Färdigpackat

Japp nu har jag nog packat allt tror jag, men man glömmer väl alltid något såklart. Det lär man väl komma på när man väl sitter på tåget.

Blev rätt mycket packning eftersom jag har med mig både luftmadrass o sovsäck, m.m. Tur man har rullväska så man slipper bära.

Nu ska jag ta och göra lite lunch, sen packa matsäck och sedan bär det snart av. Vid två går tåget härifrån Gävle och runt åtta ikväll är vi framme. Fyfan vilken lång resa, haha, tur man inte åker själv :)

Ha det gött allesammans! Heejdåå!

Ja, min dag alltså

Satt och skrev på mitt arbete hela förmiddagen och blev sen äntligen klar, woho!
Sedan bar det av på akupunktur igen, så där fick jag än en gång vara nåldyna. Vet inte riktigt vad som hände med min handled, men hade en nål där och sen när jag kom hem var det uppsvullet. En aning läbbigt.

Kanske inte syns så jättebra på bild och det var rödare än det ser ut. Nu har det äntligen lugnat sig så det känns skönt.

Jaja, noooog!

Nu har vi tvättid (och där vill jag alltid stava med 3 t) och sedan måste jag packa inför morgondagen då det bär av till Göteborg :) Skööööj!

Tjohej!

Min dag, woho

Idag ser det ut såhär på vårt köksbord.



Proppat med intressanta (läs: ointressanta) böcker. Skriver tråk och flumuppsats. Kolla det döljer sig en mupp i flumuppsats!! Jaja, jag är trött och uttråkad.

Tjohej!

Tröttttt

Denna uppgift tar kål på mig, haha, jag orkar inte!

God natt!

Äsch!

Det var grymt skönt med träning idag. Spinning-passet var bra, men grymt dålig musik. Är ju musiken som ska tagga än till att kämpa på och det gjorde den ju inte direkt.

Har suttit med pluggandet sen jag kom hem från träningen, men kan inte direkt säga att det går nå vidare. Jag vet inte vad jag ska skriva! Böö!

Imorgon blir längsta dagen jag gått i skolan. Hallå, 08.30 - 20.00??? Visst, det är för att jag lagt till en extrakurs där på kvällen, men man tror ju inte då att chansen är så stor att den läggs samma dag som man har heldag redan? :P Så imorgon blir det till att ta med sig feta matsäcken med lunch, fika och midddag. Haha!

träning

Strax bär det av på ännu ett spinning-pass. Grymt jobbigt, men grymt skoj :) Älskar när det bränner i benen som det gör när man cyklar! Wooh!

Efter träningen blir det lunch, dusch och sedan pluggggggggggggg! Har massor att göra, buhu!

Snööö

Igår på dan så snöade det, sedan på kvällen regnadet det och idag snöar det igen. Nollgradigt ute, så snön lär ju snart försvinna igen. Kan det inte åtminstone bli 10 minus så den ligger kvar?

Jaja, fint är det just nu i alla fall :) Stora snöflingor! Hihi


Hej då

HEJ DÅ JULEN, GONNA MISS YOU, HOHO!



Ey

Eyy, maten blev väldigt god liksom, liksom. Yummi yummi liksom!

Nu håller Anders på att popppppa popcorn, så det ska vi snart käka och glo vidare på lost :)

Imorgon kommer papi hit :) Wiie!

Köttbullar, potatis och kantarellsås

Ja det står på menyn ikväll. Yummi! (please halsen, låt mig äta)

Idag har jag varit och tränat på dagen, sedan har jag städat lite och slappat en del (eller jag rätt mycket)

Ey, köttbullarna kallar, skriver kanske mer sen, tjingeling!

Daans!

Ja, ikväll var jag och Persson och dansa streetdance. Riktigt skoj var det, men fasiken var dålig jag kände mig. Haha, stegen satte sig lätt, men själva gunget ville inte sätta sig i min kropp, hoho. Vi kommer dansa 3 olika stilar nu den här terminen och det är ragga, street/jazz och hiphop. Kommer bli dökul :)
Trist nu nästa vecka att vi inte kommer kunna komma på dansen eftersom vi åker till Gebegeee. Men ska ju i och för sig bli riktigt skoj att åka ner och hälsa på Carro :)

Nu är Johanna trött, så nu ska Johanna gå och lägga sig. Natti natti!

