31a januari

"Do you feel like a man when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found".

Älskar denna låt. Red Jumpsuit Apparatus - Face down.
Jag har inte riktigt lyssnat på texten så noga förut, men gjorde det igår. Jag skulle vilja säga dom där meningarna till en viss person. Få personen att verkligen tänka till och kanske, ja kanske, förstå dom och bättra sig. Skulle det gå?
Nä, jag vet faktiskt inte. Tror endast orden skulle gå in och ut, tyvärr. Tyvärr.

Idag då. Praktik, ja. Har lite bättre inställning till det idag, men visst, när jag väl börjar tänka på det så blir jag irriterad. Haha ja, jag blir irriterad för ingenting numera. Vet inte rikigt vad det beror på egentligen. 

Efter praktiken kommer P. Ska käka tillsammans och sen gå på bio :) Treeevligt trevligt :D

Aja, nu blir det musik i en timme, PÅ HÖGSTA VOLYM, sen ska jag gå. ^^
Ha det så bra idag! Ciao


Älskar dig Anders <3 Saknar dig så mycket!
 

30e januari

Idag ska vi till plugget istället för praktiken. Vet inte riktigt vad vi ska göra och varför man måste dit. Men men, lite skönt är det faktiskt. Börjar senare och slutar tidigare.

Nu sitter jag och käkar mackor och lyssnar på Coheed and Cambria. Damn, they are good! Coheed alltså ;) Fast mackorna var rätt goda dom med.

Haha, ååh, jag vet inte vad jag ska skriva :D Blir bara skit!


På fredag åker jag till Gävle :) Skulle inte den helgen kunna vara i en månad eller så?

Coffée time now!

27e januari, another one

Whatever.

&jslgf%#mrgw'xwqäcö*tgslgxcsmlrkqpti

27e januari

Störtskönt att det är helg. Välbehövligt :)
Två veckor gjorda på praktiken då, 6 återstår. Gaaaaah, jobbigt mycket :P Jag kommer avlida ^^

"School's out for sommer, school's out for ever" Så passande låt för studenten sen!
"No more pencils, no more books, no more teachers". YEAH ^^


Bahh, jag har verkligen ingen inspiration till att skriva här just nu. Så tar och skriver mer senare kanske :)

See ya later mates!



Ja, bowlingen gick ju strålande. Haha, fyfan! Sådär usel har jag då aldrig varit förut. Får skylla på huvudvärken och förkylningen ;) . Men seriöst. Inte en enda strike eller spärr. KATASTROF!

Jag sitter och glor runt i mitt rum. Skulle vilja ha en förändring, men vad kan jag förändra?
Byta bilder i en del tavlor ska jag i alla fall göra, men vad mer? Jag vill möblera om, men samtidigt inte. För jag diggar min möblering (hah). Näh, något sådant blir det då inte. Måste köpa nya kuddar och gardiner i alla fall. Får se när jag kommer iväg och gör det.

Ajaaaaaaaaaaaaaaa.
Bye....

25e januari

Blaha! Jag vill stanna hemma idag. Buhu, jag är så trött.
Bara att släpa sig iväg nu.

Hejdå.


23e januari, another one

Det har varit helt okej idag på praktiken. Har funnits massor att göra så haft fullt upp. Mycket, mycket roligare det än när det är alldeles lugnt.
Lunch med Carro och Nara sen. Trevligt :)
Jobbade dessutom över en timme eftersom det var så mycket att göra, så de behövde hjälp. Får ta igen den imorgon. Börjar en timme senare istället :) Skönt!

Ikväll har jag då inte gjort mycket. Glott lite tv. Sen har jag glott lite mer tv. Ja, en kväll framför tvn har det varit. Vänner x2, Betty och Greys. Yepp!

Imorgon ska jag träna. Måste verkligen komma igång med det nu. Man mår så pass mycket bättre av det, ja. Jobbigt att hinna med det nu under de kommande veckorna bara. Varannan vecka slutar jag 19, precis då träningen börjar. Nicht gut.

