Bjursås, lovely Bjursås

Mycket mycket trevlig och mysig helg i Bjursås! Kom dit i torsdagskväll och på fredagen var vi i backen hela dagen. Lite halvrisigt väder med lite regn, men det var så grymt roligt ändå. Bra backar, bästa sällskapet. Det var dock lite halvtråkigt att vi inte kunde hyra blades för det hade de inte längre pga att det var hög risk för att bryta benen med dem eftersom de inte utlöstes om man ramlade. Det blev dessutom riktigt svåra frakturer när det väl inträffade. Yeye, så det fick bli vanliga skidor och det gick väl bra ändå, lite klurigt att vänja sig i början bara. När liftarna stängde var det afterskin som gällde såklart. Öl & bra musik = toppenbra! Därefter blev det bastubad, middag och spel.

Lördagen bjöd på sol, ooh, så underbart! Blev lite sämre i backarna eftersom det smälte, men lika kul var det för det. Fikade uppe i backen och hade det grymt bra! På eftermiddagen blev det såklart afterski igen och denna kväll var det proppat med folk. Kan nog haft o göra med trubaduren som var där o lira. Grymt grymt bra snubbe som lirade grymt skön musik, hihi. Kvällen avslutades som fredagen med bastu, middag och spel.

Alla var nöjda med två heldagar i skidbacken
så på söndagmorgon packade vi och for strax efter tio.

Jag och Anders TACKAR för en GRYM HELG FAMILJEN :D



Kommentarer
Postat av: Körsbär

Ja tack så mycket för en förträffligt trevlig helg :)

Strålande skoj :)) Tack även Johanna som la upp bilden då jag ramlade :D Ska du inte efterfråga bilden av din Mamma då du ramlade? :) hihi

Postat av: Johanna

Klart jag ska efterfråga den :D

2010-03-21 @ 19:19:49
URL: http://rock0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här ;D :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback