Tänd ett ljus

Tänder ett ljus för dig, Robert!
Ett år sedan idag, tiden går helt galet fort!
Vila i frid!



Sköönt

Nu är vi klara med näst sista kursen för den här terminen. Oh, lovely!
Redovisade idag och det gick helt okej. Så grymt skönt att ha det avklarat!

Igår var det massageprovet som sagt. Gick riktigt bra faktiskt, så nu är det bara att göra hemtentan och massera 10 pers, sedan är jag diplomerad massör. Wöhöö! Bara att rada upp er, hoho!

Imorgon åker jag och Elin till huvudstaden som sagt. Gryymt skoj!
Ja, så nu ska jag väl ta och packa så det är klart.


tjohej!

Hoho, bilden?

Varför syns inte min profilbild föresten? Eller gör den det för er?

Hoho, bilden vart är duuu??

ooh

Himlans bra med uppdateringar här ser jag. Skrivs inte bloggen av sig själv?
Ajajajdå, det trodde jag nog.

Ja, så vad har hänt då?
Massagekurs hela helgen och igårkväll och ikväll dessutom. Det är riktigt skoj och man får lära sig massor. Så nu är det bara att boka tid ;) Hohoho. Ska köpa massagebänk också, ännu bättre.

Ikväll är det massageprov då vi ska utföra en timmes helkroppsmassage. Rätt krångligt att komma ihåg allt, men det svårast är att hålla tiden. En timme låter mycket, men det är det inte. Man har liksom rätt många olika muskler att hinna med, haha. Får se hur det går. Skoj ska det bli i alla fall :)

Imorgon är det sista dagen på kursen näringslära så då ska vi redovisa. Woho, inte skoj. Hah. Men sen är den i alla fall slut så det är skönt. På torsdag åker jag och Elin till stockarnas holm och det ska bli sköj det. Får se vad som dyker upp på valborg.

Såå, nu vet ni lite.
Nu måste jag skriva klart en uppgift, tjooohoooo.

Massagekurs

Idag träffades vi i gruppen igen och blev klara med grupparbetena. Himla skönt att ha det klart i alla fall. Vid lunch gick vi och gjorde sista uppgiften där man skulle ut och äta en "dagens" och uppskatta näringsinnehåll osv. Erika och Micke åt lunch och jag tittade på. Åh, det är så roligt att vara mig ibland, speciellt om det är mat vi snackar om. Jävla allergier..

Jaja..

Därefter drog vi hemåt och Johanna fick äta sin lunch, woho. Sen satte vi oss på Erikas balkong och gick igenom musklerna i kroppen inför massagekursen som börjar imorgon. Åh, jag längtar. Ska bli grymt skoj att gå massagekursen. Lite smådrygt bara att den är över helgen då man hört att det ska bli så fint väder. Ja men då sitter vi inne vi :) Haha.

Håller på och lagar middag och gör lite pastasallad inför helgen eftersom det inte finns nån micro eller något där.

Nu ska jag äta tror jag. Orkar nog tyvärr inte vänta på Anders som kommer hem från jobbet vid halv nio. Stackarn, segt att jobba så långt hemifrån :/ Men han är grym han och klarar det strålande!

Hej svejs!

Dansdansdansdans

Det blev dans i alla fall och det var det verkligen värt. Grymt skoj var det. Man är så glad när man är där och när man går därifrån. En timmes dans går alldeles för fort och man vill bara dansa meer.

Kollar Medium nu..

Blöh

Förkylningen sitter fortfaranade i. Urk!
Har beslutsångest gällande dansen ikväll. Ska man gå dit ändå? Tror det endast är ikväll och en kväll kvar på den här terminen. Kanske bäst att pallra sig dit då..

Snart ska jag möta upp Erika, sen kommer Micke och Karin och hämtar upp oss och vi ska bege oss till Bomhus för att laga mat. Ja, ni hörde rätt. Läser just nu Kostvanor och näringslära och i den kursen så ska man laga en måltid tillsammans utifrån vissa kriterier. Visst, kan säkert bli skoj det, men är inte på humör för det idag. Men men, bara att få det gjort.

Igår satt vi hela dagen i skolan och arbetade med grupparbetet. Gick rätt bra faktiskt och man känner att man börjar se slutet. Woho!

Vi ska ses imorgon också och försöka få klart det och nästa vecka är det redovisning som gäller.

Jaja, nog skrivet. Hejdå!

Wöö

Åkt på en jädrans förkylning, men nu är det lite bättre i alla fall, så det är skönt.
Vill bli snabbt friskt nu så jag får återgå till träningen igen.

--

Anders, jag älskar dig!

...

... sjuk

Gårdagen

Igår blev det till att gå upp tidigt. Städa, fixa, handla och förbereda maten. Vid två så kom våra päron och vi fikade lite först. Gick himlans bra när de träffades måste jag säga. Man är ju rädd för att det ska bli knäpptyst och att ingen ska ha något att säga, men det gick tokbra. Våra föräldrar är så bra :)

Promenad och sedan middag. Riktigt trevlig dag måste jag säga :) Så det måste vi göra om!

Tjohej!

Oh, helg!

Hej och välkommen hit igen helgen, trevligt att ses.

Sitter och lyssnar på musik och äter pannkakor. Samtidigt så bakar jag bröd. Hela 3 st limpor, oho.

Var på föreläsning i morse, men vid rasten så drog jag och Erika hemåt. Ingen vidare bra föreläsning, så kändes inte som det var någon mening med att stanna kvar. Vi har så mycket annat att göra, med läsning och grupparbete bland annat.
Dessutom har jag tokmycket att göra i lägenheten. Det ska vikas mängder med tvätt och städas.

Imorgon får vi besök av mina päron och Anders päron. Första gången våra föräldrar träffas faktiskt. Helt sjukt att de inte träffats än, för jag och Anders har ju hängt ihop i snart 3 år, haha. Inte helt konstigt att de inte träffats i och för sig, för de bor ju ca 60 mil ifrån varandra. Jaja, det ska i alla fall bli skoj. Bjuder först lite på fika och sedan middag :) Kommer bli mys det!

Oh, nu luktar det gott här hemma :) Yummi yummi!

Ach ach, ni får ha det så bra folket!

hej svejs!

Hejhejhallåå!

Nu var det ett tag sen, ja. Antar att ni saknat mig? Mohahaa

I helgen var vi i stugan och det var riktigt mys. Toppenväder varje dag, påsklunch ute i solen, många promenader och mycket spelande. Riktigt skön helg.

Åter till verkligenheten och mängder med pluggandet. Woho. Sitter och läser om prevention av ätstörningar just nu.
Vid tolv ska jag bege mig till plugget och träffa gruppen för lite arbete.

Ey, föresten, gjorde tentamen i välfärdssjukdomar för några veckor sedan och fick tillbaka den här om dagen med ett C. Woho, kändes himlans bra det.

Nu ska jag läsa klart. Ha det braa, tjoho!

Stuuugan

Idag bär det av till stugan med familjen. Oh, jag längtar. Kommer bli så myys.
Dom kommer och hämtar upp mig lite senare, men kan dom inte komma nu liksom? Jag är redo, färdigpackad och vill bara härifrån nu. (Gävle luktar Gävle idag och det gillar vi inte). Urk!

Imorgon kommer fam. Andersson också, så då blir helgen ännu roligare! Får se vad vi hittar på, men bastubad blir det utan tvekan i alla fall.

Nu håller vi tummarna för fint väder, okeej?

Ha det gött allesammans, pöss pöss på er!

Hjärnan min

Min hjärna har tagit påsklov.

Det är inte så bra eftersom vi inte har något lov.

Jag har massor jag behöver göra, men hur ska man lyckas med det då hjärnan åkt på semester?

Kan man lyckas med pluggandet utan sin hjärna? I och för sig så kanske den ändå inte bidrar med så mycket, men ändå. Schysst att den bara lämnar mig i sticket sådär.

Aja, finns väl inte så mycket annat att göra än att slänga sig framför tvn och ha det bra.

tjohej

Ki balans

Nu ska jag byta om, fylla vattenflaskan, packa väskan och cykla iväg på träning.
Ikväll blir det ki-balans.
Himlans skönt det. Har lite träningsvärk ifrån springturen jag och Anders tog igår, så ska bli skönt att få stretcha och tänja ut musklerna nu.

And off I go.. bye!

Tråkväder

Hade önskat att det skulle varit lika fint väder som det var igår eftersom jag är ledig, men nej nej.
Eller aa ledig och ledig är jag väl egentligen inte. Har i alla fall ingen föreläsning, men måste läsa som en tok idag. Har massor att läsa, blöh.
Sitter just nu med Lars-Magnus Engströms bok Idrott som social markör som vi ska läsa i Välfärds. Har väl sissådär 4 grejer till att läsa sen, om inte mer.

Måste ta mig till stan idag också för att köpa färgpatroner till skrivaren, woho. Eller ska jag köpa en ny skrivare istället? Kostar väl ungefär lika mycket det så.. ja, vi får se.

Nu ska jag koka en kopp te och dyka ner i boken igen.

tjohej

Måndag igen

Veckorna går verkligen tokfort. Fast den här veckan får gärna gå fort o sen sakta ner vid torsdagen. Då åker vi till stugan, wiho. Kommer bli riktigt mys det.

Just nu sitter jag ute på balkongen med en kopp te och datorn i knät. Solen skiner och det är riktigt varmt. Lovely!

Egentligen gillar jag inte att ha sena föreläsningar som idag (12.45-16), men just idag var det perfekt. Då hinner jag sitta ute i solen och ha det bra rätt länge. Lovely igen!

Funderar på om jag kanske skulle ta mig en liten promenad, fast nje, sitter rätt bra här och det blir ju en promenad till plugget sen så. Och en ikväll kanske, vi får se.

Ha det så bra idag i solen!

Solen :D

Nu kom solen fram, woho, så nu blir det en promenad :)

Fast and furious

Ja den var vi och såg igårkväll. Kanske inte min typ av film egentligen, men den var faktiskt rätt bra. Min favorit, Michelle Rodriguez, från Lost var med så det var skoj. Det var i princip spänning rakt igenom hela filmen, så kan nog allt rekommendera den :)

Gårdagen var mys. Hade inget speciellt planerat och det var grymt skönt. Vaknade hyfsat tidigt, åt frukost ute på balkongen i solen, lovely. Därefter blev det rätt lugnt. Bakade scones till lunch och sedan tog jag och Anders en liten promenad. Skådade de första tussilagorna, wihoo. Och just det, i fredags såg jag dessutom 2 st påfågelfjärilar! Underbart!

Till middag gjorde vi köttfärspizza och den blev grymt god. Kan verkligen säga att det blev en mysig dag och man blir så glad och mycket piggare av solen. Ge oss mer av det.

Idag vaknade man dock till grått och trist väder. Regn, woho.
Kan vara mys det med, men hade hellre velat haft soool idag med, så hade man kunnat sitta ute på balkongen och pluggat.

Jaja, nu ska vi äta lite blåbärssoppa med keso till lunch. Tjooheej.

Ingen rubrik

Igår var jag och klippte mig. Eller ja, det var frisören som klippte och jag som blev klippt. Sådär då har vi rätt ut det.
Blev nöjd med frisyren, men stylingen efter, haha, jösses. Kan inte förstå det, har aldrig blivit nöjd med stylingen som frisörerna gör. Vad gör dom egentligen?
Jaja, det var bara att åka hem och tvätta håret och sedan fixa till det som man själv ville ha.
En liten bild med resultatet...


(klickbar bild)

Innan dess var det föreläsning. Har börjat en ny kurs den här veckan, Kostvanor och näringslära. Väldigt intressant, men kan väl inte direkt påstå att vi har världens bästa föreläsare. Jaja, blir säkert bra ändå.

Idag har det också varit föreläsning och sedan jobbade jag och Elin lite med vårat arbete i välfärds.
Nu ska jag strax fixa lite mat och sedan dra iväg till dansen, tjohoo.