God natti natt natt folket!

Hade bara tänkt köra lite hemmagym ikväll, men P lurade istället iväg mig på ett stationspass. Mycket skönt, förutom att jag inte ville hoppa och skutta för mycket pga inflammationen i benet. Känns så himla drygt och inte helt kul att inte kunna ta ut rörelserna helt. Känner mig typ slö när jag inte tar ut stegen och det helt, men sure, jag gör så gott jag kan. Kändes bra efteråt i alla fall.

Yepp yepp, kanske dags att gå och lägga sig så man vaknar pigg imorgon inför Uppsala, wiho.

God natt folket!

Yes yes yes, denna helgen gillar vi!

Kom nyligen hem efter att ha varit på Stadium och intervjuat butikschefen där. Gick riktigt bra och vi känner alla tre att vi kommer få ett riktigt spännande resultat och framförallt diskussion. Diskussionen kommer bli så rolig att skriva, hihih, typ det man ser fram emot :) Wiho!

Nu sitter jag och äter en smarrig lunch bestående av varma hundar, makaroner och en tokgod vitlökssås, yummi yummi yummii, yes yes yes!

Imorgon åker jag, Ika och Fisen till Uppsala för att fira Camilla och Helena. Kommer bli grymt skoj. Sedan på lördagen åker jag och Ika till Stockholm och partar lite mer där när vi ska fira Jenny. Grymt rolig helg som jag verkligen ser fram emot. Wiho!

Badankan!

Varför inte förgylla bad-/duschstunden med en söt liten badanka från Coolstuff.se? Min anka jag köpte gillar musik den och har därför en inbygd radio. Gillas mycket mycket!

Coolstuff.se har hur mycket roliga saker som helst och jag tror alla kan hitta något som man tycker är kul. De har dessutom nu att man kan länka de och få ett prylpaket innehållande lite roliga saker.

Så, varför inte göra som jag? :)


Puuhh!

Har varit på ett av det jobbigaste spinningpasset jag varit på. Puuhh! Grymt tufft, men oh så skönt det är efteråt. Då är det bara att klappa sig på axeln och berömma sig själv för att man orkade igenom det! Wiho!

Guten morgen!

Frukost och Gossip Girl. Helt okej morgon måste jag säga.

Ska snart byta om och sedan möta upp Persson på stan för att kika present
och därefter blir det träning, woho.

Har inte så mycket annat att säga,
såå ha det gött allesammans!

Bra tankar!

"Varje morgon sätts det in 86400 sekunder på ditt konto och varje natt försvinner de sekunder du inte användt och du kan ALDRIG använda något i förskott.

Din enda möjlighet är att leva i nuet och anväda dig utav den tid du får.
Det är bara DU som väljer hur du vill spendera dem...
och Du har råd att göra fel, du har råd att falla för du är rik. Det du där emot inte har råd med är att stanna. Stanna kvar och låta tiden försvinna förbi utan att använda den."


Läs hela texten här!

 

Jag gillar't!


Intressant inlägg..

..eller kanske inte!

Fick en skön sovmorgon till tjugo i nio idag.
Sedan tog jag mig en liten springtur och en pw. Riktigt skönt. Därefter la jag mig på balkongen och solade en stund. Tyyyp skönt!

Sedan var det dags att bege sig till skolan för handledarmöte.
Gick mycket bra och vi fick faktiskt rätt bra kritik och även lite synpunkter vi kunde tänka på.

Yes, har inte så mycket mer att skriva just nu känner jag.
Dags att ta tag i disken och sedan äta middag. Tjoho!

The Cool Hearts


Camillas dag!

STORT GRATTIS till Camilla på 22 års dagen! Jag hoppas verkligen att du får en underbar dag och att du mår toppenbra :)

Idag mötte vi upp Camilla och sedan gick vi hem till mig. Jag och Erika bakade blåbär- och rabarbermuffins igår och idag satte vi ljus i dem och gav till Camilla. Det verkade som hon uppskattade det, hihi.

Därefter blev det lite plugg, men blev klara med det vi skulle göra rätt fort så vi slutade redan innan lunch. Imorgon ska vi ha handledarmöte så hoppas vi får mycket bra kommentarer som vi kan arbeta med.

Har annars inte gjort så mycket.
Tagit en powerwalk i solen och sedan har jag slöat, hoho. Sitter och tittar på unga mödrar och dricker sockerdricka. Var hur länge sen som helst som jag drack läsk. Hur gott som helst!

Ett regnigt Gävle

Igår åkte vi ut till Aqua Spa i Gävle där jag fick en helkroppsmassage av Anders. Eller aa, det var inte han som masserade, utan han bjöd mig på det, tihi. Grymt skönt var det i alla fall. Tack så himla mycket älskling! <3

Därefter åkte vi ut till Valbo centrum och kollade runt. Vi letade båda efter studentpresenter, ingen enkel uppgift måste jag säga. Lyckades heller inte hitta något, men har ju rätt gott om tid på mig i alla fall.

När vi sedan kom hem tände vi grillen och gjorde en lika god middag som föregående helg; fläskfilé, klyftpotatis och kall vitlökssås.
Yummi! Därefter slängde vi på rabarberpaj i folieknyten på grillen. Blev lite rinnigare än om man gör i ugn, men smaken var rätt bra, förutom att jag hade haft på alldeles för mycke socker, hoho. På kvällen sen kom Sandra och Thim över och vi glodde Champions League finalen. Mysig kväll!

Yepps, nu ska vi snart ut till tvättstugan
och tvätta våra mattor, woho. Riktigt underhållade!

Så, tjohej!

Något nedslående

Strax efter åtta i morse kom Camillla och Erika hit för plugg. Öppnade upp dokumentet vi skickade från Erikas dator och vad skådar vi om inte ett dokument med en massa kommentarer från Maria. Dessa kommentarer hade vi bearbetat hela dagen igår och vi även skrivit om en massa i vår uppsats. Så alltså, för att vara övertydlig; allt vi hade ändrat och skrivit till igår var putts väck, borta, försvunnet, gone with the wind! Vi har ingen aning om hur det kunnat bli så eftersom vi sparat ned det på skrivbordet, sparat hundratusenelva gånger och även skickat det till våra mail. Ja, så vi blev såklart en aning deppiga, men ja, vad kan man göra? Bara att sätta sig och skriva om allt och sure, det gick rätt okej. Hoppas bara att vi inte missat något som var grymt skrivet igår, men så kanske kan vara fallet, who knows? Inte vi i alla fall, hoho.

Yes yes, så uppsatsskrivande är det vi sysselsatt oss med idag
och vi har även gjort ljusa slingor på Erika. Blev mycket fint måste jag säga :) Var lite nervös eftersom sist jag slingade blev det som sagt katastrof, hoho, men tur det blev bra nu.

Nu ska jag strax börja med middagen och idag blir det lyx; korv och makaroner, wooohoo. Det kallas; SLÖ JOHANNA, yepp! Men äsch, jag orkar inget annat. Ska i alla fall lyxa till det med lite efterrätt sen; turkyoghurt med rabarberkompott. Hoppas det kommer smaka, hih.

Bra dag idag idag idag!

Idag tog vi sovmorgon med uppsatsskrivandet och mötte upp Camilla vid halv tio för gymmet. Gick tokmycket bättre där idag än det gjorde i tisdags. I tisdag hade varken jag eller Erika energi för fem öre, men idag så. Körde rejält och la på mer vikt på armarna. Grymt skönt!

Efter lunch och dusch satte vi oss på Erikas balkong i bikini
och satte igång med skrivandet. Vilken stor skillnad vädret gör med våra humör. Igår var det grått och alla var trötta och så opeppade man kan bli, men idag var vi glada och skrivandet gick bättre, tjoho! Hoppas på lika bra väder imorgon!

Yepps, det var nog det jag hade att skriva för tillfället. Men en låt kan jag väl ge er. Det vill ni ha va? Jaa, jag tänkte väl det. Låt se, vad ska johanna bjuda på idag då.. hmm.. bra blir det såklart, oroa er inte för det!

Here it comes!

Laddar!

Laddar med musik för att snart cykla iväg till gymmet. Grym musik lyssnas det på såklart. Liquido för tillfället! Me like!

Efter gymmet blir det snabbt hem för en dusch och sedan över till Erika för plugg och färgning av hennes hår. Jag och Camilla ska slinga hennes hår. Hoho, vi får väl se hur det går. Camilla har aldrig färgat förut och sist jag gjorde slingor blev det en smärre katastrof, mohaha!

Yes yes, ha det gött folket!


United


Galet!

Hade verkligen förväntat mig att dessa fem veckor med uppsatsskrivande skulle vara pest och pina eftersom jag trodde vi skulle behöva sitta med uppsatsen 8-17 varje dag eller något. Men ja, vi är ju så grymt grymma så det behöver vi inte. Idag ska vi endast läsa igenom det vi skrivit, annars är vi lediga. Sa jag att vi är grymma?

Grym var det ja!

Bra dag idag också!

Solen gör en så glad och det mesta känns så mycket lättare. Uppsatsskrivandet idag gick bra. Satt ute i solen hela dagen. Var duktig och smörjde in mig med solkräm, men brände mig olyckligtvis ändå, bläh på det.

Grymt skönt att spendera dagen i ett linne och ett par shorts, hallå, lovely!

Efter uppsatsskrivandet tog vi en cykeltur ner till stan för att lämna av Camilla på tåget. Skönt att röra lite på sig efter att ha suttit still hela dagen, hoho.

Yes, det var nog allt, hoho!

Later!

SOOOL

Får en liten stund på balkongen i solen nu innan jag ska traska över till Erika för uppsatsskrivande. Lär ju bli balkongen där också så jag klagar inte det minsta :)

Sitter och lyssnar på lite bra musik
och det mesta känns väldigt bra för tillfället. Uppsatsen går bra så ingen press från skolan heller. Grymt! Jag saknar dock min familj och skulle väldigt gärna vilja åka hem och krama om dem. Slänger över en cyberkram i alla fall, hihi. *släääääänger*

Ikväll blir det nog träning, skönt. Får se vad det blir för något.

Håller tummarna för att jag ska få mitt schema för sommaren hemskickat den här veckan.
Vore skoj att få veta hur jag kommer jobba så man kan planera in saker, yes!

Men men, nu ska jag ta mig en skål med vaniljyoghurt och frysta blåbär, yummiiiii! Ha en fin dag allesammans!
Kram på er!


Bra helg, mycket bra helg!

I fredags tog vi ledigt från uppsatsskrivandet, sköönt.
Blev lite städning och en massa slappande. Sen på kvällen blev det kubb med Erika, Magnus och Erikas syster och kusin. Grymt roligt! Men när är inte kubb roligt liksom? Hihihoho.

Igår tog vi en långpromenad i det underbara vädret.
Hur grymt är det inte att kunna gå i linne? Superskön promenad i alla fall. Sedan på kvällen plockade vi fram vår nya grill och grillade för första gången på balkongen. Det blev huuuuuur gott som helst; fläskfilé, klyftpotatis och världens godaste vitlökssås. Inte dåligt måste jag säga, inte dåligt alls, utan hur bra som helst!

Idag då.. har tvättat sen åtta imorse. Inte speciellt skoj, men skönt att ha det avklarat.

Yes yes, tokskön helg och grillningen var verkligen pricken över i:t! Wiho!


Orkar inte tänka, yes?

B-uppsatsen går framåt och det känns ruggigt bra. Nästa vecka blir det intervju, tjoho.

Hade tänkt att jag skulle få sova länge i morse men thi fick jag,
runt sju smäller det till så att fönsterrutorna dallrade. Himlans åskväder må jag säga. Håhåjaja. Yeye men det blev rätt bra ändå. Smatter utanför fönstret, muller och desperate housewives på datan. Helt okej alltså.

Johanna har precis varit duktig och dammat, dammsugit och torkat golven. Applåder om jag får be!

Nu borde jag väl klura på vad det ska bli till middag.
Har noll ideér till detta, buhu, help, please?

Vi får hålla tummarna för att köket hittar på något själv så slipper jag tänka, yes?

Hej hopp!

Dagen började klockan kvart över sju med en cykeltur ner till stan för att möta upp Camilla och sedan traska hem till Erika och sätta oss och plugga. Yey! Det går faktiskt riktigt bra och vi känner att vi har fått mycket gjort. Vi har bland annat bokat in intervjuer och gjort frågor till detta och börjat skriva på inledning, syfte och metod. Mycket bra jobbat av oss måste jag säga. Blev även en tur till skolan för att träffa vår handledare och vi hade ett mycket givande samtal. Yes yes!

Nu har jag precis ätit en världens godaste baguette
(bilden i föregående inlägg) med ost, sallad och gurka på. Otrooooligt gott, hey!

Nu ska jag slänga iväg ett mail till KappAhls huvudkontor och sedan tar jag ledigt resten av kvällen, tjoho!

Mmmmm!


Baguetterrrrrr! Mmmmmmmmm!

Yes I know..

..det var ett tag sen nu.

I fredags tog vi i alla fall bussen till Uppsala och hem till Camilla. Lite party där först och sedan bar det av ut till krogen för lite dans. Mycket skoj faktiskt!

Lördagen spenderades på stan för lite shopping. Johanna var väldigt duktig och köpte bara en t-shirt, hohoho. På eftermiddagen tog jag tåget hem och spenderade kvällen med Anders. Halvslumrade dock nästan hela kvällen, haha.

Igår gjorde vi inte speciellt mycket, en promenad blev det och sedan segande framför tvn. Köpte rabarber i veckan så det gjorde jag en paj av till oss också. Very good!

Idag har vi varit i Uppsala igen för att jobba med vårt arbete för b-uppsatsen. Har planerat, skrivit intervjufrågor och funderat hur vi ska gå tillväga. Vi har även gjort lite observationer i butiker. Blev ett litet bakslag i våra idéer men de ska vi greja med imorgon så jag tror det kommer bli jättebra och förhoppningsvis skoj.

Nu tittar jag på Biggest Loser, såklart. Bra bra bra serie liksom!

Yeah, har inget mer att skriva så tjoheej!


Uppis, here we come!

Imorgon åker vi till Uppsala för att hälsa på Camilla och se vad Uppsala har att erbjuda, hoho. Ska bli grymt roligt faktiskt. Dock synd att Erika inte kunde följa med, men vi åker dit snart igen och då ska hon med, så det så :D

Detta fält måste fyllas i

Nu börjar favoritprogrammet Biggest Loser, me like me like!

Blev ett pass på gymmet den här morgonen också och det var skönt som vanligt. Så skönt att ha träning avklarade så tidigt. Efter gymmet blev det lunch, dusch och sen över till Erika för att gör klart våra uppgifter och klara blev vi. Riktigt grymma är vi! När vi läste igenom det blev vi chockade flera gånger att det var så bra ibland ;D Haha

Har därefter segat framför tvn, lagat mat och ätit mat.
Nu segar jag jag ännu mer framför tvn. Biggest Loser liksom, hallå!

Igår dummade sig min mobil rejält. Började med att jag inte kunde ta emot några sms, sen när jag satte i laddaren i mobilen piper den till och så står det "Allvarligt fel. Avbryt laddningen och använd inte telefonen. Kontakta Sony Ericson Call Center" Kuuul det var då. Då var jag tvungen att kontakta Call Center, men hur, om jag inte får använda telefonen? Haha. Ne men jag ringde nå nummer ändå, men numret var avstängt, så det kändes mycket lovande. Sökte runt lite på nätet om det och märkte att jag inte var ensam om att ha varit med om det. Hittade en blogg som nyligen haft problemet och skrev ett inlägg. Nån timme efter får jag ett mail där hon skrev att jag var tvungen att uppdatera mjukvaran. Så det har jag gjort och nu verkar det fungera som det ska. Tack ska du ha,
missmaddis.com :)

Nu ska jag bara försöka få tillbaka alla nummer som försvann,
hoho, men de finns lagrade på datorn som tur är men jag vet inte hur man gör får att få tillbaka dem i telefonen. Får vänta tills Anders kommer hem :) Hihi

Nämen hallå där liksom

Idag har johanna varit ganska så duktig och pluggat. Eller jag skulle väl nästan kunna säga att johanna varit väldigt eftersom hon gjort klart en uppgift. Ja, det måste väl kunna sägas vara väldigt duktigt? Eller? Elleeer?

Har annars lagat till en god middag bestående av couscous, tzatziki och kotletter. Hade turkisk yoghurt som behövde användas så det fick bli en liten halvlyxig middag såhär på denna fina tisdag.

Nu ska jag strax ut och tvätta igen,
måste tvätta överdraget på den nya madressen för den luktar blääh. Inge kul alls att sova på den då eftersom den luktar blääh. Och vem vill sova på en madrass som luktar blääh?

Jag har länge funderat på varför couscousen vi köper har en så dum förpackning. Ser alltid ut såhär när jag öppnat den:


Idag upptäckte jag dock någonting efter att jag öppnat förpackningen.

Nämligen detta:



Tudääj

Kvart över åtta var jag och Erika på gymmet imorse och körde i 75 minuter. Riktigt skönt.
Har precis kollat våra bästa år och nu blir det nog lite blåbärssoppa och keso :)

Däääärefteeer pluggggg. tjoohoo!

Hej dubbelsängen!

Igår efter dansuppvisningen, som gick finfint, så hyrde vi ett släp och åkte och hämtade våra nya sängar. Nu kan jag ligga raklång åt vilket håll som helst i vår säng, hihihohoho. Tror dock det kommer ta ett tag att vänja sig vid nya sängen för den vi hade innan var lite mjukare. Men hallåå, har ju hur mycket plats som helst när man ska sova nu och det kan man inte klaga på. Wiho! Anders var även duktig igår och fixade om i förrådet så att sängen skulle få plats. Han är så duktig så, för även fast det är proppat med saker där inne så kan man fortfarande komma in om man ska hämta något :) Duktig pojke liksom!

Sen klockan åtta idag har jag tvättat och även pluggat en del. Har snart skrivit en a4 idag och det tycker jag nog är rätt bra jobbat faktiskt.

Nepp, något mer spännande än detta har jag nog inte att skriva, så tjohej på er!



Häftig kille!


Himlans fina vänner man har!

Valborg firades hemma hos Erika och Magnus och det var mycket mycket trevligt. Jag och Anders var där och Fia, Sandra och Thim också :) Himla bra gäng det där måste jag säga! Det blev gott att dricka, roliga samtal, musik och spelande. Grymt skoj! Kom i säng strax efter tre och även det visar att kvällen var trevlig, hihihoho.

Tack tack tack för en grymt mysig valborg girls and boys :)