Lovande!

Det ser lovande ut på fredag! Kanske är vår plan med solning och bad säkrad flickor? :)


Ojoj, här var det tomt!

Ja, det ekar tomt här i bloggen märker jag. Har inte alls haft någon lust att skriva, hoho, men nu så tänkte jag kladda ner några rader i alla fall.

Midsommarhelgen i stugan var hur mysig som helst.
Massor med god mat, underbart sällskap, bad och bastu. Wiho! Me like a lot!

Har tagit många promenader med Sandra de senaste dagarna.
Gått runt i hela Gävle i flera flera timmar. Supermysigt :) Idag hade vi tänkt ta en liten promenad och kanske göra något annat efter det, men istället blev det typ en 3 timmars promenad, haha. Letade upp ett ställe vi länge undrat över vart det var någonstans och vi hittade det och fortsatte sen gå. Snacka om att jag är trött i mina ben nu. Blir segande resten av kvällen, haha.

Igår var jag med Sandra och Camilla och solade och badade.
Hur mysigt och trevligt som helst! Tror det blir bad på fredag också om vädret tillåter :) Det gillar vi, hoho!

Yes, that's it for now! Byee!


Untorp ikväll :)

Började dagen på balkongen. Läste, solade och lyssnade på bra musik. Det var dock lite för varmt så orkade inte sola så länge, hoho.

Annars har jag; bakat korvbröd, diskat, städat och packat. Haft rätt fullt upp hela dagen, så nu sitter jag och glor tv och bara tar det lugnt en stund innan det blir middag.

Ikväll kommer familjen och hämtar upp mig och Anders och så beger vi oss till Dalarna och stugan. Ska bli tokmysigt att fira midsommar där uppe. Me like a lot!

Hoppas ni får en trevlig midsommar allesammans!
Tjohej på er!

2 mysiga dagar :)

Igår mötte jag upp Anders vid tåget och så tog vi bilen ut till kusten och satte oss vid klipporna. Hade packat med mat bestående av baguetter. Tokgoda, hihi :) Där satt vi på en filt och med en filt om oss och hade det väldigt mysigt. Därefter åkte vi hem och åt rabarberpaj (den absolut godaste pajen jag gjort, wiiie) och tittade på Titanic. Hihi, kände att det passade lite då det var den första filmen vi såg tillsammans, hoho.


Idag träffade jag Sandra på stan och vi la oss på en filt nere vid Gavleån. Pratade, spelade yatzy och solade. Mycket mysig dag! Tack för det vännen :)

4 år av lycka :)

Idag har jag och Anders varit tillsammans i hela 4 år. Det är galet vad tiden går fort när man har roligt :) Efter 4 år kan det fortfarande pirra i magen när jag tänker på honom och hur underbart är inte det? Det kallar jag kärlek :)

Jag älskar dig Anders :)


Lite bilder från 2006, när vi nyligen hade träffats, hihi :)

Detta fält måste fyllas i (jaja, sluta tjata)

Idag när vi vaknade bestämde vi oss att efter frukosten packa ihop lite matsäck och ta bilen ut till kusten.
Vi gick ute vid vattnet, fotade och åkte ännu längre bort. Vet inte riktigt vart vi hamnade, men vi lyckades hitta hem i alla fall, hoho.

Mysigt att göra lite spontana utflykter och se lite nya ställen.






Mmm!


Yes!

Igår grillade vi till middag. Blev fläskfilé, cous cous och tzatziki. Hur gott som helst. Idag har vi tänkt grilla hamburgare till middag så nu håller jag på och bakar hamburgarebröd (weird det lät). Gotti gott ska det bli.

Annars idag har vi varit ner på stan och kikat skor till Anders. Hans skor som han haft i typ 4 år börjar sjunga på sista versen, haha och doftar inte precis rosor, hohoho. Han hittade en del, men de han tyckte om mest fanns självklart inte i hans storlek. Bläh för det. Yes yes, blev lite shopping för mig i alla fall. Kunde inte motstå en superskön tunika, en tunn tröja och två par solbrillor. Hoho. Ett par röda och ett par blommiga, wow!

Yeye, nu ska jag baka vidare, tjohej på er!


Här kan ni skåda mina balla brillor, hohoho, och lite av tunikan. Yes, me like! Och ni är säkert hur avis som helst, eller huuuur? Mohahaha! Eller kanske inte, men jag kan ju alltid få tro det liksom.

Bio igår

Igårkväll for jag och Anders ner på stan för att kika bio. Det blev Killers. Lite småkul film faktiskt med bra skådespelare så som Ashton Kutcher, Katherine Heigl och Catherine O'Hara.

Yepps, idag händer nog inte så mycket. Har segat framför tvn hela förmiddagen i alla fall. Ska väl ta mig ut på en pw snart tror jag. Känns som det skulle vara skönt.

Yepps, det var allt för nu, tjohej!

Slööö dag!

Inte gjort mycket alls idag. På förmiddagen solade jag på balkongen, riktigt skönt.. och slött.

Annars har jag glott tv, spelat lite xbox, handlat och lagat mat.

Ska i alla fall cykla ner till stan om ett tag
och träffa Sandra en sväng :) Roligt roligt! Är på tok för länge sedan nu.

Yes, det var allt jag hade att säga idag. Nu ska jag keeeka makaroniilåååda!

Bra start på dagen!

Imorse gick jag upp tidigt med Anders för att dra ut o springa lite tillsammans. Skönt att börja dagen med träning, man blir så mycket piggare då under resten av dagen.

Sedan la jag mig på balkongen för att sola och har solat tills nu. Riktigt skönt. Läste en bra bok och hade rockklassiker på i bakgrunden. Inte så tokigt kan jag meddela er!

Nu ska jag ta och fixa lite lunch och sedan får vi se vad jag hittar på. Spännande inlägg va? Ja, precis som vanligt liksom.

Oförberedd it is

Det började spöregna på förmiddagen då jag skulle cykla ner till stan. Så jag letade fram regnkläderna från förrådet och satte på mig det och stövlarna. Packade träningsväskan och begav mig ut. Självklart hade det slutat spöregna då. Ja, varför inte? Är man förberedd, så slutar det såklart. Det är likadant när man förbereder sig för att sola och plockar fram solkräm bland annat. Då går ju solen såklart i moln också eller så börjar det regna. Hur ofta har inte det hänt? Man ska alltså vara oförberedd, hoho. Men det innebär ju att man antingen blir dyngsur eller bränd av solen. Yes, bra det där.

Yes yes, blev ett litet spinningpass. Istället för att regnet dränkte mig, så gjorde svetten det, hoho. Grymt skönt pass som körde slut på mig.

Resten av dagen har jag segat framför True Blood, wiho. Me like!

Mysig helg

I fredags var jag över till Elin där det var lite fest. Började roligt i alla fall, men sen när vi skulle ut tappade jag helt intresset. Hamnade på All Saint's och satt där en stund. Pricken över i:t med kvällen var i alla fall att jag inte gjorde av med ett endaste öre, lovely.

Lördagen blev en seg lördag och det gillar jag. Det regnade typ konstant hela dagen så det var mysigt. Jag och Anders tog oss i alla fall ut på en liten promenad under varsitt paraply, myys. Johanna gillar när det regnar. Annars under lördagen blev det lite film, Doc Hollywood, Polisskolan 2 och Wedding Daze.

Igår började jag dagen med att baka. Gjorde egna korvbröd, hihi. Till lunch grillade vi korv på balkongen och det var hur gott som helst. Hela tre stycken klämde jag i mig och det är inte dåligt det.

Här får ni två små muppbilder, woho:


GET INSPIRED AGAIN!

För några månader publicerade jag ett inlägg med en video om Nick Vujicic och nu har jag hittat ännu ett klipp med honom och jag blir lika imponerad. Det är liknande det klippet jag visade förut.

En riktigt grym kille med den rätta inställningen till livet.
Han säger så mycket kloka ord och mycket roligt. "It's freezing, I can't feel my hands" Haha, så bra!



Bra dag igår!

Vid lunch kom söta Erika över och vi käkade scones, yummi. Därefter lirade vi lite xbox för att smälta maten lite och sedan hoppade vi i inlaaajnsen. En aning vingligt i början och backarna var lite läskiga. Men vi höll varandra i händerna och rullade på, hoho. Sedan inlämning av uppsats och hemfärd.

Sen blev det lite mer xbox, tihi,
innan Erika skulle hem och packa det sista innan bilfärden uppåt i landet. Kommer ju sakna Ika som kommer vara borta i typ 20 dagar. Bleh på det, men jag hoppas hon får det bra!

Yepps, sen hände det inte så mycket mer än slöande framför tvn. Inte helt fel det heller.

Snart ska jag nog sätta igång med städning.
DET behövs kan jag lova er, yes yes!

HEEEEJ SOMMARLOOOOV!

Det blev bättre än väntat. Sommarlovet kom igår vid sju. LOVELY!
Bäst kommer det kännas idag när vi lämnar in uppsatsen också. Erika kommer först hit vid lunch och jag tänkte bjuda på sconeslunch. Sedan hoppar vi i inlinsen(ehh, hur stavas det? inlaaajns kanske?) och rullar sakta och försiktigt, hoho, till skolan för att lämna in. Ooooh, sen är det verkligen sommarlov!

Tror jag ska ta och sätta mig på balkongen i solen en stund, med bra musik i bakgrunden och kanske en bok i handen. En kopp te till det och morgonen kan knappt bli bättre.

Tjoheej hörrni!

Ge mig torsdag kväll

Yes, torsdag kväll nu, tack! Det innebär lov och det ska bli så grymt skönt efter allt slit med uppsatsen.

Idag har vi sista dagen i skolan och vi ska opponera, yey.
Ska bli lite spännande att se vad den andra gruppen har att säga om vårt arbete. Därefter blir det till att sitta och ändra det som måste ändras och sedan, ja sedan, då är det looooov. Finally!

Hejhejhejhejhej

Johanna har inte haft någon tid att skriva ett litet inlägg. Puuh, mycket att göra har det varit.

Förra veckan var det uppsatsskrivande som gällde. På onsdagen satt vi från nio till halv tolv på kvällen och sedan upp vid åtta igen. Tufft må jag säga, men bra gjort av oss trots allt kaos som vi inte går in på här.

Ni anar inte hur skönt det var när vi var "klara" i torsdags
och jag fick sätta mig i bilen och åka hem. Helt underbart att komma hem till familen <3

I fredags var det studentfirande hela dagen och det blev riktigt lyckat. Matte sprang ut, åkte flak och blev sedan firad av hela släkten hemma. Lät som han var nöjd och det gillar vi :) Tokmysigt!

Lördagen var också tokmysig.
Umgicks med familjen hela dagen och jag och pappa var ner till OK och pappa bytte katalysatorn på Fanskapet så, tro det eller ej, Fanskapet är TYST! Ja, i jämförelse med innan i alla fall :) STORT TACK för hjälpen pappa! Du är så grym!! <3

På söndagen träffade jag Carro en sväng och det var mysigt att få umgås med henne lite. Sedan blev det grillade hamburgare till middag. Hur gott som helst. Därefter satte jag mig i den TYSTA bilen och började min resa hem till Gävle igen. Typ konstant spöregn hela vägen hem. Stundtals var det svårt att se bilen framför mig till och med. Läbbigt värre.

Yes yes..
det var nog allt för den här gången.

Hejsan hoppsan!

Det var ett tag sen! Hur mås det? Oj, det var ett ord jag inte sett på länge. Coolt. Hej alla måsar!

En liten snabb uppdatering om helgen kanske? Det vill ni väl ha I guess!

I fredags bar det av till Uppsala med Erika och Fia.
Där blev jag rödtott igen, me like. Sedan blev det party party för Camilla och Helena och det var skojsigt!


I lördags; spöregn, upp rätt tidigt och iväg till Stockholm för ännu mer party.
Denna gång skulle vi fira Jenny. Först var vi ute på stranden i Hässelby strand, hoho och sedan hem till Jenny. Mycket skojsig kväll.

Enda bilden från lördagskvällen, hoho. Måste påpeka att P inte lipar, väääldigt ovanligt, hohooo!

Söndagen, lite plugg i solen och sedan hemresa.

Yes yes yes, plugg plugg plugg resten av veckan. Imorgon kommer Camilla sova över här så vi kan plugga natten lång, haha, yeey så roligt med en massa plugg, oh yeah.

Efter biggest loser ikväll kom ika över och vi yogade lite, grymt skönt :) Duktiga vi är. Igår var vi ute och körde styrka. Rätt duktigt det med jöö, eller huuröö?

Bra bra, nu ger vi oss. Ha det göttigöttgött hörrni! TJOHEJ!