Yaya. Byebye


~~~


Saknar dig Anders <3


23e januari

Mysig dag igår med Carro och Persson. Hittade ett mysigt fik i stan där vi tog en latte och satt och pratade länge. [ P tog te iofs ;) ]. Vi diskuterade allt möjligt, så som vad vi alla vill göra när vi slutat plugget. Plugga mer eller jobba? Ingen vet säkert. Lär väl bli att man jobbar ett år först eller så. VI prata också om körkort. Ja, man kanske borde börja satsa på det snart. Jag började ju köra en hel del förut, innan sommaren. Men sen blev det för mycket och jag pallade inte mer. Aja, snart igen så :)

Denna vecka jobbar jag 9-17 så ska snart dra till bussen och åka dit. Efter praktiken ska jag ut och söka extrajobb. Ujuj, jag hoppas verkligen jag kan få något. Behöver verkligen pengar, men vem behöver inte det?

Aja, skriver mer senare. After work.. Good Bye mates!


22a januari

Begravningen i fredags var mycket fin, men jobbig. Den hölls i Pilgrimskapellet på Görvälns griftegård. Det var fint att höra officianten prata om Bernts liv, med alla dess motgångar och medgångar. Vissa saker hade man hört förut och vissa saker inte. Det jobbigaste var när vi alla stod kring kistan och alla lade blommor och de som ville säga något fick göra det då. Alla var så ledsna och jag ville krama om dem allihop.
Bernt är inte borta. Han lever vidare i våra hjärtan.

---

En väldigt mysig helg hos min Anders har det varit (: Älskar dig massor baby! Du är bäst, helt klart! <3

---

Idag ska jag in till stan med mina favoriter, Persson & Carro. Händer inte så jätteofta att det bara är vi tre som hittar på något så det ska bli sköj. Ska hitta nå mysigt fik och sitta och snacka.

Var ju tänkt att det skulle vara en fjärde person med, men som vanligt drar denne sig ur i sista sekunden. Jag vet inte varför jag anstränger mig så mycket för att hålla kvar den vänskapen, för det är alltid samma sak. När man bestämmer något med henne så sitter man sedan bara och väntar på en signal, ett mess, ett inlägg där det står att hon har annat att göra. Att vi får ses en annan gång.
För att en vänskap ska fungera behövs det att båda visar intresse, inte bara en. Det är en självklarthet, så jag vet inte varför jag inte gett upp för länge sen. Jag har svårt att släppa taget eftersom jag vet hur kul vi har när vi väl träffas. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag inte kommer vara den första att ta initiativ till att ses. That's it! No more trying.

19e januari

The day has come. Begravningen. Jag både vill och inte vill. Jag känner redan hur jobbigt det är. Så hur jobbigt kommer det inte bli sen då? Nä, fan va jag saknar Bernt. Han var alltid glad och hade så skön humor. Mamma berättade att han skämtade in i det sista. Även fast han inte mådde bra så var personligheten inte alls förändrad. Han var fortfarande den glade Börnta <3

Du är så saknad Bernt! Oerhört saknad!


18e januari

Sitter här med mitt kaffe och lyssnar på rockklassiker. Underbar musik! Survivor, Gary Moore, Thunder, Deep Purple, Pearl Jam, Queen, Hammerfall, Iron Maiden, REM, U2, m.fl, m.fl, m.fl.
Förut var det bara 106,3 som gällde för min del, men nu blir det mer och mer rockklassiker. Bandit kör superbra musik dom med men dom varierar musiken för lite och kör slut på vissa låtar. Rockklassiker varierar så att man inte tröttnar på musiken. Tummen upp för det!

Sista dagen idag på praktiken för den här veckan. Imorgon har jag tagit ledigt eftersom det är begravning. Skönt att man snart gjort en vecka. Bara sju kvar (hah).
Jag kan inte direkt klaga på att det är långa arbetsdagar för min del. Blev väl ungefär 4 timmar igår. Fick gå tidigare igen eftersom det inte finns något att göra. Lite trist det för man känner inte att man lär sig speciellt mycket. Men men, blir säkert mer att göra om ett par veckor eller så. Får hoppas på det.

Imorgon kväll bär det av till Gävle, ja. Längtar massor :) <3

.. skriver mer senare kanske.

17e januari

Rockklassiker på morgonen innan nio är rätt knas. Just nu spelar dom grymt usel musik.
Vid tio kommer Bojerud, då kanske det blir en förändring. Hope so.

Jag ooorkar inte med dessa långa praktikdagar, men det kommer antagligen kännas lättare när man kommer in mer i arbetet.
Det är trist att luncha själv också, men nästa vecka kommer jag nog kunna käka med Carro för då har vi ungefär samma arbetstider.

Åh det är så skönt nu på morgonen när ingen är hemma. Dundrar musik utan att behöva tänka på att man stör någon. Überskönt!

Aja, skriver mer senare kanske. Later!

16e januari

Ska snart bege mig till bussen och åka till praktiken. Känner mig redan trött på praktik. Haha. Visst, man slipper läxor och sånt med ändå, det är ju jobb non stop när man praktiserar. Är man i plugget har man mer raster, håltimmar och får sluta tidigare. Nu jobbar man ca. 8a timmar om dagen. Jösses.

Det var skönt att jag fick sluta tidigare igår, för då hann jag med och träna sen vid 19. Det var rätt skönt det, fast kanske skulle skippat det. Är inte riktigt frisk ännu och det känns typ som förkylningen blivit sämre.

Aja, whatever.

Nu ska jag dra. Ha det bra!
Bye.

15e januari

Blev en tur till coop igår när det regna som mest. Va ju tvungen ;P Både jag och p var godissugna. Så ja, vad ska man göra? (hah).
 
Idag blir min första dag på praktiken då. Spännande, men börjar bli lite nervöst nu. Men det kommer gå bra, det vet jag.

Ujuj, vilket väder det är föresten. Hoppas inte tågen krånglar. Skulle inte vara så roligt att komma försent första dagen direkt.

Yaya.
Rockklassiker till max nu för att coola ner mig själv. Tss.

Have a nice day mates :]



22:17
Helt okej dag. Segt som attan eftersom det var toklite folk som besökte butiken idag.
Trevlig personal i butiken är det i alla fall. Fick gå 17.20 när jag egentligen skulle slutat 19.00. Snäller där. Tihi.

Kommer antagligen inte få sluta så tidigt imorgon. Får jag absolut inte förvänta mig, men hoppas kan man ju alltid (haha). Inte bra inte bra.

Både längtar och inte längtar tills på fredag. Begravningen kommer bli urjobbig, men sen åker jag till Gävle. Myys myys det ska bli. Saknar min pöjke (:

Time for bed now. Me very tired. Yao!
Nighty nighty!

14e januari

Skit. Jaha, bara att lägga till yttligare en sak på min lista om vad jag är allergisk mot. Kokos. Det som är så gott. Bläh. Gårdagen var inte kul. Nån reaktion på kokos + att jag skrämde upp mig själv. Panik var ordet.

Aja, på kvällen sen kom Persson. Vi såg Hostage med Bruce Willis. Superspännande film som jag verkligen kan rekommendera. Man satt på helspänn under hela filmen.

Idag händer inte mycket. Skulle vilja gå till coop och köpa nå snacks men det regnar så jag vill inte gå ut. Får väl bli nån film utan godis då *buhuu* ^^


Aja, skriver mer senare kanske. Ciao.

13e januari

Idag händer nog inte så mycket. Funderar på att fixa lite i mitt rum. Städa och sätta upp lite nytt på väggarna. Tröttnat på en del tavlor och så fick jag ju en ny, hm, vad kallar man den? :D Ljusgrejsemojs kallar vi den. Fick den av Anders :) Superfin är den och idag ska den upp.

Annars idag då?

Film med Persson ikväll tror jag det blir. Tror vi ska se Gisslan. Undrans om jag sett den. Mycket möjligt.
Bästa skådespelaren är med. Bruce Willis, eller Walter Bruce Willis som är hans fullständiga namn :)
Många många många bra filmer han varit med i alltså. Lucky Number Slevin, The whole ten yards, The kid, Stjätte sinnet, Armageddon, Die Hard. Ja, det är ju bara några det. Tummen upp för Bruce i alla fall!

Jag har bestämt mig för att försöka skriva mer varje gång jag bloggar. Skriver så lite varje gång. Spelar ju ingen roll om det man skriver om bara är skit, för vem bryr sig? Bara att skriva på om det mest oväsentliga eller det som man kanske själv anser är det mest väsentliga, eller hur?


På måndag blir alltså min första praktikdag. Blir intressant det. Jag undrar hur personalen är där. Hon jag pratat med verkade trevlig i alla fall. Tror nog det kommer bli jättebra där. Känner det på mig.


That's it for now. Ciao.

Eller jag måste tipsa om en supernice låt först.
Danko Jones - Invisible
Dunderskön är den. Rösten, wooaah!

 


12e januari

Stannade hemma idag. Skönt att ta det lugnt och känner mig dessutom mycket bättre nu.
Kollade på Heartbreak Hotel idag! Haha, den var faktiskt rätt bra.

Ikväll ska jag ta det lugnt. Hoppas det går något bra på tv så man har något att sysselsätta sig med.
Ruggigt sugen på godis också, men åh, jag orkar inte gå till Coop. Någon som vill gå åt mig? ;) haha!

Tyckte det var rätt skoj att blogga förut, men har nog tappat den gnistan känner jag. Lite kul är det nog allt nu med eftersom jag ändå skriver, men det är inte samma sak. Har inte mycket att skriva om.

Nästa fredag är det begravning för Bernt. Usch, det kommer bli så jobbigt. Jag vill egentligen inte komma på den, men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte går. Känns så fel att ta farväl så och alla kommer vara så ledsna. Jag med. Så jobbigt att se alla så ledsna. Speciellt mormor. Stackars henne!


Aja, nog med depp!

Later.

11e januari

Jäkla skitdag! Riktigt lägligt att bli sjuk nu, javisst. Praktiken börjar imorgon och jag kommer antagligen missa den. Har feber nu så blir nog så att jag stannar hemma imorgon. Bättre att kurera sig och bli frisk tills på måndag kanske. Så trist att jag skulle bli det nu bara. Bläh!

Får se vad som händer till helgen då. Lugnt lär det bli i alla fall. Ska bli skönt!


Aja, har nada inspiration nu. Vet inte vad jag ska skriva ^^


Såå. So long!


9e januari

Första dan i plugget idag. Rätt drygt, haha. Men men, helt okej ändå.
Var och besökte praktiken idag, frågade om tider och så. Kommer få jobba 9-17 varannan vecka och 12-19 varannan. Blir säkert bra det.

Ikväll blire plugg och tv. Mest tv såklart ;) hah!
Geek, jag vet!

Aja..

Dinnör-tajm.

8e januari

Idag har jag varit och lämnat in klockan jag hittade förut till polisen. Får se om någon dyker upp och hämtar den, annars får jag den. (hm)

Nu funderar jag på att dra ut och springa en runda. Ujuj, jag och min kondition. Kommer avlida efter 5 meter.

Hejsålänge.



Blev en liten joggingrunda idag. Liten runda (hah). Räckte det.
Nu blire plugg. Ska svara på frågor om kriminalitet inom kursen droger, brott & straff.

Yao.

7e januari

7e ;P 10 månader kvar tills jag fyller år ^^ haha!
Endast två månader kvar tills Persson fyller år! Hihi!



Grymt nice kväll igår med Carro och Persson. Vi, trion, rockar! ;) (hah)! Kul att Linda & Andreas var med också ^^,

Aja.

Nu blir det promenad med P. Behövs verkligen.


Later! 

6e januari

Bahh, krångel! Haha, alltid. Pär knows what I mean ;)
Hoppas kvällen imorgon blir lyckad. Utan krångel skulle vara skönt! Yepp!

Aja..

Imorgon ska jag färga håret rödare :) Hoppas det blir lyckat.

4e januari

Nyår var toppen - denna vecka har varit toppen - detta lov har varit toppen, men gått alldeles för fort. Väldigt ovanligt, hmpf !

Nu har baby åkt hem, tråååkigt! Känns så tomt här hemma då. Bläh!
Aja, snart ses vi igen (: Åffkårs bäjb!


Nu är jag sugen på O'boy! Wohah!

See yah mates!