Grym lördag, seg söndag!

Gårdagen var riktigt lyckad. Började med en promenad ner till stan för att möta Persson, Carro och Jenny. Där blev det fika, lite shopping och en sväng in på systemet. Därefter blev det tacosmiddag hos Persson. Mys mys :) Mer folk rullade in efter middagen och vi dunkade musik och drack gott, för att sedan bege oss till krogen. Dans, dans och härliga människor avslutade kvällen!

Söndagen startades med frukost framför tvn och sedan kom Erika över och pluggandet sattes igång. Fick en del gjort och vi kände oss nöjda. Mycket kvar att lära sig dock, men det grejar vi.

Resten av dagen spenderades framför tvn och datorn, whey. Så segt och långtråkigt, men kunde inte komma på något bättre att göra. I och för sig skönt med en riktigt segdag ibland också, helt klart.

Har nyss gluttat Sanningens ögonblick. Hujja, vilket program alltså. Vissa frågor kan man inte ens förstå att dom kan ställa. Dom frågade bland annat tjejen som var med ifall hon varit otrogen under sitt nuvarande förhållande. Hon svarar ja med ett leende på läpparna och vänninorna skrattar. Hon säger sig också ha en förklaring till det (?) som hon sedan skulle säga till sin man. Hallå? Näe, jag ska inte se på ett sådant program, blir bara frustrerad över människorna som är med. Urk!

Jaja, tror det blir sängen nu, trött och ska upp tidigt imorgon för en heldag. 08.30 - 16.30. Woho, så motiverad man känner sig inför det.

God natt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här ;D :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback