I LOVE IT


Idag är det fredag..

..ja tänkte ifall ni inte visste det!


Dagen har börjat väldigt lugnt (vad tycks om min morgonfrippa föresten? läcker va?). Har glott true blood och målat naglarna. Hoppas det håller sig tills imorgon, hihihåhå. För imorgon är det HALLOWEENFEST hos Sandra och Thim. Ska bli grym skoj det!! Får se om det dyker upp någon bild på min outfit för kvällen, hihi.

Yes, nu ska jag snart sätta igång och städa lite och handla. Yey för att vara ledig. Men men, det måste ju göras det också.

Sååå, so long dudes!



Tvätt - gym - muffins

I morse var det tvättid som gällde.. och tvättid vill jag alltid stava med 3 t, hoho.

Sedan har jag med gott samvete igen glott på serier
och haft det väldigt lugnt och skönt. Vid 14 sen mötte jag upp Sandra för ett gympass. Det blev ben och det gick riktigt bra och jag kände mig stark, wiho!

Nu har jag nyss bakat rabarbermuffins och undrar, kan man äta det till middag? Joovisst kan man det va?


BÄSTA SERIEN



Pensionärsjävlar,
haha, I love it!

Maybe!

Seg dag i plugget idag, men vi fick som tur var sluta runt två. Lovely! Hade en ruggigt bra känsla i kroppen när jag kom hem. Klickade igång en serie och kunde med gott samvete kika flera avsnitt. Inga måsten alls, ingenting! Hur underbart som helst!

Nyss körde jag och Anders ltie styrka här hemma och vi borde garanterat ha lite träningsvärk i armar och mage i morgon, yes! Och nu blir det popcorn och Hell's kitchen. Yes, denna dag kan inte sluta bättre. Wiho!


Brabrabra låt!

Heldag i skolan igår, hyfsat tråk och heldag i skolan idag, säkert också hyfsat tråk.

Nu går jag bara och längtar till lördagen och halloweenfesten! Ska bli så grymt skoooj!

Yepp yepp, det var allt jag hade att säga idag!

Men bjuder även på en grymt skön låt. Har säkert lagt upp den förut, men lika bra är den för det, hoho!


Freak!

Har gått och blivit lite av ett träningsfreak på sistone. Längtar till nästa träning och njuter verkligen när den blir av. Riktigt härligt att vara inne i en sådan period. Men självklart innebär en sådan period att förkylningar kommer och går och benhinnan dummar sig. Sååklart, hoho! Men jag trotsar detta och igår blev det ett härligt kibox-pass med P. Hade ruggigt med energi och det gick toppenbra och var störtskoj.


Idag började jag och Erika dagen med att fara upp till Hemlingby igen och körde halvmilen
(ja, alltså bara för att tydliggöra, vi sprang den, körde inte bil, hoho). Gick inte riktigt lika bra som i fredags, blev väl kanske 2,5 km joggning och 2,5 pw pga min jäkla benhinna. Blöh för det, men det var skönt efteråt i alla fall.

Vi avslutar detta inlägg med en grym coverlåt: