Johanna säger....

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

Nu mår han bra igen!

Yes, Fanskapet mår bra igen. Pappsen har precis varit här och fixat ny ruta och nya lås :) Både jag och Anders är så grymt tacksamma för att min pappa är så bäst som han är :) STORT STOOOORT TACK BÄSTA DU PAPPA :D

Har precis fikat med pappsen och nu har ha gett sig av hemåt igen. Nu ska jag väl ta mig en promenix till bolaget för att inhandla lite gott till ikväll. Sen blir det nog till att dammsuga lägenheten. Har redan varit duktig och dammat och jag har även skaffat mig vuxenpoäng genom att ha planterat om vår blommor, hihihohoh.

Neeee, hoppas ni får en grym valborg allesammans! HA DET GÖTT!


En fetasnygg johanna med snyggt-shirten!

Gym + plugg

Imorse var jag och Ika på gymmet vid kvart i nio. Blev ett ganska så lugnt pass eftersom jag antagligen åkt på en benhinneinflammation. Men det blev i alla fall mycket mage och armar så det var väldigt skönt.

Efter gymmet blev det plugg med Ika. Är nästan klara med två uppgifter och nu har vi den enskilda uppgiften klar som vi började med lite smått idag också. Gryyyyymt tråkig kurs, suck! Hade lika gärna kunnat börjat med B-uppsatsen nu på en gång och skippat den här. Bläuusch!

Nä nog med negativt nu! Ska glo mera Biggest Loser nu. Wiho!

Bra träning och god gärning!

Ohh, jag rimmade såhär på kvällskvisten! Ballt va?

Jag och Erika var iväg på ett träningspass idag vid halv fem och jag har nog inte skrattat så mycket under ett pass som jag gjorde idag. Världens skönaste ledare! Hon sjöng med i låtarna, hoppade runt bland oss alla och hade en del tokskön musik och steg. Vi fick bland annat höra pippi långstrump och älskade ängel från Bert ni vet. Egentligen kanske inte passet var världens bästa, men ledaren gjorde så att det blev grymt! Nää, grymt tokskönt pass måste jag verkligen säga och nästa vecka är jag där igen!

Efter passet när vi gick hemåt fick jag syn på ett bankkort och körkort på vägen så jag plockade upp det. Letade sen upp hans nummer på eniro och ringde. Det var dock upptaget i år och dar så vi tänkte vi istället skulle leka lite detektiver och gå mot där det stod att han bodde. Ringde om och om igen under tiden och när vi närmade oss svarade någon äntligen. Hans fru kom sen och hämtade korten och var väldigt tacksam att vi hade tagit oss tid till detta. Belönades med en 50lapp, haha. Nä, men det var lite skoj att leka detektiver ;D Hoho!

Yepp yepp, hade tänkt diska nu, men hallå det hinner jag ju inte. The Mentalist börjar strax och det kan man inte missa :)

Så nu slänger vi in ett TjOoOoOoOoheEeEeEej!

Världens grymmaste pappa!

Yes, det har jag :)

Bilen hade inbrott igår, idag har han varit iväg och köpt ny ruta till bilen och nytt lås och på fredag kommer han hit för att montera dit dem. Hur grym är han inte? Han är grymmast!

Vi båda är oerhört tacksamma och pappa, du är bäst :) <3

Plugg, städning & träning, tjoho!

Vid nio imorse befann jag mig hos Erika och ut på hennes balkong för plugg. Tokvarmt och skönt var det, till och med bikiniväder så efter lunchen tänkte jag byta om till det och sätta på mig ett par shorts. Men ja, såklart går solen i moln. Det som varit molnfritt hela morgonen, blöh blöh. Men men, det var skönt ute på balkongen ändå och vi fick en del plugg gjort men tillslut fastnade vi helt så då var det bara att ge upp.

Nu har jag precis bytt sängkläder, packat upp från helgen och plockat lite här hemma.
Ska snart ta och äta något litet och sedan bege mig iväg på träning med Erika.

Yepp yepp,
det var väl det jag hade att säga (skriva) idag.

Talk to you laaaater!

Idag är det tisdag, ba' så ni vet!

Ja som ni kanske förstod av föregående inlägg så har vi haft inbrott i bilen. Så himla surt eftersom den står nere i ett garage och man tycker ju att den borde vara säker där nere, men idioter finns överallt. Tänkte vi skulle fixa rutan redan igår, men fixar vi rutan så måste vi fixa låset på en gång eftersom det inte kommer gå att låsa upp bilen om vi låser den. De har ju pajat låset de jävlarna också. Hade de inte bara kunnat paja rutan liksom.. suck! De snodde radion, men de fick ju bara med sig ena delen och den går ju inte att använda utan den delen vi har, haha, puckon är väl rätta beteckningen för dem! Suck! De tog även med sig lite brända skivor och mina solbrillor, varsågod, hoppas ni har skoj med dem, haha!

Yeye, så dagen igår blev ju lagomt rolig. När Anders kom hem sen var vi ner och sopade lite glassplitter och tejpade fast en platspåse för rutan. De förstör så himla mycket när de gjorde det här. Idag kommer exempelvis inte Anders hinna till sin träning i tid eftersom han måste åka kommunalt och sen kommer väl Jysk ringa i veckan och säga att vi kan komma och hämta sängarna, ja då får vi väl pröjsa för hemkörning av dem. Very funny!

Aja, sitter just nu i alla fall och försöker bli på bättre humör med bra musik!
Sick Puppies spelas som vanligt och jag är kär! De är ju så grymt bra!


Love love love!

ARG ARGARE ARGAST!


Vissa människor borde utrotas!

GRYMMARE FINNS INTE!

Igår var vi på Globen och såg BOUNCE! Svårt att beskriva med ord hur bra de var! Jag satt med ett leende på läpparna och rysningar i hela kroppen under nästan hela föreställningen! DET kanske kan beskriva lite hur det var, men ändå inte. För det var så himla mycket bättre än så också!


Har sämsta mobilkameran, men strunt samma! Ingen kamera kan ändå fota känslan av att se de live igen!

Införskaffade mig även världens snyggast t-shirt!

Lite skrynklig kanske, hoho.

BOUNCEBOUNCEBOUNCE

Nej igår var det inte alls okej när jag vaknade. Hallå, snö? Nu? Neee, så INTE okej alls! Var inte det lättaste att cykla, slirigt och så såg jag knappt något, men fram till skolan tog jag mig i alla fall. Grymt tråkig dag i skolan, hade statistiklabb, bleeh!

Efter plugget blev det stan med Persson
där vi letade kläder inför uppvisningen som är nästa söndag. Hittade lite, men väl på dansen sen bestämde vi lite andra kläder, haha. Fast jag är mer nöjd med de nya kläderna vi ska ha, så det blir nog bra. Något komiskt är att vi endast är 6 stycken som kommer vara med på uppvisningen, haha, loosers som inte vågar vara med. Bleh på dem!

Annars igår så hjälpte jag Anders med lite papper han fått från Skatteverket. Han har fyllt i för att få reseersättning och han skulle fylla i lite kontrolluppgifter. Tog hela kvällen, haha, eftersom vi behövde beräkna och räkna ut en massa. Yeye, kvällen avslutades med Kitchen Nightmares.

Idag runt två tar jag Fanskapet och åker och hämtar upp Persson för att påbörja vår färd ner till Stockholm.
Wiho, kommer bli en så grymt bra helg! Speciellt söndagen såklart då vi ska till Globen och se BOUNCE!!!

Bild lånad från Google.

Erik Grönwalls nya låt Crash & Burn


INTE okej alls!


Har väl inte..

..hänt speciellt mycket idag.
Anders började sent idag så vi fick morgonen tillsammans, väldigt ovanligt såhär mitt i veckan. Blev lite snack och spelande, hihi. Sen vid elva cyklade jag och Erika iväg till stan för ett spinningpass. Grymt bra och roligt pass var det. Peppande musik och ledare och jag har aldrig kört så hårt med mig själv på ett spinningpass förut. Så grymt skoj!

Ja, resterande dag har inneburit lite plugg och sen en massa slöande. Hittat en ny favoritartist för tillfället och spelar de på hög volym nu. Sick Puppies heter de och är ett rockband från Australien. Bra bra bra bra bra är de! LYSSNA VETTJA!

Bild lånad från Google.

Denna gör mig glad!



Sen är det inte helt fel att musiken är grym! Sick Puppies - All the same! SÅ GRYMT SKÖN!

Grym!


Grym låt och videon är gjord av grymma Heath Ledger! Älskar ögat i början, så coolisch liksom!

Habba babba!

Träningen gick fint och passet var bättre än jag hade förväntat mig. Skönt skönt skönt och imorgon blir det också träning, wiho!

Har inte så mycket vettigt att skriva känner jag
så vi tar ett roligt videoklipp istället. Hohoho, precis min humor!


Hheejjssaann

Idag blev det först föreläsningen på förmiddagen, om enkäter. Hade kunnat stanna hemma och sova istället för att gå på den. Hon tog upp nada nytt så det var tråkigt.

Därefter blev det i alla fall plugg hos Erika
och vi gjorde klart en uppgift och började på en. Så det känns bra, vi har kommit igång bra.

Ska strax ta och äta något litet och sedan bege mig iväg på träning med Ika. Skoj skoj. Har känslan av att det inte är bästa passet, men man gör det till vad man vill, så det ska nog bli bra ändå.

Blööö, hejdå!

KORT uppdatering..

..skola, plugg m. erika, soppa, träning, diskning & tv resten av kvällen.

TJOHEJ!

Grymt mysig dag!

Idag packade vi väskan och sedan tog jag, Anders, Erika och Magnus en promenad upp till Hemlingby. Blev en långpromenad först och sedan hittade vi en grillplats där vi tände en eld och grillade korv till lunch. Grymt mysigt och grymt gott var det :) Måste vi absolut göra igen!

Sedan fyra har vi tvättat och nu lagar vi mat.
Potatis-och purjolöksoppa, yummi yummi.

Helgen har annars varit lugn.
Igårkväll gjorde vi inte så mycket, spelade lite spel och sådär. Lugnt och skönt det.

Sååååå spännande inlägg detta blev ser jag.
Men måste faktiskt tala om igen att korven vi grillade var grymt god, hihihåhåhå.

Nä nu räcker det!
Vi hööööörs!

Silvertejp löser allt!

Precis ätit en delikat middag som var marinerade fläskkotletter, couscous och tzatziki, yummiiii!

Idag har vi bytt till sommardäck på Anders bil. Jag hjälpte till och, ooh så grym jag var, eller hur Andeeers? :D Jag "fixade" även min cykel. Stödet har suttit löst jättelänge och idag skruvade jag åt, fast det gick inge bra så jag tog till den bäst lösningen för att laga något trasigt! Silvertejp såklart!! Nu hänger stödet inte längre, fast hmm.. nu kan jag ju dock inte använda det alls.. hmm, alltid ska det vara något..

Sedan kom P hit och vi övade lite på dansen.
Vi kände att det behövdes eftersom uppvisningen börjar närma sig. Vi båda har känt att efter den hör terminen får det räcka. Det är jobbigt ibland att ha en träning som alltid är planerad, skönare att gå på friskis där det bara är till att välja när man vill träna. Men nu känner vi att det är ju så grymt roligt så det blir säkert en termin till, hoho.

Därefter tog jag och Anders en skön långpromenad och precis när vi kom in genom dörren började det regna. Ibland kan man ha riktig tur. Fast sen dök solen upp och dagen blev inte så tokig ändå.

Jaaaa, nu vet jag inte vad vi ska hitta på.
Lite spelande kanske, hihihoho. Ha en braaaa lördag allihopppppa! Tjohej!

GET INSPIRED

Alltså, denna människa är något utöver det vanliga
och budskapet han framför är grymt! Tänk om alla kunde ta till sig det och fokusera på allt bra man har i livet istället för det dåliga.



bild lånad
här!

SOLSOLSOLSOLSOL

Sitter för tillfället och diggar massa bra partypeppmusik!
Helt lovely! Blir på tokigt bra humör, precis som det ska vara på en fredag.

För tillfället spelas Pitbull ft. Akon - Shut it down
om och om igen och halloo, självklart på högsta volym, halloo. Den är grymt skön!

Idag började dagen klockan åtta med Erika och plugg.
Därefter satte jag mig en stund i solen på balkongen och därefter tog jag och Erika en promenad till stan för att gå på ett spinmedelpass. Det var grymt skoj! Var inte direkt bästa passet, men hello, han hade en acdc-låt och då kan ju vilket pass som helst bli bra!

Blev en promenad hem sen också. Det blåser rätt mycket ute, men är så grymt skönt ändå. Därefter har jag bara slappat, glott filmen Welcome to the dollhouse, ehm och ja, har ju sett bätte filmer.

Nu blir det väl till att ta tag i disken och sen börja med maten, tudäj bjuder jag på fläskfilé med ris och kantarellsås, yummi yummi!

Dansdansdans!

Rolig timme med ragga idag. Dansen börjar sätta sig och det ska bli lite roligt att visa upp den. Idag diskuterade vi även vad vi ska ha för kläder på uppvisningen och - förbered er på skratt - vi ska ha korta shorts och KNÄSTRUMPOR! Ehh, hallå!? Roliga människor vi har i dansgruppen måste jag verkligen konstatera. Haha! Yeye, blir väl bra det med.. i hope!

På dansen gjorde vi något roligt. Vi delade upp oss i två grupper så den ena gruppen fick titta på och bestämma vem som hade bäst utstrålning och gjorde bäst ifrån sig. Hohoho, när jag dansade utsågs jag som bäst! Blev rätt chockad för det trodde jag aldrig. Kul var det i alla fall :)

Innan dansen när jag gick in i Nian så stod det två små killar där och frågade mig om jag ville köpa en majblomma, men jag tackade nej pch då säger den ena "Ha en trevlig dag". Hur gulligt som helst och väldigt oväntat. Fick lite dåligt samvete då att jag tackade nej, haha, men glad gjorde det mig i alla fall. Wiho!

Imorgon kommer Erika hit tidigt för lite plugg och sedan vid lunch drar vi iväg på ett spinningpass. Otroligt länge sen vi var på ett nu så det ska bli roligt.. och jobbigt! Hoho!

Hejhejhejhejdå!

hej och hå!

Klockan nio imorse befann jag mig hos Erika och då blev det plugga av. Måste säga att jag tycker vi pluggade på väldigt bra idag och imorgon grejar vi det sista.

Ehm ja, och nu då?
Sitter med min te-kopp och dunkar bra musik. Vid 18 sen blir det dans och innan dess blir det nog bara till att ta det lugnt framför datorn eller tvn. Yes yes, blir nog bra det.

Så, vad bjuder helgen på då? Har hört att det inte ska bli så bra väder och det är ju lite tråkigt eftersom jag och Erika pratade lite om att grilla. Vore ju mys liksom. Kanske kan sätta oss på balkongen och göra det, maha ;) Vi får väl se hur det blir med det!

Over and out liksom!

Stark sol!


DET ÄR VÅR

Imorse gick jag och Anders upp tidigt för att vi tänkt åka och simma,
men ingen av oss kände för det så det blev istället en promenad i morgonsolen. Underbart mysigt!

Därefter åkte Anders till stan för att klippa sig och sedan åka till jobbet och jag mötte upp Erika för att åka buss.
Yes, det var dagens syssla det. I en uppgift i kursen ska vi observera någonting och sedan skriva om det och vi valde att observera människor på en buss. Så där satt vi mellan Andersberg och Sätra och studerade vad människorna gjorde. Därefter fick vi en skön promenad hem. Sen blev det lunch och sen hoppa jag över till Erika och så satt vi på balkongen och pluggade. Tooookvarmt och skönt. Helt underbart! Hade lätt kunnat sitta där i bikini om jag haft en sådan på mig. Lovely!

Åh åh åh, på vår promenad såg vi en påfågelfjäril! Wiiie, är det vår då? Nä, jag anser det som vår då man sett sin första citronfjäril. Och en citronfjäril såg jag sedan när vi satt på Erikas balkong. Wiiiiiieee! Vår vår våååååår! LOVELY! Såg även två påfågelfjärilar påväg till Erika! Wiie! Och en massa tussilago och andra sorters blommor! Wiiie! Blir så glad!

Nu blev det svårt

Jag har bestämt mig för att läsa två 15poängs kurser samtidigt till hösten och det tror jag inte blir något problem alls. Sen idag pratade Erika om en kurs på deltid och distans som lät väldigt intressant så den bestämde jag mig för att läsa. När jag kommit hem från skolan, då får jag ett sms från Sandra som undrar om jag vill läsa en kurs med henne och den verkar också väldigt intressant och rolig. Även den var på deltid och distans. Så frågan nu är ju ifall jag orkar med att läsa fyra kurser samtidigt.. syynd att de alla ska verka så spännande då, hade ju varit lätt om de var tråkiga liksom, duuh!

Krångel krångel!

Nämen titta här:


Sämsta bilden, men jag var nog inte kompis med min mobilkamera idag seddö.

Men ändåå, hur underbart är det inte att hitta såna här söta små gula saker i dikena?

Tyyyp nice!


Hejhejhejhejhejhejhejhejhej

Åååh, mitt humör är på topp just nu! Hallå, hur kan humöret inte vara på topp? Solen skiner och höjer humör till max! Sitter nu och väntar in att solen ska anlända på min balkong och hmm, tror faktiskt det ser lovande ut precis nu. Ska ta min tekopp och sätta mig där strax.

Igår blev det träning och det var grymt skönt eftersom det var så länge sen nu.
Gick på ett medelpass och passet i sig var väl inte det bästa. Det var för sega steg och det blev stopp hela tiden innan låten var slut. Men man får göra det bästa av situationen och hoppa hela tiden istället. Är smått chockad att jag klarade så mycket som jag gjorde igår och helt slut efter passet blev jag, lovely! Idag är träningsvärken här också, lovely det med!

Nepp nepp, nu blir det balkongen ett tag innan skolan på eftermiddagen! Ha det gott allesammans!

Talk to you later!

Hejsanhoppsansa!

Dåligt med uppdatering nu märker jag. Glömmer hela tiden bort att bloggen inte skrivs av sig själv, hmpf.

I fredags var först P här och färgade mitt hår och fikade.
Mys mys och håret blev jag mycket nöjd med. Tråkigt att inte vara lika rödhårig, men en liten nyans av rött finns i alla fall fortfarande kvar så det gillar jag.

På eftermiddagen kom Sandra över och först masserade jag henne
och därefter blev det snack och sen top model, hihi. Mys det med! Sedan gick vi mot stan, hon hem och jag för att möta P. Strax efter sju kom även C och då gick vi hem till P. Där blev det snack och wii-spelande. Trevligt trevligt.

På lördagen mötte jag P och C på stan för lite shopping, eller ja, C skulle shoppa och det fick inte jag för mig själv. Måste spara på pengarna känner jag. Mot kvällen sen var det tänkt att de skulle komma till mig och Anders för lite spelande men det blev att vi möttes på interpool istället. Rätt skoj med biljard.

Igår åkte jag och Anders till Valbo igen för att köpa säng
och köp blev det också. Om ca två veckor får vi våra nya sängar. 180 cm kommer vi ha. Kommer ju tappa bort varandra i den, haha.

Yeye, nu är det dags för en heldag i skolan
och motivationen för det ligger på noll. Hoppas det ändras och att det blir skoj. Ska i alla fall bli skojsiskoj att träffa Erika :)

Tjohej!

Nytt till lägenheten & lyxmiddag

Igår var jag och Anders till Valbo för att kolla på ny säng. Hittade en vi gillade på Ikea och en vi gillade på Jysk, så nu återstår det att bestämma sig. Blir en sväng dit på söndag också och förhoppningsvis blir det även köp då.

Vi köpte annars två nya täcken
och det är så grymt skönt att slippa dela på ett, hoho. Hittade även lite annat fint;

Ramar, fast den ena tavlan har inte hittat sin plats i lägenheten än. Har inte en blekaste var den ska få sitta, så den får stå på golvet så länge.


Några fina ord som får pryda vår sovrumsvägg.


Pryder vår grymt snygga bokhylla.


Och sen denna så att man ska veta vart toaletten är liksom.
Lite svårt annars jö.


Titta mamma, nu har vi också två st. giraffer.
(Fast dina är betydligt snyggare, ska vi byta? hoho)

Jaa, det var väl det.
Mycket fina saker om jag får säga vad jag tycker och det får jag ju också, wiho.

Till middag blev det tokgod mat. Gjorde egna tortillabröd och hade på en massa gott.

Brööödbak & nya smycken

Det blev lite brödbak ändå. Slängde ihop en smet till tre limpor. Det doftar uuunderbart här hemma nu.


Har även lagat lite mat.
Rullade köttbullar och stekte i ugnen och sedan mjölkstuvade makaroner och broccoli till. Yummi yummi.

Efter frisören idag så svängde jag in på Ur&Penn och köpte lite smycken. Kunde inteeee låta bliii.

Köpte även tre stycken berlocker till mitt arband jag beställde hem.

Köpte stereon, tärningen och hjärtat. De andra följde med armbandet jag beställde via Ellos som hade någon kampanj med Hjärt&Lungfonden. På ena står det "För varje hjärtslag", den andra är symbolen för fonden och den tredje är det ett hjärtslag på. Gillar armbandet grymt mycket :) Såå deeet såå!

Tudäj

Dagen började med föreläsning om kritisk realism och första delen av föreläsningen var intressant och föreläsaren var bra. Men andra delen blev tyvärr lite seg och utspårad så jag hängde inte med direkt.

Efter föreläsningen bar det av in till stan och frisören. Klippte topparna och fräschade till håret lite bara och det blev bra.

Tänkte jag skulle baka bröd sen, men hade noll ork när jag kom hem så har degat framför tvn istället. Får se om jag hinner med brödbak imorgon istället :)

Tjohej!

Ror u bob ror i kok

Helgen har varit grym! Umgåtts med familjen och Anderssons och haft det tokbra. Skoteråkande, mys i solen och mycket spelande. Grymt rolig och trevlig helg!

Idag började nya kursen, Pedagogiska forskningsprocesser och metoder B. Låter spännande, eller hur? Det är typ en förberedande kurs inför B-uppsatsen vi skriver därefter. Usch, motivationen för detta ligger på noll just nu, men får ta tag i läsandet och hoppas på att det är lite intressant och att jag lär mig nya saker. Yeye!

Annars har jag handlat, tvättat och lagat mat.
Otroligt spännande det med.

Och nuuu; tv!

Tacktacktack familjen..

..för en underbar helg och påsk! <3

Dalarna, here we come!

Om ett tag så kommer familjen och plockar upp mig och så bär det av till stugan för påskfirande med familjen Andersson.

Även fast jag varit ledig i en vecka
nu så känns det som att det är i stugan avkopplingen finns. Tystnaden (förutom alla skoteråkare, hoho) och gemenskapen. Looovely! Längtar very very mycket!

Så nu får ni ha en bra påsk allesammans
så hörs vi nästa vecka! HEJDÅÅ!

Påskägg!

Igår fick jag leta i lägenheten för Anders hade gömt ett påskägg någonstans. Hihi!

Jag hittade det! Vill ni se vad det innehöll?


PEZ!!!! En himla massa PEZ :D