inte bli mycket bättre.
Ett hett låttips är Kill Hannah - Love you to death.

Idag. Eftersom jag gjort uppgiften vi skulle göra idag på turismlektionen så struntade jag i all åka till den lektionen idag. Maybe maybe så blir det gnäll från läraren när vi kommer sen. We'll se! Fick ju inte tag i henne igår så vi kunde fråga, så vad kan man göra? Palla åka till skolan och sedan få reda på att vi inte behövt komma. Yaya (:

Samhällskunskap och rättskunskap sedan. Weey!
Vad blir det därefter?


Gårdagen kan vi aldrig få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora.

6e maj

Varför är jag irriterad ?

5e maj

Ja jo precis. Vi kom aldrig iväg till stan igår eftersom tågen var inställda när vi kom ner till stationen. Hade hänt någonting i Jakobsberg, troligen någon som hoppat framför tåget. Så ersättningsbussar skulle ta oss till stan ifall vi skulle dit och det pallade vi inte så vi åkte hem till mig istället och fikade :)

Later that night drog vi till stan. Soft bar blev destinationen för mig, Carro och Persson. Helt okej ställe, men för mycket dryga människor. Haha!

...

Ao ao ao! Nu ska jag sätta igång me pluggandet. Religonskunskap, weey!

Ciao.

4e maj

Kort dag idag. Företagsekonomi B:prov först som gick bra tror jag och sedan slutade vi, tror jag. Haha. Hade för mig att vi skulle ha naturkunskap, men alla andra sa att vi inte skulle det. Hittade inte läraren heller, så ja :) Jag slutade! Wihoo!

Nu ska jag snart åka in en sväng till staden med min käre vän Persson :) Fika och kolla runt lite. Mys!

Ha det så bra folket!





Döden är oerhört spännande, därför har jag sparat den till sist.

2a maj

Tänke hinna med lite bloggande innan Top Model, yao!

Dagen har varit helt okej. Var ca. 50 minuter i plugget och hade naturkunskap, sedan bar det av in mot staden. Studiebesök med Droger, brott & straff-gruppen på KRIS. Intressant att höra vad hon som höll i det hade att berätta. Hon hade varit fri från droger nu i 2 år tror jag det var eller så var det 4år. Hon började i 12 års ålder och nu är hon 38. Hemskt! En stor anledning till att hon började så tidigt var att hennes föräldrar aldrig fanns där för henne, de gav henne såkallad fri uppfostran som dom kallade det. Hur bra var det? Mjao.

Därefter åkte Linis, jag och Norman och shoppade lite :) Alltid trevligt! Hittade en klänning och ett linne :) Najs najs bajs var det! Åffkåårs!

Var på träning vid sju och nu sitter jag här, laddad med mackor och ska se Top Model!

Later!

1a maj

Jag har världens bästa pojkvän, så ni vet ^^