...

Så trött, så trött. Vaknade upp tröttare än någonsin och en huvudvärk som hållit i sig hela dagen. Underbart, verkligen! Ännu roligare var att man skulle vara på skolan kl 8 för grupparbete. Det går riktigt trögt framåt (bakåt?) med vårt arbete. Riktigt frustrerande. Vi skriver om ett halvintressant ämne dessutom. Eller alltså, det är intressant, men när man varit inställd på en annan inriktning som man själv tyckte vore grymt intressant att forska kring, ja så blir det såklart tråkigt med något nytt. Men sånt är livet och vårat nya ämne kan möjligtvis vara lättare också. I alla fall är det lättare att hitta fakta om det. Blev ingen långvarig dag med grupparbete för ingen kände att vi skulle komma någon vart. Så det är bara att läsa på om ämnet och köra igång rejält nästa vecka.

Aja, nog om det.

Aftonbladet är ju bra roliga.
Inte för att det är något nytt. Satt och läste lite där och läste en rubrik där det står "Hälften sjuka av vaccin" - 233 elever i Karlshamn vaccinerades i måndags - dagen efter sjukskrev sig 139. Kände sig febriga eller fick värk.
Ja, vilken skandal alltså. Ingen som hört talas att man kan bli sjuk av vaccinet eftersom man sprutar in ett virus? Håhåjaja, vad säger man?
Artikeln kan läsas
här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här ;D :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback