Strömsund today!

Idag blir det först seminarium till 16 och därefter bär det av till Strömsund med Erika, Fia, Sandra och Elin. Imorgon åker vi dessutom vidare till Erikas stuga. Ska bli riktigt mysigt att komma bort lite, traska i skogen, grilla och bara ha det väldigt bra :)

På måndagen åker vi tillbaka till Strömsund och på tisdagen bär det av hem till Gävle igen. Ska försöka hinna med att träffa Kjell och Eva också. Riktigt skojigt det. Har inte varit där sen jag var liiiten, minns inte ens när det senast var.

Yes yes! Ha det bra allihop! Tjooheeeej!

En rubrik :)

Kvart över sju i morse hoppade jag och Anders i träningskläderna och tog oss ut på en liten joggingtur. Tung tur för min del i alla fall, man känner att man varit förkyld, hoho. Efter springturen blev det styrkepass hemma i vardagsrummet. Ben, rygg, armar, axlar och mage stod på schemat. Bra jobbat av oss, hihi.

Sedan var det dags för plugget för mig. Först grupparbete med Camilla och det gick rätt bra. Mycket att diskutera och för lite tid känner vi, haha. Sedan var det föreläsning och den var bra och intressant.

Yes, sedan har det inte blivit så mycket mer än middag
(köttfärslimpa, kokt potatis & kantarellsås, mums), biggest loser (bölar som alltid) och idol. Nu försöker jag mig på lite plugg innan klockan slår 22 och det är dags för en ny säsong av Hell's Kitchen, whii. Inför det laddar vi upp med popcorn.

Imorgon blir det plugg i skolan med Camilla, föreläsning och mer plugg med Camilla. Sedan bär det av till gymmet och därefter RAGGAA, wii, ska bli så skoj!

Johanna och popcornen säger, over and out!

Guten Morgen!

God morgon god morgon! Skillnad på väder idag måste jag säga. Regn regn regn och igår var det sol sol sol. Men men, det funkar det med!

Igår var det heldag i skolan med Camilla och vi fick en del gjort så det var skönt. Efter det så cyklade jag och Erika till Hemlingby och körde en pw på 5 km. Riktigt skönt i det fina vädret. Ska ses idag igen och cykla upp dit. Me like!

Annars blir det väl pluggiplugg idag, yes! Ska väl köra igång nu lite innan promenaden. Ha det braaa allihopaa! Byebye!


hejhejhej, hemskt mycket hej!

Hmm, vart kommer det ifrån?

Helgen har passerat i turbofart
och det känns inte direkt som jag gjort speciellt mycket. Började i alla fall lördagen med en långpw-promenad med bra musik i lurarna. Riktigt skönt! Sen glodde jag Fången i tystnad, grymt bra film det! Sen blev det lite plugg, lite mer degande framför tvn och sedan Meet the Spartans, haha så himla bra film! Skrattade högt flera gången!

Anders slutade kl 15 igår, men kom inte hem fören halv nio. INTE OKEJ! Bilen pajade halvvägs från jobbet och det tog ett tag innan han hittade en polare som kunde komma och hjälpa honom bärga. Vilken toktur att han hade en så bra vän :)

Imorse var vi och röstade, go miljöpartiet, go go :) Därefter blev det xbox-lir och sedan en promenad till Dollar & ÖB med Erika.

Eyyyy, ha det hörrni :)
Tjohihihiheej!


Uppdateraren nr 1

Idag började jag, Erika och Sandra dagen på gymmet. Skönt pass och det gick oväntat bra för att ha varit flera månader sedan jag sist var där. Yes!

Hade planerat att läsa en del i kurslitteraturen idag, men istället blev det att jag handlade, diskade, bakade kakor och åt kakor och glodde tv, hoho. Har bara blivit yttepytte plugg, men bättre än ingenting i alla fall får jag tänka ;D

Dags fixa lite nachos kanske, hihi. Ha deeeeeeeet, tjoo!

hihi nu skriver jag din rubrik :)

Ja, Anders var lite busig när jag gick ifrån datorn :) Fin rubrik det blev, hihi.

Mina högtalare glappar med ljudet, eller ja, vet inte om det är högtalarna det är fel på eller om det är datorn :S Måste typ trycka sladden åt sidan eller nedåt för att ljudet ska fungera. Fick göra en nödlösning för så kunde jag ju inte ha det :


Silvertejp it is! Hur skulle världen klara sig utan det egentligen?

Blablabla..

Nu var det ett tag sen.. igen!

Veckan har mest inneburit plugg och i fredags var det heldag på extrakursen Kost och prestation. Grymt bra dag faktiskt och väldigt intressant. Först föreläsning och repetition om näringslära, sedan på eftermiddagen kom föredetta elitbrottaren Joachim Söderman och berättade om sina erfarenheter inom kost och prestation. Mycket bra föreläsning!


Joachim Söderman - bild lånad från Google.

På kvällen var det inflyttningsfest hos Sandra och Thim. Mycket trevligt med snack, musik och spel. Det gillas!

Igår var det också skola på förmiddagen
och då föreläste en nutritionist och det var rätt bra det med. Känns som den här kursen är roligare än ordinarie kurs till och med, haha.

Yes, under resten av helgen har det väl inte hänt så mycket spännande. Lite städande och filmkikande och nu ska jag fortsätta med städandet, skoj va?

Yes yes, ha det bra ni! Tjohej!

Veckorna rullar på..

..ja, redan onsdag, alltså snart helg igen. Galet vad tiden går fort.

Föregående helg var jag som sagt (skrivet?) hemma i Stockholm. Började med att världens bästa pappa kom och hämtade mig inne i centralen. Sedan for han och Sten upp till stugan. Det blev tacos till middag med världens bästa mamma och världens bästa bror och sedan for vi iväg och lirade bowling. Var riktigt roligt och det gick hyfsat bra för en gångs skull. Vi alla fick vinna en varsin serie och då blir det ju desto roligare tycker jag :)

På lördagen var det Gröna Lund som gällde för mig och brorsi. Kom in till öppningen vid elva och första timmen var hur rolig som helst eftersom det var jättelite folk och man behövde knappt köa. Därefter kryllade det av folk och köerna blev längre och längre, men det var roligt ändå. Hade dock åkt på världens förkylning kvällen innan så när alvedonen släppte var det inte lika roligt längre. Så blev en rätt tidigt hemgång, men vi båda var nöjda ändå :)

På kvällen sen så kollade jag och mamma på en svartvit serie från typ 60-talet, haha. Kullamannen hette den. Minns att jag sett något/några avsnitt av det när jag var mindre så det var ju roligt. Kanske inte den bästa och mest spännande serien, men den dög bra en slö lördagskväll för en halvsjuk johanna, hoho.

På söndagen for vi till Stinsen och kikade kläder.
Brorsi skulle leta jacka och en jacka fann han. Hur snygg som helst och en helt otippad stil måste jag säga. Men riktigt snygg blev bror min, med ny jacka, ny halsduk och ny tröja :) Prima ballerina liksom!

Därefter var det dags för mig att rulla hemåt.
Kom in till centralen och ja, självklart så var tåget försenat med 50 minuter. Mycket roligt att slå ihjäl den tiden på centralen.. NOT! Men men, hem kom jag i alla fall till slut och ja, nu ska jag väl försöka avsluta detta långa och otroligt intressanta inlägg. Vet inte riktigt vad som flugit i mig, är ju nästa en uppsats det här ju snart. Kan det vara att jag egentligen borde plugga? Kan det vara så? Va? Va? Va? Allt annat blir ju så fruktansvärt mycket roligare då :)

Yes yes, nu ska jag glutta Cityakuten och samtidigt läsa engelska vetenskapliga artiklar. Kommer säkert gå prima det :) Tjohej på er!!

Huvudstaden nästa!

Packar och fixar för att snart sätta mig på tåget till Stockholm, wiho!

See you there!