Dans!

Nu bär det av på dans.

Och hur bra kommer det gå då? Var ju miljontals år sen jag dansade street. Hallå, hujja, hur ska detta sluta (eller börja).

Överlevde!

Jag överlevde spinningen. Skoj var det också, och riktigt jobbigt. Svetten rann och benmusklerna fick jobba stenhårt, höhö.

Nu blir det potatis-, purjo-, och spenatsoppa till lunch :) + lite rostade mackor, yummi.

Spinning!

Strax bär det av på ett spinning-pass med Erika. Första gången jag går på det, haha, hoppas jag kommer ut därifrån något levande i alla fall!

Tjoohej!

Helgen!

Kom på att jag inte skrev något om helgen. Kanske berodde på att det enda jag då tänkte på var "Tenta på söndag, tenta på söndag, tenta på söndag".

På lördagen kom mina föräldrar på besök. Pappa och Anders spenderade hela dagen nere i garaget och fixade med Anders bil. Mycket jobb med den har jag förstått. Nytt batteri, nya däck, nya bromsar (?), laga det, laga det, and so on. Skönt att pappaproffset kan hjälpa till så mycket med den :) hihi

Jag och mamma tog en promenad ner till stan och kollade i affärer och hade det bra. Vi hittade lite fina grejer båda två. Sedan gick vi hemåt, åt lunch, fikade med pappa och Anders, spelade yatzy (hur skulle en dag utan yatzy se ut för er mami och papi? hihi). Sedan förhörde mamma mig på ekologin, sedan åt vi middag och de for väl hem runt sju.
Riktigt mysig dag :)

Puuh!

Har nyss läst klart de kapitel vi skulle läsa i boken Grupputveckling av Arne Maltén. Var väl ca. 110 sidor och jag började läsa idag. Grymt bra gjort anser jag, med tanke på att det är ju inte den mest intressanta boken. Hah!

Hellu hellu hellu!

Idag var det introduktion för kursen Möte mellan människor. Kan inte riktigt påstå att jag är så taggad för ännu en pedagogikkurs.
Klassen blev uppdelad i 2 grupper och i dessa grupper skulle man dela in sig i studiegrupper. Ja, ni hörde rätt, vi fick dela in oss själva för en gångs skull. Känns som man går på lågstadiet när läraren delar in grupperna. Så det är jag glad för!
Det är så dumt annars när läraren gör det, för de har ju ingen som helst aning om hur vi alla jobbar. Kul om man själv, som ändå vill satsa rätt mycket, hamnar med någon som bara hänger med. (Ja, detta har man varit med om allt för många gånger i speciellt gymnasiet, uschauschauschauscha).

Efter introduktionen käkade vi lunch och drog sen och bowlade. Grymt skoj var det! Gick sissådär i början för mig, men sedan vann jag ;D Höhö. Kul när Erika skulle köra första gången och hon säger att hon är skitdålig på det, slänger iväg klotet och det blir en strike! Haha, skitdålig var det va? ;)

Nu ska jag ta och kolla kläderna som jag var och hämtade ut nyss från ellos :) Spännade spännande!

Hej svejs!

Kärnfria vindruvor med kärnor i

Gjorde mig en liten tallrik med vindurvor, mandariner och frysta blåbär. Och så en kopp te. Gott!
Vindruvorna var kärnfria, fast ja, med kärnor i. Ja, ni fattar va?


Ser ut som det är massa socker på blåbären, men det är för att de är frysta.
Ja, intresseklubben, ni antecknar va?

Leeeedig!

Underbara dag! Ledig, ja, verkligen ledig!
Har ju annars många lediga dagar i veckan, men då har man alltid plugg att tänka på. Nu, idag, dagen innan nya kursen börjar, då har man inget plugg man måste göra. Underbart, hallå!

Idag lär det inte hända mycket. Har suttit och glott desperate housewives och lost fram tills nu. Lär bli några fler avsnitt kan jag tänka mig. Ska väl ta mig ut en stund också. Har lovat Anders att köpa frimärke och posta ett brev, sen måste jag handla också. Det är väl dagens planeringar.
Men ikväll, ja då blir det träning. Ooh, hur länge sen var inte det? Ska iväg och skutta lite på friskis&svettis med Erika.
Deeet ska bli skoj och skönt.

Igår var jag och Anders på bio och såg Changeling. Faktiskt riktigt bra film och Angelina Jolie passade perfekt i den rollen. Brukar annars inte gillar henne, men i denna film var hon urbra. Kan verkligen rekommendera den!

Tjohej!

Njaa!

Gick inte speciellt bra på tentan. Kändes som inget utav det jag hade pluggat på kom med.
Ordbajsade genom hela..

great johanna, just great!

Tenta på en söndag!

Jodå, du läste rätt. Idag har vi tentamen i ekologi, sista delkursen i humanbiologin.

Ska strax rulla mot skolan och försöka greja den. Bäst att hålla tummarna HÅRT!

Jag har världens goaste pojkvän!

Idag när Anders kom hem ifrån jobbet (tidigare än vanligt också :D) så fick jag rosor.
Hallå, gullidig!!



Lägg märke till den fina vasen. I brist på annat får man ta vad man har. Kan meddela att rosen står i vatten, ej vin. Fast vin kanske rosen skulle gilla bättre i och för sig.

Bööö

Innan lunch var jag riktigt duktig med pluggandet. Stog emot mig själv, ville sätta igång datorn för att "bara kolla typ facebook och bloggar en liten stund". Brukar annars ha datorn igång och hoppa mellan den och pluggandet, men fram tills lunchen var den avstängd, woho.

Efter promenaden blev det sämre med pluggandet, men körde på en dryg timme intensivt i alla fall. Sen gick det utför, haha. Får se om Anders kanske vill förhöra mig sen när han kommer hem. Tror inte direkt på det, men vi får väl se.

Jag har haft på mig min sov t-shirt hela dagen, haha, inte ens orkat byta om. Så jag är redo för att gå och lägga mig när som helst, höhö.

Jaja, nu kallar disken och matlagningen.. bajj!

Ännnnnnu en pluggdag står på schemat!

Tjenamors!

Gick upp runt åtta, åt frukost och dök ner i böckerna runt halv nio. Har suttit där sedan dess, förutom en break för att ringa KS och be dom skicka min journal hit till Gävle. Tog en break nyss också för att äta lunch och tänkte nu gå ut och få lite luft. Ska väl gå en sväng förbi konsum och hämta ut mitt paket som ligger och väntar där. Inte direkt ett sånt där roligt paket som man går och längtar efter, utan där ligger 5 stycken kurslitteraturböcker till kursen som börjar nästa vecka. Woho, pedagogikens värld, här kommer jag igen. Böhöö!

Jaja, nu ska jag bege mig ut till snön och kylan OCH solen! Det är lite varmare nu än vad det var imorse, då det var runt 17-18 minusgrader. Nu ligger det runt 10 minus, så blir till att klä på sig ordentligt ändå.

Hoppas ni får en mysig fredag, utan plugg, som min kommer bestå av. Woho, tjooohej!

Trött

Jag är trött, blir nog sängen redan nu. Upp med tuppen och plugga imorgon. Hoppas tuppen vaknar sent, sissådär runt 10 eller så.

Godnatt!

Plögggg

Många gissningar jag fick på förra inlägget, haha!
Men var ju i alla fall så att jag klarade tentan i fysiologin och toxikologin, den som jag var tvärsäker på att jag skulle behöva göra om. Det var som en sten lyftes från mina axlar när jag fick reda på det, har ju hela tiden gått och tänkt att "fan nu måste jag plugga fysiologi och toxikologi igen". Så sköööönt!

Idag har jag varit på akupunktur igen och sedan kom Erika och vi pluggade väl i sissådär 3 ½ timme eller så. Grymt bra tycker jag. Lite humm har man fått i alla fall. Blir ännu mer plugg imorgon såklart, får då ska det sitta, så det så!

Nu vill jag att Anders ska komma hem så vi kan äta middag, är grymt hungrig.
Komsi komsi komsi!!

GLAAAAAAAD!

Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad Jag är så glad!!!!

Jaja, jag är glad!

Kan ni gissa varför?

Något positivt

Något positivt med idag är att vi har sista föreläsningen i ekologin, woho! Sedan slipper vi dessa otroligt spännande, intressanta och givande föreläsningar (läs: ej spännande, ej intressanta och ej givande). Höhö

Sitter och gluttar ännu ett lost-avsnitt. Bra namn på denna serie. Jag är totalt lost!

Ska försöka läsa klart ekologiboken idag, innan jag ska till skolan. Borde jag väl greja, va? va? Jamenvisst!

Ha en bra dag folket, bye!

zZzZZzz

Fått en del plugg gjort hittills i alla fall. Så det känns bra.
Har tvättid nu också, så det blir upp och ner några gånger nu. Plugg - tvätt - plugg - tvätt - osv osv osv.
Sedan någon gång därimellan måste jag börja med maten.

Oh, vilken spännande dag.

Valde tydligen den bästa dagen att skippa föreläsningen också. Idag fick vi äntligen tillbaka våra tentor, men inte jag, för jag var ju inte där. Smart smart.
Får försöka leta upp läraren imorgon och få min tenta. Inte för att jag vill ha tillbaka den, för det kommer nog bara stå OMTENTA på den. Jopp, så bra kändes det med den.

Back to plugg plugg plugg och sen tvätt tvätt tvätt.

TJOHEJ!

Ännu en pluggdag!

Skippade föreläsningen idag. De ger ingenting ändå. Totalt värdelösa.

Tänkte jag skulle upp tidigt idag för att plugga järnet.
Vaknade först vid 5 då Anders klev upp, sedan vid 6 då han sa hej då. Då ställde jag klockan på halv åtta. Halv åtta, blev till åtta, åtta blev till halv nio, halv nio blev till nio. Dååå äntligen klev jag upp, haha!
Nu är klockan efter tio och jag har ännu inte öpnat boken. Blev först lite frukost framför ett lost-avsnitt.
Men nu så, nu ska jag bara koka mig en kopp te och sen blir det plugg plugg plugg plugg.

Good luck to me!

Pluggdag!

Idag måste jag plugga. Imorgon har vi redovisning om etanol och genmodifiering. Fattar ingenting av texterna vi fått. Finns inge sammanhang alls.
Aja, får väl improvisera lite antar jag.

Någon som har lite motivation över att ge till mig?

Jag önskar att jag hade mer diciplin på mig själv med pluggandet. Ge mig!

Heelg!

Igår var jag hos Persson och käkade middag. Gissa vad vi åt?
Inte så svårt att gissa va? Nee!
Vi pratade, lyssnade på musik och kollade på en film, Finding Neverland med Johnny Depp och Kate Winslet. Rätt bra film faktiskt, småskum ibland bara. Slutade i alla fall med att både jag och p satt med tårar i ögonen. Freddie Highmore som spelade Peter var så grymt grymt duktig :)

Idag då. Ja, det har inte hänt så mycket. Sov länge, segade länge. Superskönt!

Vi har nyligen ätit och nyss så drog Anders till en polare för spelkväll. Kände själv inte för att följa med, men det blir lite tråkigt att vara hemma själv. Men men, har laddat upp med film, bira och massa annat gott, så jag tror jag klarar mig.

Sitter och tittar på Två pappor för mycket som går på 5an just nu. Sen får jag se vad det blir :)
Hoppas ni får en skoj kväll, ciao!

Nytt inlägg (woho)

Hej, här är jag!
Har inte direkt någon motivation till att skriva här just nu, men tänkte klämma in ett litet inlägg för er som är intresserade (?).

Plugget är igång igen. Har nu börjat sista delkursen i Humanbiologin, vilket är ekologi. Tyckte det skulle vara spännande att läsa om det, men läraren gör det dötrist. Kul att sitta och lyssna på ett sömnpiller i 3 ½ timme. Nje, inte direkt!

Kan inte jag bara få åka tillbaka i tiden och hämta min kropp från då jag kunde äta det jag ville (ja, förutom ägg, nötter och mandel)? Åh, please?

Skulle kunna skriva massor om min jäkla kropp som inte alls verkar gilla mig, men jag ska skona er från det. I alla fall idag.

Äsch, nog från mig. Hoppas livet leker för er i alla fall! Vräk i er mat för mig också!

Tjohej!

No ork!

Imorgon börjar skolan igen,
men orken finns inte alls där för det...

så, god natt !